Drukknopen jersey tandring 10mm Multipack

Drukknopen jersey tandring 10mm Multipack
https://www.binkfournituren.nl/index.php?route=product/manufacturer/info&manufacturer_id=13
Levertijd: Op Voorraad
€69,95 €80,00 - 13%
Aantal:

Drukknopen jersey grootverpakking.

Drukknopen jersey grootverpakking met 200 drukknopen.

Inslag drukknopen nodig? Deze drukknoopjes bevestig je met een hamer of met de Prym Variotang. Omdat de drukknopen een lichte sluitkracht hebben, worden ze vooral veel gebruikt in babykleding. De knoopjes sluiten goed, maar indien nodig trek je ze zonder veel krachtinspanning van elkaar. Drukknopen jersey worden behalve voor baby-kleding ook gebruikt voor kinder- en dameskleding, voor in lichte stoffen, in separeerkleding en voor andere medische toepassingen, waarbij je de knopen gemakkelijk van elkaar moet kunnen trekken. De drukknoopjes hebben aan de bovenkant geen dichte knoop, maar een zogenaamde tandring. Hierdoor zie je aan de buitenkant van de stof alleen een ringetje, in plaats van een afdekplaatje van de knoop. Dit type knopen is vooral bekend van het gebruik in rompertjes. Afmeting: 10mm Ø. Inhoud verpakking: 10 drukknopen inclusief gereedschap.

Dit is een zogenaamd multipack, speciaal voor grootverbruikers of ateliers. Je ontvangt maar liefst 200 drukknopen in een handige kunststof bewaardoos. Behalve de knopen ontvang je bij deze set ook het gereedschap dat je nodig hebt om de knopen in te kunnen slaan. Er is van deze knopen ook een navullingsverpakking verkrijgbaar met 20 drukknopen. Je kunt de knopen bevestigen met behulp van het gereedschap en een hamer, of gebruik het gereedschap in combinatie met de Prym Variotang: hiermee zijn de knopen zeer gemakkelijk te verwerken!

Baby drukknoopjes.

Drukknopen bestaan in allerlei uitvoeringen. De drukknopen die je kunt aannaaien zijn het bekendst, maar inslag drukknopen als deze ken je ongetwijfeld ook. Het voordeel van inslagdrukknopen is dat de knoop in één keer goed vast zit en vast blijft zitten. Drukknopen bestaan in verschillende soorten qua sluitkracht. Deze jersey drukknopen hebben een lichte sluitkracht. Ze sluiten goed, maar zijn zonder al teveel krachtsinspanning weer van elkaar te krijgen. Daarom zijn jersey drukknopen zeer geschikt voor het gebruik in lichte of gebreide stoffen, zoals jersey en tricot. Ook voor baby- en kinderkleding zijn de jersey drukknopen een goede keus, net als voor het gebruik in separeerkleding en andere medische toepassingen.

Jersey tandring.

Dit type drukknoop wordt omschreven als jersey tandring. Onder de stof zit een goed sluitende drukknoop; aan de buitenkant van de stof zie je een metalen ring met een doorsnede van 10mm. Deze zelfde knoop bestaat ook in diverse andere uitvoeringen, zoals een gekleurde of een koperkleurige versie.

Speciaal voor grootverbruikers.

Voor het verwerken van deze drukknopen heb je het meegeleverde gereedschap nodig. Bewaar het meegeleverd gereedschap. Heb je dan later weer dezelfde knopen nodig, dan kun je ook een navulling bestellen. Hierin vind je alleen de knopen, dus NIET het benodigde gereedschap. Je verwerkt de knopen met het gereedschap en een hamer; of maak gebruik van de handige Prym Variotang. Hiermee verwerk je, samen met het gereedschap, de knopen een stuk gemakkelijker!

Specificaties:

Samenstelling: Messing, zilverkleurig. Inhoud verpakking: 200 drukknopen + gereedschap om te bevestigen met behulp van een hamer of met de Prym Variotang. Wasbaar tot 95°. Inclusief handige kunststof bewaarbox.

Meer informatie:

Weet je nog niet welke drukknopen geschikt zijn voor welke stof? Kijk dan even bij de Tips van Bink. Daar staat het allemaal voor je op een rijtje.

Check YouTube:

©Bink Fournituren 2012-2020