Zeepklopper voor Sunlight Zeep

Zeepklopper voor Sunlight Zeep en andere huishoudzeep

Ecologische zeep – Sunlight zeep is een echte alleskunner. We zijn eigenlijk het snelste klaar als we opnoemen wat jij er NIET mee kunt schoonmaken. Een stuk sunlightzeep of huishoudzeep gebruik jij in combinatie met deze zeepklopper, waarmee je de zeep opschuimt in warm of heet water. Hierdoor is sunlightzeep naast multifunctioneel ook nog eens zuinig in gebruik. Lengte 26cm. Geschikt voor een stuk zeep dat niet groter is dan 10 x 6cm. Verkoop per stuk.

Wil jij zelf wasmiddel maken? Dan kan dat behalve met sunlightzeep ook met onze zeepvlokken van Marseille zeep. Ook Marseillezeep is een effectieve huishoudzeep. Specifieke vlekken in wasgoed behandel jij voor met de meest geschikte vlekkenduivel van DrBeckmann. Een andere alleskunner in de schoonmaak is zuiveringszout, ook wel baking soda genoemd.

Gouwe ouwe: Sunlightzeep

Sunlightzeep bestaat al meer dan 100 jaar en staat aan de wieg van het succes van Unilever. En nog altijd is deze ecologische alleskunner een goede aanvulling voor in het gootsteenkastje. Sunlightzeep wordt gebruikt in cobinatie met deze zeepklopper.

Hoe gebruik ik de zeepklopper?

Open de zeepklopper door de sluiting naar beneden te schuiven en plaatst een stuk huishoudzeep in de open zeepklopper. De afmeting van de zeepklopper is afgestemd op de grootte van een stuk sunlightzeep, maar uiteraard kan jij er ook een andere huishoudzeep in plaatsen van vergelijkbare grootte. Door de zeepklopper door heet of handwarm water te kloppen, zal de zeep gedeeltelijk oplossen en vormt zich een mooi schuimend sop. Maak de zeepklopper goed droog na gebruik en laat de zeep nooit in de klopper zitten. Het stuk zeep kan jij vervolgens laten drogen op een zeeponderlegger,zoals DEZE bijvoorbeeld.

Specificaties:

Zeepklopper van verzinkt metaal, geschikt voor een stuk huishoudzeep van niet meer dan 10 x 6cm. Lengte zeepklopper: 26 cm. Verkoop per stuk.

Nog meer zeep:

Zelf wasmiddel maken van sunlight zeep doe jij met behulp van geschaafde sunlightzeep en zuiveringszout. Jij kunt ook heel eenvoudig zelf wasmiddel maken met onze biologische zeepvlokken van olijfzeep (ZONDER palmolie!). Moeilijke vlekken in wasgoed behandel jij voor met een Vlekkenduivel van DrBeckmann: leverbaar in 8 varianten. Een andere wereldberoemde huishoudzeep is Marseillezeep uit Frankrijk met 72% olijfolie.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zeepklopper - Voor Sunlight huishoudzeep

  • Merk: Sunlight
  • Model:45049
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €14,95


Gerelateerde producten

Multifunctionele Huishoudzeep 2 x 100 gram

Multifunctionele Huishoudzeep 2 x 100 gram

Ouderwetse Huishoud ZeepOuderwetse Huishoud Zeep – Wat kan jij daar eigenlijk NIET mee schoonmaken?E..

€6,95

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Biologisch wasmiddel.h3>Biologisch wasmiddel: nog geen 60 cent per wasbeurt!Biologisch wasmiddel maa..

€19,95

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

VOORDELIGE KEUS: Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

VOORDELIGE KEUS: Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

Marseille HandzeepMarseille Handzeep – plantaardige olijfzeepDuurzame verzorging met ecologische pr..

€3,95

Tags: Sunlight zeep, unilever, huishoudzeep, zelf wasmiddel maken, ecologische zeep, zeep voor de afwas, zeep voor de handwas, vlekken voorbehandelen, zeepklopper, zeep opschuimen, zelf zeep maken, huidzuiverende zeep