• Flessenwisser conisch

Conische flessenborstel.

Conische flessenborstels: loopt taps toe.

Flessenborstels: een handige reinigingsborstel om flessen en vazen mee schoon te maken. Of je nu gebruik maakt van je vaatwasmachine of de vaat gewoon met de hand doet, flessen en vazen vormen altijd een uitdaging om goed schoon te krijgen. Het probleem is dat de meeste flessen vaak een smalle hals hebben, die uiteindelijk uitloopt in een bredere bodem. Daardoor kom je ofwel niet goed met je borstel in de fles, of je bereikt onvoldoende de bredere onderzijde van de bloemenvaas. Een conische flessenwisser is hier een goede reinigingsborstel voor. Omdat het gebruikte varkenshaar vrij zacht is, kun je de reinigingsborstel zonder probleem door een smalle flessenhals drukken.Vanwege de taps toelopende vorm kom jij gemakkelijk in een hals of tuit en door de bredere achterkant reinig jij ook de rest van de flessenhals. Eenmaal in de vaas kun je door het ontwerp van de borstel ook gemakkelijk de onderkant schoonmaken. Afmeting: Lengte borstelgedeelte: 8cm – Doorsnede: 1,0cm/3.0cm – Totale lengte: 28cm. Verkoop per stuk.

Flessenwissers en tuitenwissers leveren wij in meerdere maten. Wil jij aanslag verwijderen uit flessen of vaasjes? Gebruik dan de superhandige koperparels.

h3>Hoe maak ik een vaasje schoon?

Een klein flesje of vaasje schoonmaken is meestal een behoorlijke uitdaging. Maar met deze kleine flessenwisser krijg je ook kleine flesjes of vaasjes probleemloos weer schoon. Door het ontwerp van de reinigingsborstel kom je gemakkelijk in iedere flessenhals. Het zachte varkenshaar wordt samengedrukt, wanneer je de borstel door de hals van de fles of vaas drukt. Eenmaal door de hals heen, ontspant het varkenshaar zich weer, waardoor je ook de onderzijde van de fles kunt reinigen. Met deze kleine reinigingsborstel kan jij zowel kleine mini-vaasjes als de tuit van een koffie- of theepot weer helemaal schoon krijgen.

Varkenshaar met wollen kop.

De flessenwissers worden gemaakt van een combinatie van gevlochten roestvrijstaal en varkenshaar. Varkenshaar is een krachtige reiniger: stevig genoeg om vuil te verwijderen, maar zacht genoeg om het glas niet te beschadigen. De wollen kop, onderaan de wisser, beschermt bodems van kwetsbare vazen en kristal tegen krasjes.Specificaties:

Materiaal: Roestvrijstaal – Varkenshaar – Zuiver scheerwol. Afmeting: Lengte borstelgedeelte: 8cm – Doorsnede: 1,0cm/3,0cm – Totale lengte: 28cm. Verkoop per stuk.

BONUS TIP:

Aanslag uit jouw bloemenvaas. Vazen zijn soms extra lastig schoon te krijgen vanwege de aanslag, die sommige bloemen en stilstaand water veroorzaken. Met een handige set reinigingsparels kun je dit probleem oplossen. Het geheim is de chemische reactie die de koperen parels veroorzaken wanneer ze in aanraking komen, met water. Je strooit de parels eenvoudig in de vaas en vult deze met een bodem water. Goed schudden en je ziet het vuil verdwijnen! Je kunt de parels daarna opbergen in het potje en steeds weer hergebruiken.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Flessenwisser conisch

  • Merk: Redecker
  • Model:521004
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Tuitenwisser Mini

Tuitenwisser Mini

Tuitenragger.Tuitenragger: wissertje voor smalle tuit of hals.Pijpenragertje: een handig zeer fijn r..

€2,75

Tuitenwisser

Tuitenwisser

Flessenborsteltje.Flessenborsteltje Klein: wisser voor smalle tuitjes.Flessenwissertje: een handig f..

€3,25

Tags: Reinigingsborstels, wissers, tuitenwisser, tuitwisser, tuitborstel, flessenborstel, flesborstel, flessenborsteltje, borsteltje voor flessen, borstel voor flesjes, borstel voor vaasjes