• Zuiveringszout (bakingsoda) 500gram

Zuiveringszout.

Zuiveringszout staat ook bekend als bakingsoda of natriumbicarbonaat en is geschikt voor allerhande lastige (schoonmaak)klusjes.

Zuiveringszout is een 100% natuurlijk product: het wordt gewonnen uit gesteente en zal bij gebruik het milieu niet belasten. Je kunt er 1001 dingen mee schoonmaken. In onze blog lees je alle toepassingen waar zuiveringszout voor geschikt is. Als schoonmaakmiddel gebruik je baking soda onder andere voor het schoonmaken van matrassen, vloerbedekking en traptegels, voor tegelvloeren en het toilet. Baking soda is een probaat middel om zilver weer te laten glanzen, tegen bloedvlekken en het helpt prima tegen vervelende geurtjes in schoenen, een vuilcontainer of in de koelkast. Je wasgoed wordt er witter en zachter van. Ook is zuiveringszout te gebruiken bij verbrande of jeukende huid, als verzachting van zonverbrande schouders, krijg je vieze handen ermee schoon en verwijder je makkelijker een splinter uit je vinger. Daarnaast is baking soda een prima alternatief voor bakpoeder om cakes en gebak te laten rijzen tot een lekker luchtig baksel.

Ingredienten: 100% Natriumbicarbonaat. 100% natuurlijk en niet belastend voor het milieu. Inhoud 500 gram

Zuiveringszout is al generaties lang in gebruik en heeft zijn meerwaarde aangetoond. Omdat je het voor zoveel verschillende toepassingen kunt gebruiken, kun je behoorlijk besparen op de inhoud van je keukenkastje. Dit is goed voor je portemonnee en voor het milieu, dus je slaat twee vliegen in één klap.

Zuiveringszout wordt geleverd in een kartonnen verpakking, zodat je deze na gebruik gewoon bij het oud papier kunt deponeren. Gebruik niet meer dan de aanbevolen hoeveelheden: het zal de werking beïnvloeden en het milieu onnodig belasten.

Bij contact met de ogen, veelvuldig spoelen met water.

Te bewaren op een droge en donkere plaats en buiten het bereik van kleine kinderen houden.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zuiveringszout (bakingsoda) 500gram

  • Merk: Ecodoo
  • Model: 897583
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €7,99


Tags: Zuiveringszout, Bakingsoda, baking soda, Natriumbicarbonaat, allesreiniger, sodium bicarbonaat