• VOORDEELSET:  - 10 lapjes reparatiedoek in 6 kleuren

Kleding repareren met reparatiedoek

Kleding repareren met reparatiedoek – assortimentsverpakking

Fournituren – Kleding repareren: dat doe je toch gewoon lekker zelf? Een gaatje in een blouse, een onbedoelde scheur in een broek of een beginnend gat in een overhemd? Dat repareer jij snel en eenvoudig, helemaal zelf. Alles dat jij nodig hebt is jouw strijkijzer. Deze verpakking bevat 10 stukjes opstrijkbaar reparatiedoek in de meest gebruikte kleuren, dus voorlopig zit jij goed in je voorraad. Verkoop per set.

REPARATIEDOEK verkopen wij in allerlei varianten, zoals een speciale versie voor jeans, nylon of voor dunne stoffen. Gebruik bij het strijken een persdoek, dan loop je geen risico op beschadigingen.

Gaatje repareren in kleding

Een klein gaatje in kleding of een lelijke scheur of winkelhaak is heel gemakkelijk zelf te repareren. Alles dat je nodig hebt is jouw strijkijzer en het opstrijkbare reparatiedoek. Jij strijkt het reparatiedoek aan de achterkant. Zo is een gaatje snel en doeltreffend gerepareerd. Dit kan echt iedereen!

Hoe dan?

Kies een patch in de dichtstbijzijnde kleur. De hoeken hebben we al mooi voor jou afgerond: zo voorkom je opstaande randjes van het reparatiedoek. Leg het reparatiedoek op de scheur of het gat - dit doe jij aan de binnenkant van de kleding. Gebruik stand III op jouw strijkijzer, strijk zonder stoom en leg er een PERSDOEK tussen bij het strijken. De persdoek wordt doorzichtig als je die nat maakt, dan zie je precies wat je doet. Op plekken waar veel rek plaats vindt, zoals ellebogen en knieën raden we je aan om het doek ook met een paar steekjes vast te zetten.

Knielappen en elleboogstukken

Behalve met reparatiedoek zijn er nog meer handige manieren om kleding zelf te repareren. Een gat in een (kinder)broek repareer je in een paar tellen met behulp van ons ASSORTIMENT kniestukken. Een gat of vale plek op de mouw? HIER kan jij geschikte elleboogstukken uitkiezen. Succes met repareren – dat komt zeker goed!

Specificaties:

Opstrijkbaar reparatiedoek voor het herstellen van scheuren en gaten in kleding, zoals broeken en (over)hemden. Samenstelling: 100% katoen. Inhoud: 10 stuks strijkdoek in de meest voorkomende kleuren zwart, wit, donkerblauw, bruin, grijs en in beige. Afmeting per lapje: 7,5 x 5cm. Verkoop per set. Wordt geleverd in een papieren verpakking. Lees HIER meer over Milward: fournituren van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs in een plasticvrije verpakking.

Meer keus:

  • Reparatiedoek voor jeans
  • Reparatiedoek voor nylon
  • Reparatiedoek voor lichte stoffen
  • 2 Transparante persdoeken - Veilig strijken

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

VOORDEELSET: - 10 lapjes reparatiedoek in 6 kleuren

  • Merk: Opry
  • Model:9690135
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

2 Persdoeken transparant - Strijken zonder risico

Veilig strijkenVeilig strijken - 2 Persdoeken 60 x45cmFournituren – Strijkaccessoires: Het gebruik v..

€4,95

Reparatiedoek voor Lichte Stoffen - Kies een kleur

Reparatiedoek voor Lichte Stoffen - Kies een kleur

Reparatiedoek voor fijne stoffen voor het repareren van scheuren of gaatjes in delicate stoffen, zoa..

€5,00

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Reparatiedoek jeans opstrijkbaar - Kies een kleur

Jeans reparatiedoekJeans reparatiedoek - Voor repareren van denim en spijkerstofReparatiedoek voor j..

€2,25

Nylon Reparatiedoek A kwaliteit - Kies een kleur

Nylon Reparatiedoek A kwaliteit - Kies een kleur

Zelfklevend reparatiedoekZelfklevend reparatiedoek voor allerlei reparatiesFournituren voor kledingr..

€3,75

Tags: Reparatiedoek, hersteldoek, gat repareren, repareren, herstellen, plakstof, stof met lijmlaag, vlieseline, plakvlies, broekstuk, mouwstuk, herstelstuk, opstrijkbaar, katoen, jeans, denim, milward