Stofscharen

Stofscharen
Stofscharen zijn er in veel verschillende kwaliteiten en verschillende prijsklassen. Ik wist niet welke schaar ik wanneer nodig had. Bij Bink vinden ze het belangrijk dat als je veel geld uitgeeft voor een stofschaar dat je dan ook de beste kwaliteit krijgt. Daarom verkopen ze stofscharen van A-merken en de beste ambachtelijk vervaardigde scharen van Dovo.

Ze hebben me verteld dat stofscharen beschadigd raken als ik andere materialen dan stof ermee knip. Zelfs naaigaren kan de schaar beschadigen! Nu heb ik dus voor het knippen van garen altijd een speciaal daarvoor geschikt draadschaartje.
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Naaischaar 21 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Naaischaar van Restyle.Een prima schaar voor allerhande naaiwerk. Afmeting: 21 cm.Deze naaischaar heeft zwarte kunststof grepen en snijbladen van staal. Gebruik deze schaar alleen voor het knippen van stoffen, dan blijft de schaar het langste scherp...
€11,95
Naaisterschaar Professioneel 21 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Professionele naaistersschaar van Prym.Goed gereedschap is het halve werk. Voor wie kleding maakt, is een goede stofschaar dan ook een vereiste.Deze professionele stofschaar heeft kunststof softgrepen en snijbladen van edelstaal. Deze schaar biedt bi..
€24,90
Stofschaar afgerond 13,5 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
De professionele Prym stofschaar heeft afgeronde bladen en standaardgrepen. Bij meerdere lagen stof zorgen de ronde punten ervoor dat alleen de bovenste laag wordt geknipt, de onderliggende lagen blijven onbeschadigd.De afmeting van de stofschaar 13,..
€18,95
Kartelschaar 20 cm
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Met deze Restyle Kartelschaar voorkom je dat de stof gaat rafelen.Kunststof grepen in zwart, snijbladen zijn van staal. Deze kartelschaar is ideaal voor alle soorten naaiklusjes. Wanneer je naden afknipt met een kartelschaar, hoef je niet bang te zij..
€16,95
Betalen & Verzenden
©Bink Fournituren 2012-2019