Nikkelvrije naalden

Nikkelvrije naalden

Naalden zonder nikkel.

Naalden zonder nikkel: een assortiment aan zwart gelakte naalden om mee te naaien, te borduren, te quilten of voor het afwerken van draden bij brei- en haakwerk.

Deze speciale zwarte naalden zijn erg prettig om mee te werken. Door hun zwart gelakte schacht geeft het een rustig, niet reflecterend beeld bij het naaien of borduren: rustgevend voor je ogen dus. Dat is prettig werken, ook bij fijn, geconcentreerd naaldwerk. Goed nieuws voor mensen met een nikkel-allergie: deze zwarte naalden zijn gegarandeerd nikkelvrij! Door het glad gelakte zwarte oppervlak glijdt de naald eenvoudig door de stof. Het gelijkmatig gestanste oog is gemakkelijk in te rijgen met garen of een andere draad.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Wolnaalden Nikkelvrij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nikkelvrije wolnaalden.Nikkelvrije wolnaalden hebben een stompe punt en zijn geschikt voor het afhechten en in elkaar zetten van haak- en breiwerk. Ze hebben een groot oog waardoor je de draad gemakkelijk in kunt rijgen.De verpakking bevat 2 naalden ..
€2,29
Naainaalden Nikkelvrij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Nikkelvrije naalden.Nikkelvrije naalden: een setje handnaalden is onmisbaar in ieder huishouden.Deze verpakking bevat 12 zwarte naalden in verschillende maten voor veel voorkomende klusjes, zoals een knoop aanzetten of een zoom of zak repareren.De og..
€2,29
Borduurnaalden stomp Nikkelvrij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Borduurnaalden nikkelvrij zonder punt.Borduurnaalden nikkelvrij zonder punt voor kruissteek borduren.Deze zwarte borduurnaalden hebben een stompe punt om de stof niet te beschadigen. Ze hebben een groot oog voor makkelijk inrijgen van het borduurgare..
€2,75
Borduurnaalden met punt Nikkelvrij
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Borduurnaalden nikkelvrij met punt.Borduurnaalden nikkelvrij met punt voor kruissteek borduren.Deze zwarte borduurnaalden hebben een scherpe punt om gemakkelijk mee door de borduurstof te steken. Ze hebben een groot oog voor makkelijk inrijgen van he..
€2,29
Quiltnaalden Black Gold
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De ervaren quilt(st)er werkt het liefst met Black Gold Quiltnaalden van Clover.De professionele naalden zijn bekleed met speciale zwarte coating, waardoor de naald probleemloos door de stof glijdt. De naalden zijn beter bestand tegen roest dan naalde..
€4,99
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2020