• Duurzaam: Rietjes set met 2 reinigingsborstels

Duurzame Rietjes.

Duurzame rietjes: inclusief 2 rietjesborstels.

Duurzame rietjes: bestaan die ook? In een wereld waarin we plastic steeds meer als probleem herkennen en het gebruik van wegwerpplastic willen terugdringen, vormen plastic rietjes een probleem! Niet voor niets wordt het gebruik van plastic rietjes verboden binnen de EU. Voor plastic wegwerprietjes bestaan alternatieven, zoals rietjes van papier. Of wat dacht je wat dacht je van deze metalen rietjes, die je steeds weer kunt hergebruiken? Gebruik geen plastic rietjes meer, maar heb altijd je eigen roestvrij stalen rietjes bij de hand! De herbruikbare rietjes neem je gemakkelijk mee en als je ’s avonds thuiskomt maak je ze direct schoon met behulp van de speciale rietjesborstel. En dan zijn je eigen duurzame rietjes weer klaar voor de volgende dag. De set bestaat in totaal uit 12 rietjes in 3 verschillende groottes. En je krijgt er nog 2 GRATIS schoonmaakborsteltjes bij ook! Verkoop per set. Een rietjesborstel is ook los leverbaar.

Geen plastic rietjes meer.

Weg met de plastic soep! Draag je steentje bij door het gebruik van duurzame rietjes. Rietjes van papier zijn een goed alternatief voor plastic rietjes. Al dat wegwerpplastic draagt bij aan de plasticsoep in onze oceanen. De knop moet om en met het gebruik van duurzame rietjes kan ook jij je steentje bijdragen. En met deze speciale roestvrijstalen rietjes doe je het helemaal goed: je kunt de rietjes namelijk eindeloos hergebruiken.

Inclusief rietjesborstel.

Je moet de rietjes na gebruik natuurlijk wel schoonmaken. Daarvoor krijg je bij de duurzame rietjesset 2 speciale rietjesborsteltjes. Het borsteltje is fijn en zacht genoeg om jouw roestvrijstalen rietjes iedere avond even schoon te maken. Stop je rietjes na het schoonmaken direct terug in je tas: dan kun je ze morgen onderweg of op je werk gewoon weer hergebruiken!

Specificaties:

12 Roestvrijstalen Rietjes. Je ontvangt 3 verschillende maten rietjes en 2 gratis rietjesborstels. Afmeting RVS Rietjes: 25 - 20 - 15cm. Afmeting borsteltje: 20cm - borstelgedeelte 6cm.

En wat dacht je van?

Nog meer te poetsen? Naast de handige rietjesborstel hebben we ook een complete set met reinigingsborstels, geschikt voor flesjes, flessen en vazen in allerlei maten. Met de speciale melkflessenborstel maak je niet alleen jouw glazen zuivelflessen, maar ook je thermoskan en to-go-beker gemakkelijk schoon. Feestje? Maak dan gebruik van duurzame papieren rietjes!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Duurzaam: Rietjes set met 2 reinigingsborstels

  • €6,99


Gerelateerde producten

Set reinigingsborstels - Voor flessen, tuiten en vaasjes

Set reinigingsborstels - Voor flessen, tuiten en vaasjes

Flessenborstels.Flessenborstels: wissers voor fles en vaas.Flessenborstels: een handige reinigingsbo..

€16,85

Borstel voor Rietjes

Borstel voor Rietjes

Rietjesborstel.Rietjesborstel voor herbruikbare rietjes.Duurzame rietjes: bestaan die ook? In een we..

€4,60

Duurzaam: Papieren Rietjes 20st OP=OP

Duurzaam: Papieren Rietjes 20st OP=OP

Papieren Rietjes.Papieren Rietjes: duurzame rietjes 100% afbreekbaar.Rietjes van papier kopen voor j..

€0,59 €1,65

Tags: Duurzaam, duurzame, milieuvriendelijk, milieuvriendelijke, rietjes, rvs rietjes.