• Boender Hard - 100% natuurlijke werkborstel voor steen en hardhout

Werkborstel Hard

Werkborstel Hard: Union boender voor steen en hardhout.

Borstels met echt haar: Harde werkborstel om steen, hardhout en andere harde oppervlakken te schrobben. Een goede werkborstel is onmisbaar bij schoonmaakwerk. Deze natuurborstel wordt gemaakt door onze Duitse borstelmakers en is 100% biologisch afbreekbaar. De werkborstel is 12 cm lang en is geschikt om harde, niet geglazuurde oppervlakken mee te boenen.

Voor meer kwetsbare oppervlakken, zoals bijvoorbeeld gelakt hout of geglazuurde tegels kun jij beter een zachte werkborstel gebruiken. Voor het schrobben van de vloer of een terras hebben wij verschillende luiwagens voor je. Een badkuip, wastafel of douchecabine borstel je met onze speciale badkuipborstel.

Harde werkborstel voor steen en hout

Hardhout en steen zijn materialen die af en toe eens goed schoongemaakt moeten worden. Voor het schrobben van jouw hardhouten picknickbank, de vlonders op jouw balkon of het graniet in het halletje gebruik jij deze harde werkborstel van union. De werkborstel is 12 centimeter lang en ligt, vanwege de speciale achtvorm, makkelijk in de hand.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels of dierlijk haar. Het gebruikte hout wordt lokaal gewonnen.

Union – Wat is dat?

De vezels van de harde werkborstel zijn van union. Union wordt veel gebruikt in schrobborstels. Union is een vermenging van tampico-fiber en bassine, beiden natuurlijke materialen. Bassine-vezels worden gewonnen van de Palmyrapalm. De vezel wordt onttrokken aan het onderste deel van de palmstengel. Bassine is stug, sterk en veerkrachtig en geschikt voor straatbezems. De vezel wordt vaak gemixt met andere natuurlijke vezels, bijvoorbeeld met tampicofiber om zo een perfecte schrobborstel te kunnen maken. Tampicofiber is Mexicaans gras van een agaveplant. In combinatie zorgen bassine en tampico voor een optimaal schrobeffect.

Specificaties:

Samenstelling: Onbehandeld beukenhout – Union. Lengte: 12 centimeter. Verkoop per stuk.

Andere schrobborstels:

  • Zachte werkborstel
  • Zachte luiwagen
  • Harde luiwagen
  • Badkuipborstel

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Boender Hard - 100% natuurlijke werkborstel voor steen en hardhout

  • Merk: Redecker
  • Model:302632
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

Boender Zacht - 100% natuurlijke werkborstel

Boender Zacht - 100% natuurlijke werkborstel

Werkborstel ZachtWerkborstel Zacht: Fiber boender voor kwetsbaar steen en gelakt hout.Borstels met ..

€7,95

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

Badkuipborstel - Ook voor tegelwerk

BadkamerborstelBadkamerborstel zacht: Fiber boender voor badkuip en tegels.Borstels met echt haar: ..

€24,95

Tags: Boender, Borstel, harde borstel, werkborstel, harde borstel, schrobborstel, schuurborstel, luiwagen