• Naainaalden Nikkelvrij

Nikkelvrije naalden.

Nikkelvrije naalden: een setje handnaalden is onmisbaar in ieder huishouden.

Deze verpakking bevat 12 zwarte naalden in verschillende maten voor veel voorkomende klusjes, zoals een knoop aanzetten of een zoom of zak repareren.

De ogen van de naalden zijn gelijkmatig gestanst en volmaakt glad, waardoor inrijgen makkelijker gaat en de draad beschermd wordt.

Hersluitbare verpakking.

Deze speciale zwarte naalden van Pony zijn erg prettig om mee te werken. Door hun zwart gelakte schacht geeft het een rustig, niet reflecterend beeld bij het naaiwerk: rustgevend voor je ogen dus. Dat is prettig werken, ook bij fijn, geconcentreerd naaldwerk. Goed nieuws voor mensen met een nikkel-allergie: deze zwarte borduurnaalden zijn gegarandeerd nikkelvrij! Door het glad gelakte zwarte oppervlak glijdt de naald eenvoudig door de stof. Het ogen van de naald zijn gemakkelijk in te rijgen met naaigaren of een andere draad.

Dit handige bewaarmapje bevat 12 naainaalden in verschillende diktes en groottes. Voor naaiwerk in wollen goed is een speciale stompe naald toegevoegd.

Made in India. SA 8000 gecertificeerd: dit betekent dat Pony werkt volgens internationale afspraken en actief controleert op het voorkomen van kinderarbeid, dwang, discriminatie en uitsluiting op de werkplek.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naainaalden Nikkelvrij

  • Merk: Pony
  • Model: 13821
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,29


Gerelateerde producten

IJzergaren (Linnengaren) 50 meter

IJzergaren (Linnengaren) 50 meter

Sterk handgaren.Sterk Handgaren - IJzergaren - Linnen garenFournituren: IJzergaren kopen? Linnengare..

€2,55

Tags: Naainaalden, borduurnaalden, stopnaalden, Prym, naalden, set naalden, naaldenset, quiltnaald, borduurnaald, huishoudnaald, naalden met groot oog, stompe naald, stompe naalden, naalden met scherpe punt, naalden met groot oog, draad door het oog, draaddoorsteker