• Naainaalden halflang voor quilting - Nikkelvrij

Nikkelvrije Quiltnaalden – Korte fijne naainaalden.

Nikkelvrije Quiltnaalden – Korte fijne naainaalden, naalden voor patchwork.

Fournituren kopen? Deze nikkelvrije naainaalden zijn halflang, dus ideaal voor het handmatig naaien van patchwork, appliceren of ander fijn naaiwerk. Ben jij gevoelig voor het gebruik van nikkel, dan is dit een goede keuze. De zwarte Pony naalden zijn volledig nikkelvrij. De fijne kleine naainaaldjes zijn voorzien van een niet schitterende zwarte coating en roestvrij. Je ontvangt een handig hersluitbaar doosje met 20 naalden voor quilting en patchwork.

In nikkelvrije naainaalden hebben wij nog veel meer keus. Voor de fijnproevers hebben wij quiltnaalden van Clover, Made in Japan. Ook voor een goed rolmes voor stof kan jij bij ons terecht.

Pony Black serie - Nikkelvrije naalden

Deze speciale zwarte naalden van Pony zijn erg prettig om mee te werken. Door hun zwart gelakte schacht geeft het een rustig, niet reflecterend beeld bij het naaiwerk: rustgevend voor je ogen dus. Dat is erg prettig werken bij fijn, geconcentreerd naaldwerk. Goed nieuws voor mensen met een nikkel-allergie: deze zwarte quiltnaalden zijn gegarandeerd nikkelvrij! Door het glad gelakte zwarte oppervlak glijdt de naald eenvoudig door de stof. De naainaalden zijn halflang en voorzien van een klein oog: ideaal voor fijn en precies naaldwerk zoals patchwork.

Quiltnaalden - Nikkelvrije versie.

Deze naalden zijn speciaal ontwikkeld voor naaldkunst, zoals patchwork, appliceren of ander fijn naaiwerk waarbij jij een kort en fijn naaldje wilt gebruiken. Deze versie van de zogenaamde betweens quiltnaalden van Pony is bovendien nikkelvrij.

Specificaties:

Materiaal: Nikkelvrije halflange naainaalden in verschillende maten - betweens, voor quilting, appliqué en patchwork. Maat. De lengte van de naalden varieert van . Je ontvangt een afsluitbaar doosje met 20 quiltnaalden in verschillende maten.

Ook handig!

In de nikkelvrije serie van Pony zijn nog meer naalden beschikbaar. Of heb jij liever de black gold quiltnaalden van Clover? Deze Japanse leverancier staat ook werelwijd bekend om haar geweldige rolmessen voor stof en leer. Machinenaalden voor quiltwerk kun je HIER bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Naainaalden halflang voor quilting - Nikkelvrij

  • Merk: Pony
  • Model:03821
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Rotary cutter 45mm - A kwaliteit rolmes voor stof

Rotary cutter 45mm - A kwaliteit rolmes voor stof

Quilt rolmes 45mmQuilt rolmes 28mm - stofsnijder voor kleding en patchworkFournituren voor quilting ..

€18,00

GOEDKOPER: Quiltnaalden Black Gold - Made in Japan

GOEDKOPER: Quiltnaalden Black Gold - Made in Japan

Quiltnaalden Black GoldQuiltnaalden Black Gold – Nikkelvrije handnaald voor patchworkFournituren – N..

€4,95 €5,75

GOEDKOOP: Naainaalden voor slechtzienden - Nikkelvrij

GOEDKOOP: Naainaalden voor slechtzienden - Nikkelvrij

Nikkelvrije Naainaalden – Makkelijk inrijgen.Nikkelvrije Naainaalden – Makkelijk inrijgen, naalden v..

€2,50

Tags: Handicapnaalden, blindennaalden, naalden voor slechtzienden, naalden makkelijk inrijgen, draaddoorstekers, naald inrijgen, door het oog van de naald, slechtziend