• Wasmachine Reiniger - Rekent af met nare geurtjes

Wasmachine Reiniger

Wasmachine Reiniger - Verwijdert nare geur uit jouw wasautomaat

Van DrBeckmann: Wasmachine Reiniger met actieve koolstof - De oplossing voor een nare penentrante geur jouw wasmachine. Was jij vaak op lage temperaturen en meestal met vloeibaar wasmiddel? Dan heb je kans dat de wasmachine op termijn een nare lucht verspreidt, die zelfs achterblijft in jouw wasgoed. Met Ultra Intensieve Wasmachine Reiniger van DrBeckmann kan jij dit probleem verhelpen. Draai een lang programma met een lege trommel en voeg DrBeckmann Wasmachine Reiniger toe. Voorlopig ruikt jouw wasmachine weer heerlijk fris. Bovendien worden onnodige storingen aan jouw wasautomaat op deze manier voorkomen. Inhoud: 250 gram - voor 1 reiniging.

Voeg aan jouw witte was naast het waspoeder wat Vlekkenzout toe: dat zorgt voor een beter wasresultaat en een schone wasmachine. Ken jij de handige vlekkenduivels? Voor iedere vlek de juiste oplossing. Wit goed blijft wit met Superwit voor al jouw witte wasgoed.

Nare lucjtes in jouw wasmachine?

Was jij meestal met vloeibaar wasmiddel en het liefst op niet al te hoe temperaturen? Met de huidige generatie wasmiddelen krijg jij jouw was daar over het algemeen prima mee schoon. Voor jouw wasmachine is het minder prettig: door de achtergebleven resten wasmiddel die door de lage temperatuur nauwelijks oplossen kan jouw was en de machine gaan ruiken en wordt jouw was op termijn zelfs minder schoon.

Wasmachine Reiniger - Hoe werkt het?

De Wasmachine Reiniger van DrBeckmann rekent af met achtergebleven vuil en nare luchtjes in de wasmachine. Na een behandeling met dit product kan jouw wasmachine er weer maanden tegen. Wasmachine Reiniger is super gemakkelijk in het gebruik: jij draait een lege trommel op tenminste 60° en voegt dit middel toe. Opgelost!

Specificaties:

Ingrediënten: 15-30% zuurstofbleekmiddelen; minder dan 5% zeolieten. Parfums, hexyl cinnamal, limonene, butylphenyl methylpropional. Inhoud: 250 gram geschikt voor 1 intensieve reiniging. Werkt vanaf 60° maar het liefst op 95°. Belangrijke informatie: Gebruik niet alleen vloeibaar wasmiddel. Draai jouw witte was bij voorkeur met poeder en op tenminste 60° en voeg wat VLEKKENZOUT toe - nu zal jouw wasmachine langer schoon blijven en kan jij de volgende reiniging uitstellen.

Alles weer lekker schoon:

  • Vlekkenzout - Witmaker en waskrachtversterker
  • Vlekkenduivels - 8 varianten, de oplossing voor iedere vlek
  • Superwit - voor een altijd stralend witte was

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Wasmachine Reiniger - Rekent af met nare geurtjes

  • Merk: DrBeckmann
  • Model:900541
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenduivels - Voor iedere vlek een oplossing

Vlekkenmiddel voor specifieke vlekkenVlekkenmiddel voor specifieke vlekken - Kies de juiste vlekkend..

€4,95

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Ossengalstick - Gemakkelijk voorbehandelen van vlekken

Vlekkenstick OssengalzeepVlekkenstick Ossengalzeep - Voor insmeren van (vet)vlekkenFournituren – Vle..

€4,95

Tags: Kleurenvanger, kleurenvangers, kleurvanger, kleurenvanger, kleurdoekje, anti-kleur doekje, antikleurdoekje, anti-kleurdoekje, grauwsluier, Beckmann, beckman, drbeckmann, drbeckman, dr bekman, doorloopdoekjes, doorgelopen, doorgelopen was, doorgelopen kleuren, ontkleuren, ontkleuren van wasgoed, ontkleuren van kleding, kleur herstellen