• Toilet randreiniger - Voor een echt schone toiletpot

WC-borstel voor onder de rand

WC-borstel voor onder de rand – Voor een écht schoon toilet

Fournituren – Borstels van natuurlijk materiaal – Deze WC-borstel is gemaakt van hout varkenshaar: vanwege de speciale gebogen vorm van deze toiletrand reiniger kan jij het toilet ook onder de rand goed schoonmaken. In het toilet wil jij een goede borstel die goed schoonmaakt en lang meegaat. Deze houten toiletborstel met niet al te harde haren is een prima borstel voor de dagelijkse schoonmaakbeurt van jouw toilet. De in metaal gedraaide varkensharen van de toilet randreiniger maken jouw toilet ook onder de wc-rand eenvoudig vrij van vuil, kalk en aanslag, zonder het porselein van de toiletpot te beschadigen. Lengte: 29 centimeter. Verkoop per stuk.

Ook een duurzame toiletborstel kan jij bij ons bestellen. Gebruik citroenzuur in de toiletpot tegen geurtjes, vuil en kalkaanslag.

Een goede toiletborstel – Reinigt onder de WC-rand

Als er in één plek in huis is, waar het van belang is om regelmatig en goed schoon te maken, is het wel het toilet. Een dagelijkse schoonbeurt van de toiletpot is van belang voor de hygiëne en voorkomt opeenhoping van vuil, aanslag of kalk. Met deze volledig natuurlijke wc-borstel van onze Duitse borstelmakers klus jij dit klusje snel en eenvoudig. De borstel is voorzien van licht niet al te hard varkenshaar om jouw toilet effectief te reinigen.

Ook onder de rand

Veel vuil hoopt zich op onder de rand van de toiletpot, waar jij niet altijd even makkelijk bijkomt. Maar met deze speciale toiletrandreiniger behoort ook dit probleem tot het verleden. De speciale gebogen vorm van de toilterandreiniger is zo ontworpen dat jij ook onder de rand van de wc-pot goed kunt schoonmaken.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen: het handvat is van hout en de gebruikte haren zijn van natuurlijke vezels.

Specificaties:

Samenstelling: Hout – Varkenshaar. Afmeting: 29cm. Verkoop per stuk.

Nog meer voor het kleinste kamertje:

  • WC-borstel hard - 100% natuurlijk
  • Toiletrand Reiniger
  • Citroenzuurpoeder voor het toilet: fris, schoon en vrij van kalk

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Toilet randreiniger - Voor een echt schone toiletpot

  • Merk: Redecker
  • Model:361020
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €19,95


Gerelateerde producten

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch Milieuvriendelijk schoonmake..

€9,95

Tags: WC randreiniger, toiletrand reiniger, wc-borstel voor onder de rand, hoe maak je toilet schoon, toilet goed schoonmaken, toiletrand, wc rand, wc-rand, Toiletborstel, wcborstel, wc, toilet, wc-borstel, w.c.-borstel, w.c.borstel, pleeborstel, borstel voor toilet, randreiniger, wc-randreiniger, wcrandreiniger, wc rand, wc-rand