• BUDGETPRIJS: Stofschaar 21,5cm

GOEDKOPE Stoffenschaar.

GOEDKOPE Stoffenschaar voor het knippen van lichte en stevige stoffen.

Goed gereedschap is het halve werk. Voor wie kleding maakt, is een goede stofschaar dan ook een vereiste. Kenmerk van een stoffenschaar, ook wel naaistersschaar genoemd is het zogenaamde asymmetrisch model: de greep van de schaar is omhoog gebogen. Bij het knippen ligt het onderste mes recht en over de gehele lengte op het werkvlak. Dit voorkomt dat de stof omhoog kruipt en verschuift tijdens het knippen.Dit budgetmodel is prima geschikt voor als je net begint met naaien of je stoffenschaar niet zo heel veel gebruikt. Wanneer je zuinig bent op je schaar en deze enkel en alleen gebruikt voor het knippen van stof, kun je er jaren mee doen!

Afmeting: 21,5cm.

Gebruik deze schaar alleen voor het knippen van stoffen, dan glijdt de schaar na veelvuldig gebruik nog altijd als een mes door de boter. Voor het knippen van garen gebruik je het beste een speciaal draadschaartje.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

BUDGETPRIJS: Stofschaar 21,5cm

  • Merk: Opry
  • Model:62784
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95
  • €5,95


Gerelateerde producten

Schaar 20 cm voor in huis

Schaar 20 cm voor in huis

Voordelige Huishoudschaar van Pony.Een prima schaar voor allerlei klusjes in en om het huis. De kuns..

€4,95

Draadschaartje

Draadschaartje

Draadschaartje van Madeira om draadjes af te knippen van naai- of borduurwerk.Wist je dat een stoffe..

€5,95

Tags: Schaar, scharen, professionele schaar, stofschaar, naaistersschaar, naaister, naaischaar, stoffenschaar, schaar voor stof, kai, prym, made in japan, japanse schaar, kleermakersschaar, kleermakerschaar, schaar voor dunne stoffen, schaar voor zware stoffen, schaar voor fijne stoffen, microvertanding, Xact