• Ponsstempels voor Variotang

Accessoires Variotang.

Accessoires Variotang: extra ponsstempels voor Prym variotang.

Met de Prym Variotang bevestig je heel eenvoudig drukknopen, jeansknopen en ringen in stof, zeildoek en leer. Heb je weleens drukknopen ingeslagen met een hamer zonder het gebruik van een drukknopentang? Dat is best een lastig klusje. Het duurt wel even voor je de slag te maken hebt. Met de Prym Vario-tang gaat dit allemaal een stuk eenvoudiger. De Prym drukknopentang is geschikt voor alle drukknopen uit het Prym-assortiment die je niet vastnaait maar door de stof slaat. Dit is een extra accessoires-setje voor de Prym Variotang. Je ontvangt 3 ponsstempels om gaatjes te maken in leer en zware stoffen. Je kunt mooie ronde gaatjes maken van 3, 4 en 8mm Ø. Daarnaast ontvang je een handig hulpmiddel om de ponsstempels uit de tang te halen als je klaar bent.

Ken je de Prym Vario-tang?

De Prym Variotang werkt heel eenvoudig. Als je een setje drukknopen van Prym koopt, zit daar het juiste bevestigingsmateriaal bij. De hulpstukjes plaats je aan beide kanten in de tang. Vervolgens leg je de knopen volgens de gebruiksaanwijzing op de juiste plek. Nu druk je zonder al teveel inspanning de drukknoop op de juiste plek. Je kunt de knopen bevestigen in alle stoffen, in zeildoek en in leer. Naast het verwerken van drukknopen en jeansknopen kun je de Prym Variotang ook gebruiken voor het maken van ronde gaatjes in leer en zware stoffen. LET OP: Gebruik je een stof die gaat rafelen, dan kun je beter metalen ringetjes in de stof slaan. Ook dit doe je supereenvoudig met behulp van de Prym drukknopentang. Maar voor gaatjes in zeildoek, vilt, non-woven materialen en allerlei soorten leer is dit setje ponsstempels ideaal! Ook om eventjes snel een extra gaatje in je broekriem te maken trouwens…!

Specificaties:

Materiaal: Staal. Je ontvangt 3 ponsstempels voor gaatjes van 3mm, 4mm en 8mm Ø. Inbegrepen: handig hulpstuk om de ponsstempels uit de tang te verwijderen.

Zo ben je in één keer klaar!

Bekijk ook de Prym Vario Plus: hierbij ontvang je, behalve de variotang, ook alle bevestigingsmateriaal dat je nodig hebt voor alle verschillende varianten drukknopen. Bovendien bevat deze set ook diverse drukknopen, zodat je direct aan de slag kunt. Een mooie set voor de enthousiaste doe-het-zelver of naaister. Leuk voor jezelf of als cadeau.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ponsstempels voor Variotang

  • Merk: Prym
  • Model:673125
  • Beschikbaarheid:8-9 Dagen levertijd
  • €7,90


Gerelateerde producten

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Variotang Drukknopen - Makkelijk drukknopen inzetten

Drukknopen Tang.Drukknopen Tang: ook voor ringen en jeansknopen.Met de Prym Variotang bevestig je he..

€17,40

Gaatjestang A kwaliteit - Perforeert leer, stof en karton

Gaatjestang A kwaliteit - Perforeert leer, stof en karton

Extra gaatje in jouw riemExtra gaatje in jouw riem - Gaatjestang voor leer, folie en kartonFournitur..

€14,95

Priem met handvat - Maakt gaatjes in stof, karton en leer

Priem met handvat - Maakt gaatjes in stof, karton en leer

Gaatjes maken in stof en leerGaatjes maken in stof en leer met een priemFournituren - Priem om gaatj..

€4,95

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Variotang Startset.Variotang Startset: drukknopen tang met materiaal.Met de Prym Variotang bevestig ..

€54,95

Tags: Variotang, tango voor drukknopen, drukknopentang, drukknoop tang, tang voor drukknopen, tang voor jeansknopen, ponsstempels, gaatjes ponsen, gaatjes ponzen, gaatjes maken, gaatjestang, drukknopen inslaan, jeansknopen inslaan, jeansknoop, drukknoop, knoop, ringen en schijven