• Set reinigingsborstels - Voor flessen, tuiten en vaasjes

Flessenborstels.

Flessenborstels: wissers voor fles en vaas.

Flessenborstels: een handige reinigingsborstel om flessen en vazen mee schoon te maken. Of je nu gebruik maakt van je vaatwasmachine of de vaat gewoon met de hand doet, flessen en vazen vormen altijd een uitdaging om goed schoon te krijgen. Het probleem is dat de meeste flessen vaak een smalle hals hebben, die uiteindelijk uitloopt in een bredere bodem. Daardoor kom je ofwel niet goed met je borstel in de fles, of je bereikt onvoldoende de bredere onderzijde van de bloemenvaas. Een flessenwisser is hier een goede reinigingsborstel voor. Omdat het gebruikte varkenshaar vrij zacht is, kun je de reinigingsborstel zonder probleem door een smalle flessenhals drukken. Eenmaal in de vaas kun je door het ontwerp van de borstel ook gemakkelijk de onderkant schoonmaken. De wollen kop onderaan de flessenwisser zorgt ervoor dat ook bodems van kwetsbare vazen zonder risico zijn schoon te maken. Set met 5 verschillende maten, van klein tot groot. Verkoop per set van 5 borstels.

h3>Hoe maak ik een fles schoon?

Een fles of vaas schoonmaken is meestal een behoorlijke uitdaging. Maar met deze set van 5 flessenwissers krijg je bijna iedere fles of vaas probleemloos weer schoon. Door het ontwerp van de reinigingsborstel kom je gemakkelijk in iedere flessenhals. Het zachte varkenshaar wordt samengedrukt, wanneer je de borstel door de hals van de fles of vaas drukt. Eenmaal door de hals heen, ontspant het varkenshaar zich weer, waardoor je ook de onderzijde van de fles kunt reinigen. Deze set reinigingsborstels biedt je verschillende maten om zowel kleine mini-vaasjes als flessen tot een liter mee te kunnen reinigen.

Varkenshaar met wollen kop.

De flessenwissers worden gemaakt van een combinatie van gevlochten roestvrijstaal en varkenshaar. Varkenshaar is een krachtige reiniger: stevig genoeg om vuil te verwijderen, maar zacht genoeg om het glas niet te beschadigen. De wollen kop, onderaan de wisser, beschermt bodems van kwetsbare vazen en kristal tegen krasjes.Specificaties:

Materiaal: Roestvrijstaal – Varkenshaar – Zuiver scheerwol. Maten verschillen per wisser.

BONUS TIP: aanslag uit jouw bloemenvaas.

Vazen zijn soms extra lastig schoon te krijgen vanwege de aanslag, die sommige bloemen en stilstaand water veroorzaken. Met een handige set reinigingsparels kun je dit probleem oplossen. Het geheim is de chemische reactie die de koperen parels veroorzaken wanneer ze in aanraking komen, met water. Je strooit de parels eenvoudig in de vaas en vult deze met een bodem water. Goed schudden en je ziet het vuil verdwijnen! Je kunt de parels daarna opbergen in het potje en steeds weer hergebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Set reinigingsborstels - Voor flessen, tuiten en vaasjes

  • Merk: Redecker
  • Model:523456
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €24,95


Gerelateerde producten

Tuitenwisser Mini

Tuitenwisser Mini

Tuitenragger.Tuitenragger: wissertje voor smalle tuit of hals.Pijpenragertje: een handig zeer fijn r..

€2,75

Flessenwisser klein

Flessenwisser klein

Flessenborstel Klein.Flessenborstel Klein: wisser voor flesjes en vaasjes.Flessenwissers: een handig..

€4,25

Flessenwisser conisch

Flessenwisser conisch

Conische flessenborstel.Conische flessenborstels: loopt taps toe.Flessenborstels: een handige reinig..

€4,95

Tags: Reinigingsborstels, wissers, tuitenwisser, tuitwisser, tuitborstel, flessenborstel, flesborstel, flessenborsteltje, borsteltje voor flessen, borstel voor flesjes, borstel voor vaasjes