• Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

Milieuvriendelijk schoonmaken – ecologische allesreiniger en witmaker

Milieuvriendelijk schoonmaken – ecologische allesreiniger en witmaker: baking soda

Huishouding- Schoonmaken met milieuvriendelijke producten. Zuiveringszout of baking soda is een 100% plantaardig product en brengt, bij juist gebruik en dosering, geen schade toe aan de leefomgeving. Zuiveringszout is een goede reiniger, daarnaast heeft het aantal extra eigenschappen: het maakt vlekken en aanslag los, neutraliseert geurtjes en houdt wit wasgoed stralend wit. Baking soda is geschikt voor het schoonmaken van keuken, badkamer en toilet. Daarnaast wordt baking soda gebruikt als waskrachtversterker, voor het ontstoppen van leidingen en om de koelkast of een matras vrij te krijgen van geurtjes. Verpakt in kartonnen doos met doseerschuif – Inhoud 500 gram.

Meer duurzame schoonmaakproducten van Ecodoo zijn citroenzuur en kristalsoda. Met vlekkenzout krijg jij een schone en witte was.

Zuiveringszout reinigt:

Los wat zuiveringszout op in water en met de pasta die dan ontstaat reinig en ontvet jij fornuis en oven, werkblad, tegelvloeren, sanitair en toilet. Voeg wat zuiveringszout toe aan het afwasmiddel en jij zal merken dat jij aangekoekt vuil een stuk gemakkelijker verwijdert

Zuiveringszout neutraliseert:

Nare geurtjes verwijder jij met baking soda. Een kopje zuiveringszout achter in de koelkast neemt geurtjes op. Wil jij een matras, slaapzak, kattenbak of sporttas weer lekker fris laten ruiken? Strooi er wat zuiveringszout in of op – in de matras kan jij de baking soda inmasseren met een borstel. Laat een paar uur intrekken en zuig op met de stofzuiger.

Zuiveringszout maakt wasgoed schoon en wit:

Baking soda is een prima middel voor het in de week zetten van wasgoed. Voeg wat zuiveringszout toe aan het hoofdwasmiddel of aan de voorwas: de was zal schoner en witter worden. Bovendien houdt het zuiveringszout de leidingen van jouw wasmachine schoon en vrij van vette aanslag. Een handje zuiveringszout toevoegen aan een vaas met snijbloemen tenslotte zorgt ervoor dat jouw bloemen veel langer goed blijven en voorkomt vieze aanslag in de vaas. Zuiveringszout is 100% natuurlijk.

Specificaties:

Samenstelling: n°CE:205-633-8 Natriumbicarbonaat. Inhoud: 500gram. Kartonnen verpakking met doseerschuif van metaal. Ecodoo doneert 1% van haar omzet aan projecten die te maken hebben met de bescherming van de planeet.

Meer duurzame schoonmaakproducten:

  • Citroenzuur -Ontkalkt
  • Kristalsoda - Ontvet
  • Duurzaam vlekkenzout en witmaker
  • Onze houten toiletborstel heeft een kop die jij kunt vervangen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

  • Merk: Ecodoo
  • Model:897583
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,75


Gerelateerde producten

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch Milieuvriendelijk schoonmake..

€9,95

Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt, weekt los en ontvet Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt..

€7,75

Tags: Zuiveringszout, baking soda, citroenzuur, citroenzuurpoeder, milieuvriendelijk schoonmaken, ecologisch schoonmaken, duurzaam, duurzame schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijk ontkalken, milieuvriendelijk ontvetten, milieuvriendelijk losweken, milieuvriendelijk roestplekken verwijderen, soda, kristalsoda, bicarbonaat, natriumcarbonaat, schoonmaken met soda, waarvoor gebruik je soda