• Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Optrek Koord.

Optrek Koord voor (vouw)gordijnen.

Gordijnfournituren: Koord kopen voor jouw vouwgordijn? Vouwgordijnen zijn een ideale raambekleding: ze laten diffuus licht door en geven zowel van binnen als van buiten een mooie luxe uitstraling. Zijn jouw vouwgordijnen nog in prima staat, maar begint het optrekkoord slechter te worden? Geen nood: met dit stevige nylon optrekkoord kun jij jouw vouwgordijnen weer in de originele staat herstellen. Verkoop per 20 meter.

Ga jij jouw vouwgordijn repareren of er zelfs helemaal zelf eentje maken? Dan kun je bij ons voor alle benodigde fournituren terecht. Zo leveren wij kunststof ringetjes in verschillende maten. Ook voor klittenband, zowel vernaaibaar als zelfklevend ben je bij Bink Fournituren aan het goede adres. Naai jouw (vouw)gordijnen bij voorkeur met Gütermann Naaigaren, zodat je zeker bent van de beste kwaliteit!

Dun nylon koord.

Met dit stevige, dunne koord kun jij jouw (vouw)gordijn repareren of zelf fabriceren. Het witte koord is slechts 1mm dik maar zeer krachtig, vanwege de samenstelling en de twijning. Je gebruikt dit smalle koord voor het optrekken van vouwgordijnen en voor lichtgewicht jaloezieën en luxaflex. Je ontvangt een kaart met 20 meter gordijnkoord.

Hoe gebruik ik dit?

Kijk voordat je met het koord aan de slag gaat, eerst goed hoe het oude koord precies is geregen, zodat je hier bij het vervangen geen fouten in kan maken. Eventueel kun je een paar detailfoto’s maken van de situatie, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Dit scheelt veel gepuzzel en zweetdruppels.

Ook voor lichtschakelaars.

Weet je trouwens waar dit fijne nylon koord ook veel voor wordt gebruikt? Het is een ideaal koord om te bevestigen aan een hoge lichtknop, zoals je die in badkamers en slaapkamers van oudere huizen nog veel tegen komt. Dit smalle optrekkoord is prima geschikt om een lichtknop mee te bedienen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% polyamide. Kleur: Wit. Dikte: 1mm. Lengte: 20 meter.

Direct meebestellen:

Zowel voor reparatie als voor het helemaal zelf maken van een vouwgordijn kun je bij Bink Fournituren terecht voor de gordijnfournituren. Denk bijvoorbeeld aan kunststof ringetjes, aan klittenband en aan het benodigde naaigaren. Als je Gütermann Naaigaren gebruikt, weet jij zeker dat je het beste naaigaren hebt voor jouw klus!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

  • Merk: Antex
  • Model:328400
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €4,95


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€6,85

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband Plakbaar.Klittenband Plakbaar – per halve meterKlittenband is een zeer effectieve manier..

€2,95

Gordijnring Transparant 6x10mm - Prijs per stuk

Gordijnring Transparant 6x10mm - Prijs per stuk

Transparante Ringetjes.Transparante ringetjes voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Gordijnringen..

€0,07

GOEDKOOP: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

GOEDKOOP: Klittenband 20mm Naaibaar - PER METER

Klittenband diverse kleuren.Klittenband diverse kleuren – Voordeelprijs.Fournituren: Klittenband – K..

€2,95

Tags: Gordijnfournituren, optrekkoord, gordijnkoord, nylon koord, dun nylon koord, dun koord, koord voor gordijn, koord voor vouwgordijn, sterk koord, koord voor jalouzie, koord voor jaloezie, koord voor luxaflex, luxaflex repareren, vouwgordijn repareren, optrekgordijn repareren, vitrage, gordijnring, transparante ring, doorzichtige ring, ringetje, kunststof ringetje, doorzichtig ringetje