• Borstel voor Rietjes - Zachte smalle tuitenwisser

Rietjesborstel.

Rietjesborstel voor herbruikbare rietjes.

Duurzame rietjes: bestaan die ook? In een wereld waarin we plastic steeds meer als probleem herkennen en het gebruik van wegwerpplastic willen terugdringen, vormen plastic rietjes een probleem! Niet voor niets wordt het gebruik van plastic rietjes verboden binnen de EU. Voor plastic wegwerprietjes bestaan alternatieven, zoals rietjes van papier. Of wat dacht je van metalen rietjes, die je steeds weer kunt hergebruiken? Gebruik geen plastic rietjes meer, maar heb altijd je eigen roestvrij stalen rietjes bij de hand! En met dit superdunne rietjesborsteltje kun je ze eenvoudig, snel en hygiënisch schoonmaken! Als je ’s avonds thuiskomt maak je je eigen metalen rietjes direct schoon met behulp van de speciale rietjesborstel. En dan zijn je eigen duurzame rietjes weer klaar voor de volgende dag. De rietjesborstel is 21cm lang, met een doorsnee van 9mm. Het borsteltje is van zacht geitenhaar: dit verwijdert vuil en vet effectief, zonder risico’s op lelijke krassen. Verkoop per stuk. Duurzame rietjes van roestvrijstaal zijn los leverbaar.

Geen plastic rietjes meer.

Weg met de plastic soep! Draag je steentje bij door het gebruik van duurzame rietjes. De knop moet om en met het gebruik van duurzame rietjes kan ook jij je steentje bijdragen. En met speciale roestvrijstalen rietjes doe je het helemaal goed: je kunt de rietjes namelijk eindeloos hergebruiken. Maar dan moet je ze natuurlijk ’s avonds wel eventjes schoonmaken.

Rietjesborstel.

Je maakt de rietjes na gebruik schoon met een speciaal rietjesborsteltje. Dit borsteltje van gedraaid staal en zacht geitenhaar is fijn en zacht genoeg om jouw roestvrijstalen rietjes iedere avond even schoon te maken. Stop ze de rietjes nadat ze schoon en droog zijn direct terug in je tas: dan kun je ze morgen onderweg of op je werk gewoon weer hergebruiken!

Specificaties:

Materiaal: Staal met geitenhaar. Afmeting: Ø 9mm x 21cm.

En wat dacht je van?

Nog meer te poetsen? Naast de handige rietjesborstel hebben we ook een complete set met reinigingsborstels, geschikt voor flesjes, flessen en vazen in allerlei maten. Met de speciale melkflessenborstel maak je niet alleen jouw glazen zuivelflessen, maar ook je thermoskan en to-go-beker gemakkelijk schoon.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borstel voor Rietjes - Zachte smalle tuitenwisser

  • Merk: Redecker
  • Model:520121
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,50


Gerelateerde producten

Set reinigingsborstels - Voor flessen, tuiten en vaasjes

Set reinigingsborstels - Voor flessen, tuiten en vaasjes

Flessenborstels.Flessenborstels: wissers voor fles en vaas.Flessenborstels: een handige reinigingsbo..

€24,95

Flessenborstel - Voor melkflessen

Flessenborstel - Voor melkflessen

Melkflesborstel.Melkflesborstel speciaal voor glazen flessen.Glazen flessen schoonmaken? Met deze ha..

€9,95

OPRUIMING: Rietjes set met 2 reinigingsborstels - LAATSTE SET

OPRUIMING: Rietjes set met 2 reinigingsborstels - LAATSTE SET

Duurzame Rietjes.Duurzame rietjes: inclusief 2 rietjesborstels.Duurzame rietjes: bestaan die ook? In..

€6,99

Tags: Duurzaam, milieuvriendelijke rietjes, rietjesset