Variotang Startset.

Variotang Startset: drukknopen tang met materiaal.

Met de Prym Variotang bevestig je heel eenvoudig drukknopen, jeansknopen en ringen in stof, zeildoek en leer. De Prym drukknopentang is geschikt voor alle drukknopen uit het Prym-assortiment die je niet vastnaait maar door de stof slaat. Ook voor jeansknopen is deze drukknooptang ideaal. Bovendien kun je ook alle Prym ringen en schijven tot en met 8mm Ø met deze tang gemakkelijk verwerken. Dit is een complete set. Behalve de tang ontvang je tevens alle materiaal dat je nodig hebt om de verschillende drukknopen uit het Prym-assortiment te bevestigen. Je krijgt er ook nog een flink aantal drukknopen en ringen bij, dus je kunt direct aan de slag. Alles zit samen in een handige opbergdoos: zo heb je alles bij de hand en grijp je nooit mis. Verkoop per set, inclusief toebehoren, knopen en opbergbox.

Deze set wordt speciaal voor jou besteld bij Prym. Houd rekening met een levertijd van 1-2 weken.

Niet-vernaaibare knopen.

Drukknopen om vast te naaien kent iedereen. Daarnaast voert Prym een uitgebreid assortiment aan zogenaamd niet-vernaaibare drukknopen. Deze drukknopen bevestig je met behulp van de meegeleverde hulpstukjes en een flinke slag van de hamer. Dit vraagt wel enige ervaring en/of behendigheid. Moet je een hele rits knopen verwerken of maak je zelf regelmatig kleding? Dan is een Prym Vario-tang een welkome aanvulling op je gereedschap. Met deze drukknopentang bevestig je alle niet-vernaaibare drukknopen uit het Prym-assortiment. Ook de Jeansknopen van Prym kun je met behulp van de variotang in een oogomdraai bevestigen, net zoals de metalen ringen voor stof en leer, tot en met een doorsnede van 8mm. Bovendien krijg je ook 2 extra ponsstempels bij de tang meegeleverd, waarmee je mooie ronde gaatjes kunt maken in leer.

Hoe werkt de drukknoop tang?

De Variotang werkt heel eenvoudig. Bij deze set ontvang je verschillende hulpstukjes, toepasbaar voor de verschillende soorten drukknopen uit het Prym-assortiment. De hulpstukjes plaats je aan beide kanten in de tang. Vervolgens leg je de knopen volgens de gebruiksaanwijzing op de juiste plek. Nu druk je zonder al teveel inspanning de drukknoop op de juiste plek. Je kunt de knopen bevestigen in alle stoffen, in zeildoek en in leer.

Navulling.

Van een aantal soorten drukknopen levert Prym ook zogenaamde navulling verpakkingen. Deze artikelen worden ook als navulling aangeduid in onze webwinkel. Deze navullingsverpakking bevat ALLEEN de knopen en GEEN bevestigingsmateriaal. Omdat in deze set alle hulpstukken zijn inbegrepen, kun je de navulling prima gebruiken. Prym levert van de meest verkochte soorten drukknopen verschillende verpakkingen met navulling. Navulling verpakkingen zijn goedkoper dan een startsetje met drukknopen.

Ook voor ringen en schijven.

Ook van Prym: een uitgebreid assortiment met Ringen en Schijven. Deze gebruik je om mooie ringen in stof, doek of leer te drukken. Deze ringen bestaan in allerlei varianten: klein, voor bijvoorbeeld een rijgsluiting in kleding, middel voor bijvoorbeeld ophangringen in gordijntjes en grotere zogenaamde zeilringen. De kleinere varianten tot en met een doorsnede van 8mm bevestig je heel eenvoudig met de Variotang. De grootste twee varianten van 11 en 14mm kun je alleen met een hamer bevestigen. In deze set krijg je de meest gebruikte ringen meegeleverd.

Specificaties:

Materiaal: Stalen tang met kunststof handgrepen. Inbegrepen: ponsstempels voor gaatjes van 3mm en 4mmØ. Verkoop per stuk.

De Prym Variotang is bedoeld in combinatie met drukknopen, jeansknopen en ringen en schijven van Prym. Prym hanteert zijn eigen afmetingen. Gebruik deze tang dus alleen voor het Prym-assortiment.

Inbegrepen:

Bij deze Variotang Complete Set zijn de volgende items inbegrepen: 10 drukknopen Anorak in zilver; 10 drukknopen Anorak in Brons; 10 drukknopen Sport & Camping in zilver; 10 drukknopen Jersey in zilver; 25 ringen 4mm zilverkleurig en 25 ringen 4mm in goud. Daarnaast ontvang je alle benodigde hulpstukken en ontvang je 2 ponsstempels om gaatjes mee in leer te drukken, van 3mm en 4mmØ.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

  • Merk: Prym
  • Model:651420
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €54,95


Gerelateerde producten

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Drukknopen Tang.Drukknopen Tang: ook voor ringen en jeansknopen.Met de Prym Variotang bevestig je he..

€17,40

Gaatjestang A kwaliteit - Perforeert leer, stof en karton

Gaatjestang A kwaliteit - Perforeert leer, stof en karton

Extra gaatje in jouw riemExtra gaatje in jouw riem - Gaatjestang voor leer, folie en kartonFournitur..

€14,95

Drukknopen Jersey Tandring 10mm  - Grootverpakking 100 stuks

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Grootverpakking 100 stuks

Drukknoop Jersey. Weet je nog welke drukknopen bij welke stof horen? Kijk dan even bij de Tips van B..

€79,95 €94,30

Drukknopen sport en camping 15mm - Grootverpakking 100 stuks - ZILVER

Drukknopen sport en camping 15mm - Grootverpakking 100 stuks - ZILVER

Drukknoop sport en Camping. Weet je niet welke drukknopen geschikt zijn voor welke stof? Kijk dan ev..

€72,50 €85,30

Tags: Variotang, tango voor drukknopen, drukknopentang, drukknoop tang, tang voor drukknopen, tang voor jeansknopen, ponsstempels, gaatjes ponsen, gaatjes ponzen, gaatjes maken, gaatjestang, drukknopen inslaan, jeansknopen inslaan, jeansknoop, drukknoop, knoop, ringen en schijven