• Gordijnringclip voor vouwgordijn transparant 11x16mm - Prijs per stuk

Transparante Ringclips

Transparante ringclips voor (vouw)gordijnen.

Gordijnfournituren: Gordijnringen kopen? Deze kleine transparante ringclips worden onder andere gebruikt voor het optrekken van vouwgordijnen. Zijn jouw vouwgordijnen nog in prima staat, maar mis jij een aantal ringetjes? Geen nood: met deze doorzichtige kunststof ringetjes kun jij jouw vouwgordijnen weer in de originele staat herstellen. Omdat de ringetjes half open zijn, hoef je niet al het koord te vervangen, maar kun je de ringclips er zo op klikken. Jij kunt de open ringetjes voor gordijnen ook gebruiken om lichte (caravan) gordijntjes op te hangen. Afmeting: 11 x 16mm. Verkoop per stuk, dus jij kunt precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt.

Ga jij een vouwgordijntje repareren of er zelf een maken? Dan kun je bij Bink Fournituren terecht voor alle benodigde FOURNITUREN terecht. Vergeet je het NAAIGAREN niet?

Kleine halfopen gordijnringetjes

Met deze transparante gordijnringen kun jij jouw (vouw)gordijn repareren of zelf fabriceren. De ringetjes zijn per stuk leverbaar, dus bestel precies het aantal dat jij nodig hebt. Zo koop jij nooit teveel. Omdat de ringetjes half open zijn, kan jij de kapotte ringen van jouw vouwgordijn heel eenvoudig vervangen. Buitenmaat: 11 x 16mm.

Hoe gebruik ik dit?

Kijk voordat je met de ringetjes aan de slag gaat, eerst goed hoe de oude ringen aan het vouwgordijn zijn bevestigd, zodat je hier bij het vervangen geen fouten in kan maken. Wist jij dat je de transparante clips voor gordijnen ook kunt gebruiken voor het ophangen van lichte gordijntjes? Klik de ringetjes rechtsteeks aan de stof en steek de ringclip door een runner. Dat is handig in de caravan, boot of camper, waar je weinig ruimte hebt om de gordijntjes op te hangen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% kunststof. Kleur: Transparant. Afmeting: 11x16mm. Prijs per stuk.

Direct meebestellen:

Zowel voor reparatie als voor het helemaal zelf maken van een vouwgordijn kun je bij Bink Fournituren terecht voor de gordijnfournituren. Denk bijvoorbeeld aan optrekkoord en het benodigde naaigaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnringclip voor vouwgordijn transparant 11x16mm - Prijs per stuk

  • Merk: Antex
  • Model:329001
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,19


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

GOEDKOPER: Klittenband 20mm Plakbaar - Per HALVE meter

Klittenband Plakbaar.Klittenband Plakbaar – per halve meterKlittenband is een zeer effectieve manier..

€2,49 €2,95

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Optrek Koord.Optrek Koord voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Koord kopen voor jouw vouwgordijn..

€4,95

Gordijnring Transparant 11x16mm - Prijs per stuk

Gordijnring Transparant 11x16mm - Prijs per stuk

Transparante Ringetjes.Transparante ringetjes voor gordijnen.Gordijnfournituren: Gordijnringetjes ko..

€0,08

Tags: Gordijnfournituren, optrekkoord, gordijnkoord, nylon koord, dun nylon koord, dun koord, koord voor gordijn, koord voor vouwgordijn, sterk koord, koord voor jalouzie, koord voor jaloezie, koord voor luxaflex, luxaflex repareren, vouwgordijn repareren, optrekgordijn repareren, vitrage, gordijnring, transparante ring, doorzichtige ring, ringetje, kunststof ringetje, doorzichtig ringetje