• Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt, weekt los en ontvet

Milieuvriendelijk schoonmaken – reinigt, weekt los en ontvet met sodakristallen

Huishouding- Schoonmaken met milieuvriendelijke producten. Kristalsoda is een 100% plantaardig product en brengt, bij juist gebruik en dosering, geen schade toe aan de leefomgeving. Sodakristallen vormen een goede reiniger, daarnaast heeft het aantal extra eigenschappen: het ontvet en heeft als eigenschap dat het aanslag of vlekken losmaakt in kleding en van pannen, vloeren en tegels. In combinatie met schoonmaakzijn maak jij met kristalsoda jouw terrastegels en houten tuinmeubilair vrij van groene aanslag. Citroenzuur is geschikt voor het schoonmaken van keuken, badkamer en toilet, als vlekkenzout bij jouw witte was en om terras, buitentegels en afvoer te reinigen. Verpakt in kartonnen doos met doseerschuif – Inhoud 500 gram.

Meer duurzame schoonmaakproducten van Ecodoo zijn zuiveringszout en citroenzuur. Met vlekkenzout krijg jij een schone en witte was.

Kristalsoda ontvet:

Een paar lepels soda oplossen in water en jij hebt een prima allesreiniger voor het schoonmaken van vette oppervlaktes, zoals kookplaat of aanrecht, keukenkastjes en sanitair.

Kristalsoda maakt los:

Kristalsoda is een probaat middel voor het losweken van vet en aanslag, maar ook voor het losmaken van vlekken op textiel, harde oppervlakken, pannen en schalen. Het toverwoord bij kristalsoda is in laten werken: geef de soda de tijd om haar werk te doen. Groene aanslag van terras of houten tuinmeubels verwijderen? Schrob het oppervlak met een combinatie van soda en azijn en laat tenminste een nacht inwerken. De volgende ochtend schrob jij de restanten eenvoudig weg, met een LUIWAGEN bijvoorbeeld.

Kristalsoda ontvet:

Een verstopte gootsteen, toilet of wasmachine krijg jij prima schoon met behulp van kristalsoda. Tevens worden nare luchtjes en geurtjes verwijdert. Volg de aanwijzingen op de verpakking en houdt aanbevolen dosering aan. Kristalsoda is mits droog bewaard vrij van klontvorming. Ecodoo Sodakristallen zijn 100% natuurlijk.

Specificaties:

Samenstelling: 011-005-00-2 Natriumcarbonaat. Was altijd jouw handen na het werken met citroenzuur of gebruik huishoudhandschoenen, zoals DEZE. Inhoud: 500gram. Kartonnen verpakking met doseerschuif van metaal. Ecodoo doneert 1% van haar omzet aan projecten die te maken hebben met de bescherming van de planeet.

Meer duurzame schoonmaakproducten:

  • Zuiveringszout – Baking Soda
  • Citroenzuur
  • Duurzaam vlekkenzout en witmaker
  • Houten toiletborstel met vervangbare kop

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kristalsoda 500 gram - Ontvet en reinigt

  • Merk: Ecodoo
  • Model:836273
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,75


Gerelateerde producten

Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

Zuiveringszout 500gram - ECO Allesreiniger en Witmaker

Milieuvriendelijk schoonmaken – ecologische allesreiniger en witmaker Milieuvriendelijk schoonmaken ..

€7,75

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch Milieuvriendelijk schoonmake..

€9,95

Tags: Zuiveringszout, baking soda, citroenzuur, citroenzuurpoeder, milieuvriendelijk schoonmaken, ecologisch schoonmaken, duurzaam, duurzame schoonmaakmiddelen, milieuvriendelijk ontkalken, milieuvriendelijk ontvetten, milieuvriendelijk losweken, milieuvriendelijk roestplekken verwijderen, soda, kristalsoda, bicarbonaat, natriumcarbonaat, schoonmaken met soda, waarvoor gebruik je soda