• Gordijnringetje Wit 6x9mm - Prijs per stuk

Witte Ringetjes.

Witte Ringetjes voor (vouw)gordijnen.

Gordijnfournituren: Gordijnringen kopen? Deze kleine witte ringetjes worden onder andere gebruikt voor het optrekken van vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn een ideale raambekleding: ze laten diffuus licht door en geven zowel van binnen als van buiten een mooie luxe uitstraling. Zijn jouw vouwgordijnen nog in prima staat, maar mis jij een aantal ringetjes? Geen nood: met deze plastic ringetjes kun jij jouw vouwgordijnen weer in de originele staat herstellen. Verkoop per stuk, dus jij kunt precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt.

Fournituren voor vouwgordijnen: Voor kunststof ringetjes, klittenband en optrekkoord ben je bij Bink Fournituren aan het goede adres. Je kunt deze ringetjes ook gebruiken om lingerie of kleding te repareren. Ook de bijbehorende gespjes en sluitingen zijn als BH-ACCESSOIRES te koop!

Kleine witte ringetjes.

Met deze witte ringetjes kun jij reparaties uitvoeren aan kleding of (vouw)gordijnen. De ringetjes zijn per stuk leverbaar, dus bestel precies het aantal dat jij nodig hebt. Zo koop jij nooit teveel. Meet jouw oude ringen goed op en vergelijk deze met de beschikbare maten. Er worden altijd 2 maten genoemd: de buitenmaat en de binnenmaat van de ring.

Ringetjes - ook voor (onder)kleding.

Weet je trouwens waar de kleine ringetjes ook veel voor worden gebruikt? Repareer of verleng zelf schouderbandjes en halssluitingen van topjes en hemdjes. Bepaal de maat van de benodigde ring in dat geval op basis van het gewicht van de stof: hoe zwaarder de stof, hoe groter de ring die jij gebruikt. Deze kleine ringetjes zijn geschikt voor lichte stoffen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% kunststof. Kleur: Wit. Afmeting: 6x9mm.

Direct meebestellen:

Zowel voor reparatie als voor het helemaal zelf maken van een vouwgordijn kun je bij Bink Fournituren terecht voor de gordijnfournituren. Denk bijvoorbeeld aan optrekkoord, aan klittenband en aan het benodigde naaigaren. Gebruik jij de ringetjes voor het naaien of repareren van kleding? Kijk dan ook eens bij de beschikbare BH-accessoires: hier vind je ook de gespjes en sluitingen die je voor smalle bandjes gebruikt. Voor vouwgordijnen kan jij ook DEZE versie bestellen.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnringetje Wit 6x9mm - Prijs per stuk

  • Merk: Opry
  • Model:1014-06-009
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €0,05


Gerelateerde producten

AANBIEDING: BH Accessoires 6-8mm

AANBIEDING: BH Accessoires 6-8mm

BH repareren. BH repareren: accessoires om je beha te herstellen. Is je beha stuk? Mis je een haak..

€3,95 €5,10

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband Plakbaar.Klittenband Plakbaar – per halve meterKlittenband is een zeer effectieve manier..

€2,49 €2,95

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Optrek Koord.Optrek Koord voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Koord kopen voor jouw vouwgordijn..

€4,95

Gordijnring Transparant 6x10mm - Prijs per stuk

Gordijnring Transparant 6x10mm - Prijs per stuk

Transparante Ringetjes.Transparante ringetjes voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Gordijnringen..

€0,07

Tags: Gordijnfournituren, optrekkoord, gordijnkoord, nylon koord, dun nylon koord, dun koord, koord voor gordijn, koord voor vouwgordijn, sterk koord, koord voor jalouzie, koord voor jaloezie, koord voor luxaflex, luxaflex repareren, vouwgordijn repareren, optrekgordijn repareren, vitrage, gordijnring, transparante ring, doorzichtige ring, ringetje, kunststof ringetje, doorzichtig ringetje