• Gordijnring Transparant 6x10mm - Prijs per stuk

Transparante Ringetjes.

Transparante ringetjes voor (vouw)gordijnen.

Gordijnfournituren: Gordijnringen kopen? Deze kleine transparante ringetjes worden onder andere gebruikt voor het optrekken van vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn een ideale raambekleding: ze laten diffuus licht door en geven zowel van binnen als van buiten een mooie luxe uitstraling. Zijn jouw vouwgordijnen nog in prima staat, maar mis jij een aantal ringetjes? Geen nood: met deze doorzichtige kunststof ringetjes kun jij jouw vouwgordijnen weer in de originele staat herstellen. Verkoop per stuk, dus jij kunt precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt.

Ga jij een vouwgordijntje repareren of er zelf een maken? Dan kun je bij Bink Fournituren terecht voor alle benodigde fournituren terecht. Zo leveren wij deze kunststof ringetjes in verschillende maten. Ook voor klittenband en optrekkoord ben je bij Bink Fournituren aan het goede adres. Je kunt deze ringetjes ook gebruiken om lingerie of kleding te repareren. Ook de bijbehorende gespjes en sluitingen zijn als BH-accessoires te koop!

Kleine doorzichtige ringetjes.

Met deze transparante gordijnringen kun jij jouw (vouw)gordijn repareren of zelf fabriceren. De ringetjes zijn per stuk leverbaar, dus bestel precies het aantal dat jij nodig hebt. Zo koop jij nooit teveel. Meet jouw oude ringen goed op en vergelijk deze met de beschikbare maten. Er worden altijd 2 maten genoemd: de buitenmaat en de binnenmaat van de ring.

Hoe gebruik ik dit?

Kijk voordat je met de ringetjes aan de slag gaat, eerst goed hoe de oude ringen aan het vouwgordijn zijn bevestigd, zodat je hier bij het vervangen geen fouten in kan maken. Eventueel kun je een paar detailfoto’s maken van de situatie, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Dit scheelt veel gepuzzel en zweetdruppels. Voor liichte gordijntjes, valletjes en vitrages kun je deze gordijnringen trouwens ook gebruiken. Naai ze in dat geval aan de bovenzoom van het gordijn; vervolgens kun je het gordijn aan een spiraalkoord of een stevige nylon draad rijgen.

Ook voor (onder)kleding.

Weet je trouwens waar de transparante ringetjes ook veel voor worden gebruikt? Het is een handige en bijna onzichtbare manier voor het bevestigen van schouderbandjes en halssluitingen van topjes en hemdjes. Bepaal de maat van de benodigde ring in dat geval op basis van het gewicht van de stof: hoe zwaarder de stof, hoe groter de ring die jij gebruikt. Deze kleine ringetjes zijn geschikt voor lichte stoffen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% kunststof. Kleur: Transparant. Afmeting: 6x10mm.

Direct meebestellen:

Zowel voor reparatie als voor het helemaal zelf maken van een vouwgordijn kun je bij Bink Fournituren terecht voor de gordijnfournituren. Denk bijvoorbeeld aan optrekkoord, aan klittenband en aan het benodigde naaigaren. Als je Gütermann Naaigaren gebruikt, weet jij zeker dat je het beste naaigaren hebt voor jouw klus! Gebruik jij de doorzichtige ringetjes voor het naaien of repareren van kleding? Kijk dan ook eens bij de beschikbare BH-accessoires: hier vind je ook de gespjes en sluitingen die je voor smalle bandjes gebruikt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnring Transparant 6x10mm - Prijs per stuk

  • Merk: Antex
  • Model:329004
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,07


Gerelateerde producten

AANBIEDING: BH Accessoires 6-8mm

AANBIEDING: BH Accessoires 6-8mm

BH repareren. BH repareren: accessoires om je beha te herstellen. Is je beha stuk? Mis je een haak..

€3,95 €5,10

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband Plakbaar.Klittenband Plakbaar – per halve meterKlittenband is een zeer effectieve manier..

€2,95

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Optrek Koord.Optrek Koord voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Koord kopen voor jouw vouwgordijn..

€4,95

Tags: Gordijnfournituren, optrekkoord, gordijnkoord, nylon koord, dun nylon koord, dun koord, koord voor gordijn, koord voor vouwgordijn, sterk koord, koord voor jalouzie, koord voor jaloezie, koord voor luxaflex, luxaflex repareren, vouwgordijn repareren, optrekgordijn repareren, vitrage, gordijnring, transparante ring, doorzichtige ring, ringetje, kunststof ringetje, doorzichtig ringetje