• Toiletborstel nylon - Vervangbare borstelkop

WC-borstel met vervangbare kop

WC-borstel met vervangbare kop - Hout met nylon

Fournituren – Borstelwerk – Deze WC-borstel is gemaakt van gebakken hout en daarmee goed bestand tegen vocht. De vervangbare kop is van bijna onverslijtbaar nylon en los verkrijgbaar. In het toilet wil jij een goede borstel die goed schoonmaakt en lang meegaat. Deze houten toiletborstel met goed verende haren van zwart nylon is een prima borstel voor de dagelijkse schoonmaakbeurt van jouw toilet. De wc-borstel maakt jouw toilet eenvoudig vrij van vuil, kalk en aanslag. Lengte: 39 centimeter. Doorsnee borstelkop: 7,5 centimeter. Verkoop per stuk.

Liever een volledig natuurlijke WC-borstel? Kies dan voor de uitvoering in tampico of in union. Ook voor ecologische toiletreiniger kan jij bij ons terecht. Gebruik citroenzuur in de toiletpot tegen geurtjes, vuil en kalkaanslag.

Een goede toiletborstel

Als er in één plek in huis is, waar het van belang is om regelmatig en goed schoon te maken, is het wel het toilet. Een dagelijkse schoonbeurt van de toiletpot is van belang voor de hygiëne en voorkomt opeenhoping van vuil, aanslag of kalk. Met deze houten wc-borstel van onze Duitse borstelmakers klus jij dit klusje snel en eenvoudig. De borstel is voorzien van stevige, zwarte nylon vezels die effectief reinigen.

Wat is eigenlijk gebakken hout?

Het hout van deze WC-borstel is van gebakken hout. Doordat dit hout op zeer hoge temperatuur in een oven wordt verhit, sluiten de poriën van het hout zich en wordt dit hout vochtbestendig. Tevens geeft dit het hout een mooie, donkere kleur. Weet jij trouwens wat ook een hele handige borstel is? Veel vuil hoopt zich op onder de rand van de toiletpot, waar jij niet altijd even makkelijk bijkomt. Maar met DEZE speciale toiletrandreiniger behoort ook dit probleem tot het verleden.

Borstels met echt haar:

De borstels die wij bij Bink Fournituren verkopen worden gemaakt door de firma Redecker in Duitsland: een traditionele borstelmaker waar het vak nog van vader op zoon wordt doorgegeven. Naast het gebruikelijke borstelwerk, dat je wel zult kennen, worden door ons ook bijzondere borstels geleverd. Bijna alle borstels zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Waar nodig wordt nylon gebruikt, wanneer geen vergelijkbaar natuurlijk alternatief beschikbaar is.

Specificaties:

Samenstelling: Hout – Zwart nylon. Afmeting: Ø9cm – Lengte: 39cm. Verkoop per stuk. De borstel van de WC-kop kan jij HIER los nabestellen, zodra de wc-borstel aan vervanging toe is.

Nog meer voor het kleinste kamertje:

  • WC-borstel medium hard
  • WC-borstel hard
  • Ecologische toiletreiniger
  • Citroenzuurpoeder voor het toilet: fris, schoon en vrij van kalk

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Toiletborstel nylon - Vervangbare borstelkop

  • Merk: Redecker
  • Model:363373
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €16,95


Gerelateerde producten

Toiletborstel fiber - Duurzame keus

Toiletborstel fiber - Duurzame keus

WC-borstel medium hardWC-borstel medium hard – Toiletborstel tampico fiberFournituren – Borstels van..

€9,99

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Duurzame WC Reiniger - Reinig jouw toilet milieuvriendelijk

Milieuvriendelijke WC-ReinigerMilieuvriendelijke WC-Reiniger: Duurzame Reiniger voor het toiletEcolo..

€6,95

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Citroenzuur 350 gram - Ontkalkt, desinfecteert en reinigt

Milieuvriendelijk schoonmaken – ontkalkt, desinfecteert en antiseptisch Milieuvriendelijk schoonmake..

€9,95

Tags: Toiletborstel, wcborstel, wc, toilet, wc-borstel, w.c.-borstel, w.c.borstel, pleeborstel, borstel voor toilet