• Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Drukknopen Tang.

Drukknopen Tang: ook voor ringen en jeansknopen.

Met de Prym Variotang bevestig je heel eenvoudig drukknopen, jeansknopen en ringen in stof, zeildoek en leer. Heb je weleens drukknopen ingeslagen met een hamer zonder het gebruik van een drukknopentang? Dat is best een lastig klusje. Het duurt wel even voor je de slag te maken hebt. Met de Prym Vario-tang gaat dit allemaal een stuk eenvoudiger. De Prym drukknopentang is geschikt voor alle drukknopen uit het Prym-assortiment die je niet vastnaait maar door de stof slaat. Ook voor jeansknopen is deze drukknooptang ideaal. Bovendien kun je ook alle Prym ringen en schijven tot en met 8mm Ø met deze tang gemakkelijk verwerken. Verkoop per stuk.

Niet-vernaaibare knopen.

Drukknopen om vast te naaien kent iedereen. Daarnaast voert Prym een uitgebreid assortiment aan zogenaamd niet-vernaaibare drukknopen. Deze drukknopen bevestig je met behulp van de meegeleverde hulpstukjes en een flinke slag van de hamer. Met deze drukknopentang bevestig je alle niet-vernaaibare drukknopen uit het Prym-assortiment. Ook de Jeansknopen van Prym kun je met behulp van de variotang in een oogomdraai bevestigen, net zoals de metalen ringen voor stof en leer, tot en met een doorsnede van 8mm. Als laatste krijg je ook 2 extra ponsstempels bij de tang meegeleverd, waarmee je mooie ronde gaatjes kunt maken in leer.

Hoe werkt de drukknoop tang?

De Variotang werkt heel eenvoudig. Als je een setje drukknopen van Prym koopt, zit daar het juiste bevestigingsmateriaal bij. De hulpstukjes plaats je aan beide kanten in de tang. Vervolgens leg je de knopen volgens de gebruiksaanwijzing op de juiste plek. Nu druk je zonder al teveel inspanning de drukknoop op de juiste plek. Je kunt de knopen bevestigen in alle stoffen, in zeildoek en in leer.

LET OP: Basis of Navulling.

Van een aantal soorten drukknopen levert Prym ook zogenaamde navulling verpakkingen. Deze artikelen worden ook als navulling aangeduid in onze webwinkel. Deze navullingsverpakking bevat ALLEEN de knopen en GEEN bevestigingsmateriaal. Heb je alleen de Variotang en nog niet eerder deze soort knopen besteld? Dan beschik je niet over alle materiaal dat je nodig hebt om de knopen te verwerken en kun je in plaats van een navulling beter een gewone verpakking aanschaffen.

Specificaties:

Materiaal: Stalen tang met kunststof handgrepen. Inbegrepen: ponsstempels voor gaatjes van 3mm en 4mmØ. Verkoop per stuk.

De Prym Variotang is bedoeld in combinatie met drukknopen, jeansknopen en ringen en schijven van Prym. Prym hanteert zijn eigen afmetingen. Gebruik deze tang dus alleen voor het Prym-assortiment.

Tevens verkrijgbaar:

Los verkrijgbaar is een setje met extra ponsstempels voor 3, 4 en 8mm Ø gaatjes. Bekijk ook de Prym Vario Plus: hierbij ontvang je, behalve de tang, ook alle bevestigingsmateriaal dat je nodig hebt voor alle verschillende varianten drukknopen. Bovendien bevat deze set ook diverse drukknopen, zodat je direct aan de slag kunt.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

  • Merk: Prym
  • Model:390900
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €17,40


Gerelateerde producten

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen jersey.Drukknopen jersey: inslagdrukknopen voor baby-kleding.Inslag drukknopen nodig? Dez..

€7,90

Drukknopen Jersey Tandring 10mm  - Navulling 20 stuks

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Navulling 20 stuks

Drukknoop Jersey. Weet je nog niet welke drukknopen voor welke stof geschikt zijn? Kijk dan even bij..

€11,20

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Variotang Startset.Variotang Startset: drukknopen tang met materiaal.Met de Prym Variotang bevestig ..

€54,95

Ponsstempels voor Variotang

Ponsstempels voor Variotang

Accessoires Variotang.Accessoires Variotang: extra ponsstempels voor Prym variotang.Met de Prym Vari..

€7,90

Tags: Variotang, tang om drukknopen in te slaan, tang voor drukknopen, tang voor inslagknopen, Prym variotang, kledingreparatie, kleding herstellen, online variotang bestellen, drukknop tang, drukknoop tang, drukknoptang, drukknooptang