• GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

Handdoek Knijpers.

Handdoek Knijpers: voor keukendoeken zonder lusje.

Theedoek zonder lusje? Of een handdoek waarvan de lus is uitgescheurd? Niets is zo vervelend als een theedoek of een handdoek die steeds op de grond valt, omdat het lusje mist of kapot is. Echt hygiënisch is het ook niet trouwens: zodra een theedoek op de grond heeft gelegen, kan je hem direct in de wasmand gooien! Reken af met een veel voorkomend probleem: met deze gezellig gekleurde handdoek knijpers hangt voortaan elke theedoek en iedere handdoek keurig aan het haakje: zoals het hoort. Je ontvangt 5 handdoekknijpers in vrolijke Sixties Colors.

Deze handdoekknijpers zijn voorzien van een roestvrijstalen klemmetje, waar je de handdoek tussen klemt. Wil je liever echt een nieuwe lus aan je theedoek maken? Bestel dan ons smalle katoenband van 10mm breed, verkrijgbaar in wit en zwart om zelf lusjes te maken. Of bestel de handige theedoeklussen van Prym: hiermee maak je nieuwe lussen aan je theedoek zonder te naaien. Ook verkrijgbaar in een versie voor badstof handdoeken.

Theedoek zonder lus.

Het is een veel voorkomend probleem in Nederlandse huishoudens: de theedoek zonder lus! Of je nu een vaatwasser hebt of niet, een theedoek en een keukendoek heb je altijd hangen. Om snel even wat af te drogen of om je handen af te drogen na een wasbeurt. En zoals dat gaat met gebruiksartikelen: er gaat nog weleens iets aan kapot. Een theedoek of handdoek kan nog in prima staat zijn, zodra het lusje mist wordt het een ergernis. Los dit probleem snel en gemakkelijk op met onze handige handdoek knijpers.

Vrolijk gekleurde lus.

De handdoek knijpers zijn een typisch jaren 60 product en zo zien ze er ook uit: aan het stevige roestvrijstalen knijpertje zit een stevige nylon lus in vrolijke jaren 60 kleurtjes. Iedere knijper heeft zijn eigen kleur. Je ontvangt er 5 in 1 verpakking. Bestel de handdoekknijpers vandaag nog en morgen hangen al jouw doeken weer netjes aan hun haakje.

Specificaties:

Materiaal: roestvrijstalen knijper met nylon lus. Verpakking bevat 5 handdoekknijpers. Afmeting knijper: 25mm. Afmeting lus: 30mm. Totale afmeting: 55mm.

Andere opties:

Voor theedoeken zijn deze handdoek knijpers een prima oplossing! Bij badstof handdoeken kun je bij onzorgvuldig gebruik per ongeluk een draadje uit het weefsel trekken. Toch liever een echt stoffen lus aan je handdoek? Met het smalle katoenband van Prym naai je zelf weer een stevige lus aan je keukentextiel. Je kunt dit huishoudband in wit of zwart bestellen. Of gebruik de handige theedoeklussen van Prym, ook verkrijgbaar in een versie voor handdoeken. Naaien is niet nodig: met behulp van het meegeleverde gereedschap klik je 1-2-3 een nieuwe lus aan je keukendoeken!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

GOEDKOOP: Handdoek Knijpers 5 stuks

  • €1,99


Gerelateerde producten

Handdoeklussen Wit - Voor Badstof

Handdoeklussen Wit - Voor Badstof

Handdoek Lusje mistHanddoek Lusje mist: handdoek lussen zonder naaienFournituren – Repareren. Niets ..

€5,60

Theedoeklussen Wit - Voor Katoen

Theedoeklussen Wit - Voor Katoen

Theedoeklusje mistTheedoeklusje mist: theedoeklussen zonder naaienFournituren – Repareren. Niets zo ..

€5,60

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal Katoenband 10mm Wit - Per meter

Smal katoenband.Smal katoenband: huishoudband voor naai- of herstelklusjesFournituren - Lint en band..

€0,85

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Keperband 10 mm - Kies een kleur

Smal KeperbandSmal Keperband - Kies uit meer dan 20 kleurenKeperband is een stevig en multi-toepasba..

€0,75

Tags: Theedoeklus, handdoeklus, huishoudelijke artikelen, handige hulpjes, keukenhulpjes, voordelige huishoud, action, blokker, goedkope artikelen, budget, voordeel, reclame, aanbieding