• Gordijnring Transparant 11x16mm - Prijs per stuk

Transparante Ringetjes.

Transparante ringetjes voor gordijnen.

Gordijnfournituren: Gordijnringetjes kopen? Deze kleine transparante ringen worden onder andere gebruikt voor het optrekken van vouwgordijnen. Vouwgordijnen zijn echt een ideale raambekleding: ze laten beperkt licht door en geven zowel van binnen als van buiten een mooie sfeervolle uitstraling. Zijn jouw vouwgordijnen nog in prima staat, maar mis jij een aantal ringetjes? Geen zorgen: met deze doorzichtige kunststof ringetjes kun jij jouw vouwgordijnen weer in originele staat herstellen. We verkopen ze per stuk, dus jij kunt precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt. Zo koop je nooit teveel!

Ga jij een vouwgordijntje repareren of er zelf een maken? Dan kun je bij Bink Fournituren terecht voor alle benodigde FOURNITUREN terecht. Ook KLITTENBAND en NAAIGAREN bestel jij in één moeite mee.

Doorzichtige ringetjes.

Met deze transparante gordijnringen kun jij jouw (vouw)gordijn repareren of zelf fabriceren. De ringetjes zijn per stuk leverbaar, dus bestel precies het aantal dat jij nodig hebt. Een paar reserve exemplaren zijn overigens nooit weg! Meet jouw oude ringen goed op en vergelijk deze met de beschikbare maten. Er worden altijd 2 maten genoemd: de buitenmaat en de binnenmaat van de ring. Voor liichte gordijntjes, valletjes en vitrages kun je deze gordijnringen trouwens ook gebruiken.

Ook voor (onder)kleding.

Weet je trouwens waar de transparante ringetjes ook veel voor worden gebruikt? Het is een handige en bijna onzichtbare manier voor het bevestigen van schouderbandjes en halssluitingen van topjes en hemdjes. Bepaal de maat van de benodigde ring in dat geval op basis van het gewicht van de stof: hoe zwaarder de stof, hoe groter de ring die jij gebruikt. Deze kleine ringetjes zijn geschikt voor lichtere stoffen.

Specificaties:

Samenstelling: 100% kunststof. Kleur: Transparant. Afmeting: 11x16mm.

Direct meebestellen:

Zowel voor reparatie als voor het helemaal zelf maken van een vouwgordijn kun je bij Bink Fournituren terecht voor de gordijnfournituren. Denk bijvoorbeeld aan optrekkoord en het benodigde naaigaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gordijnring Transparant 11x16mm - Prijs per stuk

  • Merk: Antex
  • Model:329009
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,08


Gerelateerde producten

AANBIEDING: BH Accessoires 6-8mm

AANBIEDING: BH Accessoires 6-8mm

BH repareren. BH repareren: accessoires om je beha te herstellen. Is je beha stuk? Mis je een haak..

€3,95 €5,10

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Gordijnkoord voor vouwgordijn - 20 meter dun koord

Optrek Koord.Optrek Koord voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Koord kopen voor jouw vouwgordijn..

€4,95

Gordijnringclip voor vouwgordijn transparant 11x16mm - Prijs per stuk

Gordijnringclip voor vouwgordijn transparant 11x16mm - Prijs per stuk

Transparante RingclipsTransparante ringclips voor (vouw)gordijnen.Gordijnfournituren: Gordijnringen ..

€0,19

Tags: Gordijnfournituren, optrekkoord, gordijnkoord, nylon koord, dun nylon koord, dun koord, koord voor gordijn, koord voor vouwgordijn, sterk koord, koord voor jalouzie, koord voor jaloezie, koord voor luxaflex, luxaflex repareren, vouwgordijn repareren, optrekgordijn repareren, vitrage, gordijnring, transparante ring, doorzichtige ring, ringetje, kunststof ringetje, doorzichtig ringetje