• AFGEPRIJSD: Rits spiraal - PETROL - LAATSTE STUKS

KORTING: Groenblauwe Spiraalrits, niet-deelbaar.

KORTING Groenblauwe Spiraalrits, niet-deelbaar,diverse maten AFGEPRIJSD - OP=OP.

Fournituren: Goedkope ritssluiting. Deze kleur ritssluiting gaat uit het assortiment en is om die reden afgeprijsd. Het betreft een niet deelbare ritssluiting met een fijne vertanding. De vertanding van de spiraalrits is in dezelfde kleur uitgevoerd als de stoffen band. Bestel nu een petrolkleurige ritssluiting tegen een sterk gereduceerde prijs, geschikt voor een broek, rok, jurk, kussensloop of voor een tas. Beschikbare maten vind jij in het selectiescherm, OP=OP.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel Prym Wondertape mee: met dit handige dubbelzijdige plakkende bandje plak je de rits precies op zijn plek, voordat je de ritssluiting innaait, zonder risico op schuiven of glijden van de rits!

Meer opties:

Ben je op zoek naar een rits die verdekt of niet zichtbaar wordt ingezet, kies dan voor een zogenaamde blinde rits. Zoek je een vergelijkbare rits, maar dan korter dan 25cm? Kijk dan bij Rits Spiraal Kort: dit zijn korte broek- of rokritsen leverbaar in 10cm t/m 20cm lengte. Zoek jij deze ritssluiting in een lengte van 25 tot 60 centimeter? Kijk dan bij Rits Spiraal Lang – leverbaar van 25 cm tot en met 60cm. Vergeet jij niet om NAAIGAREN mee te bestellen?

Niet deelbare spiraalrits.

Deze spiraalrits is een niet deelbare spiraalritssluiting voor broeken, rokken, blouses, kussenhoesjes enzovoort. Bij een niet deelbare spiraalritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. De rits is aan de onderkant voorzien van een eindstop: je schuift de rits maximaal open tot aan de eindstop. Je kunt de twee zijden van de rits dus niet van elkaar halen zoals bij een deelbare rits.Je gebruikt deze rits voor kleding of huishoudtextiel. Denk bijvoorbeeld aan de achterzijde van een jurk, de zijkant van een lange rok of als opening om een binnenkussen in een kussenhoes te schuiven.

Druppel - of werraschuiver:

Ritsen van 10 t/m 20cm lang zijn voorzien van een werraschuiver - Ritsen vanaf 25cm t/m 60cm zijn voorzien van een druppelschuiver.

Specificaties:

Kunststof spiraalrits, niet deelbaar, op polyester band. Lengte: zie beschikbare maten in het selectiescherm. Kleur: PETROL - BLAUW/GROEN. Verkoop per stuk.

LET OP:

Dit is een OP=OP Opruimingsartikel – LAATSTE STUKS - Levering zolang de voorraad strekt. Is een ritssluiting niet meer leverbaar, dan vergoeden wij het aankoopbedrag.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

AFGEPRIJSD: Rits spiraal - PETROL - LAATSTE STUKS

  • Merk: Opti
  • Model:4800-375
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,50
  • €0,99


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Ritssluiting A kwaliteit - Spiraalrits lang - Kies een kleur

Ritssluiting A kwaliteit - Spiraalrits lang - Kies een kleur

Spiraalrits, niet-deelbaar.Spiraalrits, niet-deelbaar, 25 t/m 60cm lang.Een spiraalrits van deze len..

€4,65

ACTIE: Ritssluiting A kwalteit - Spiraalrits kort - Kies een kleur

ACTIE: Ritssluiting A kwalteit - Spiraalrits kort - Kies een kleur

Broekrits of rokrits.Broekrits of rokrits: een korte niet-deelbare spiraalrits, 10 t/m 20cm lang.Rit..

€2,49 €3,50

GOEDKOOP: Korte blinde rits 22cm - Kies een kleur

GOEDKOOP: Korte blinde rits 22cm - Kies een kleur

Goedkope blinde ritsGoedkope blinde ritssluiting - Om onzichtbaar in te zettenFournituren - Ritsslui..

€1,95 €2,49

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Rits, ritssluiting, niet deelbaar, gesloten rits, niet deelbare rits, niet deelbare ritssluiting, japonrits, rits voor japon, jurkrits, rits voor jurk, rokrits, rits voor rok, kussenrits, rits voor kussen, blinde rits, broekrits, rokrits, rits voor broek, rits voor rok, korte rits, lange rits, rits voor broek, broekrits, rits voor pantalon, rits voor zak