Nylon Reparatiedoek

https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=15
Levertijd: Op Voorraad
€2,95

Beschikbare opties:


* Nylon Reparatiedoek Kleur:

Aantal:

Nylon reparatiedoek met een kleeflaag aan de achterkant voor snelle reparatie van nylon stoffen.

Het nylon reparatiedoek katoen van Restyle is zeer gemakkelijk in het gebruik: knip een stukje op maat voor de reparatie en rond de hoeken af met de schaar. Verwijder de plakstrip aan de achterkant van het nylon reparatiedoek en je plakt het eenvoudig op de beschadigde stof. Zo repareer je gemakkelijk sportkleding, nylon jacks, regenjassen, slaapzakken, tenten, paraplu's en andere stoffen, die je niet kunt strijken. Zelfs een beschadigd fietszadel of een (kunst)leren bank kun je met dit nylon reparatiedoek repareren.

De afmeting van dit reparatiedoek van Restyle is 10 x 20 cm. Het is waterafstotend en wasbaar tot 30 °. Het reparatiedoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat het altijd bij het te repareren product past. De beschikbare kleuren vind je in het selectiescherm.

LET OP: Dit reparatiedoek wordt door Pronty geproduceerd onder de merknaam Restyle. Het kan zijn dat je een verpakking ontvangt met daarop Pronty i.p.v. Restyle. Dit is exact hetzelfde product: kwaliteit en specificaties zijn gelijk.

In een aantal kleuren bieden wij je dit reparatiedoek aan in een verpakking van Prym: dit betreft kleuren die niet in de collectie van Restyle bestaan en die we voor jouw gemak aan ons assortiment hebben toegevoegd. De afmeting en prijs van dit reparatiedoek wijken af. In plaats van 10 x 20 cm ontvang je bij deze kleuren een stukje reparatiedoek van 10 x 18cm. Overige productspeficaties en het gebruik zijn hetzelfde.

©Bink Fournituren 2012-2020