• VOORDELIGE KEUS: Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

Marseille Handzeep

Marseille Handzeep – plantaardige olijfzeep

Duurzame verzorging met ecologische producten? Deze Savon de Marseille van Ecodoo (Douce Nature) uit Frankrijk is een multifunctionele en 100% plantaardige zeep. Met Marseille-zeep kan jij jouw lijf en handen wassen, ook als je een (zeer) gevoelige huid hebt. Bovendien wordt de groene olijfzeep tevens gebruikt als huishoudzeep. Wat geraspte Marseille-zeep oplossen in water is een veilig handwasmiddel voor tere stoffen, zoals zijde en wol. Voeg jij overmatig veel van de groene olijfzeep toe aan het sop, dan kan jij dit gebruiken voor het bewust vervilten van wol. Los wat Marseille-zeep op in heet water: nu heb jij een natuurlijk middel tegen bladluis op rozen en andere planten. Olijfzeep tast jouw huid niet aan vanwege de lage PH-waarde en zorgt voor wat extra huidvet bij een droge huid. Savon de Marseille is 100% biologisch afbreekbaar. Verkoop in stuk zeep van 100 gram.

Behalve als stukje handzeep, is de Marseille-zeep ook leverbaar in een kubus van 300 gram. Of kies voor Aleppo zeep: aan deze olijfzeep is laurier toegevoegd, wat de zeep zeer geschikt maakt voor een kwetsbare of droge huid. Onze duurzame schapenmelkzeep komt uit Oostenrijk. Leg jouw zeep te drogen op een duurzame zeeponderlegger van loofah.

Olijfzeep – wat is dat?

Olijfzeep is een volledige plantaardige zeep op basis van 72% olijfolie. In Frankrijk is Marseille-zeep al sinds de tijd van Lodewijk XXIV een beschermd product, wat betekent dat de zeep moet voldoen aan hoogwaardige eisen met betrekking tot ingrediënten en bereiding. Marseille-zeep wordt gemaakt in grote ketels en gedroogd in de zon van de Provence. Marseillezeep is een multi-functionele zeep: behalve als handzeep voor lichaam en handen is Savon de Marseille geschikt voor de was en te gebruiken als huishoudzeep.. Bovendien is de zeep 100% biologisch afbreekbaar, vegan en niet op dieren getest.

Olijfzeep – wat doe ik ermee?

Jij kunt de groene olijfzeep zowel als een stukje gebruiken of er iets van afschaven. Los de zeep of zeepvlokken op in heet water en je hebt een natuurlijke allesreiniger: geschikt voor het reinigen van alle harde oppervlakken, zoals steen, hout, kunststof en leer. Met Marseillezeep maak jij gemakkelijk een handwasmiddel. Een oplossing van zeep en water kan jij ook gebruiken tegen bladluis: een 100% natuurlijke ongediertebestrijder. Gebruik jij de zeep om jezelf of jouw handen mee te wassen, dan kan jij de zeep gewoon laten opschuimen in jouw handen of in een katoenen washand.

Specificaties:

Samenstelling: Sodium Olivate, Sodium Cocoate, Aqua, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide. 100% plantaardig – vegan – volledig afbreekbaar. Bevat 72% olijfolie. Gewicht: 100 gram.

Meer natuurlijke zeep:

  • Marseillezeep als handzeep
  • Marseillezeep met laurier noemen we Aleppo zeep
  • Ook onze schapenmelkzeep is volledig natuurlijk en duurzaam
  • Onze duurzame zeeponderlegger houdt jouw zeep schoon en is tevens geschikt als sponsje voor wastafel of gootsteen

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

VOORDELIGE KEUS: Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

  • Merk: Ecodoo
  • Model:839229
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

DUURZAAM: 16 Herbruikbare wattenschijfjes in bamboo opbergdoos

DUURZAAM: 16 Herbruikbare wattenschijfjes in bamboo opbergdoos

Duurzame wattenschijfjes.Duurzame wattenschijfjes van bamboo en katoen - Wasbaar.Milieuvriendelijke ..

€19,95 €24,95

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

Tags: Marseillezeep, huishoudzeep, duurzame huishoudzeep, biologische zeep, biologische handzeep, biologisch wasmiddel, wolwasmiddel, handwas, handwasmiddel, zelf wasmiddel maken, zijde wasmiddel, wasmiddel voor zijde, duurzame ongediertebestrijder, tegen bladluis, natuurlijk middel tegen bladluis, wol vervilten, wol vilten, wolvilt, savon de marseille, olijfzeep, groene olijfzeep, savon huile d'olive