Staand Stoffer en Blik

Staand Stoffer en Blik - Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal.

Handgemaakte borstels van natuurlijke materiaal. Dit stofblik is zo ontworpen dat het de vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof. De veger heeft een lange steel, zodat je niet hoeft te bukken en is gemaakt van paardenhaar, dat zacht genoeg is om ook je kwetsbare vloer niet te beschadigen. Afmeting: 90 centimeter. Verkoop per set.

Dit artikel wordt speciaal voor jou besteld. Houd rekening met enkele weken levertijd.

Luxe hotelveger - Van onze Duitse borstelmakers

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Neem nu dit prachtige staande stoffer en blik: zo wordt stof en vuil opvegen een fluitje van een cent. Na gebruik zet je de set weg in een hoek van de keuken, eetkamer of woonkamer. Waarom zou je deze mooie veegset achter een kastdeur doen als het geheel er zo prachtig uitziet?

Luxe hotelveger - Kwaliteitsproduct

Het stofblik is gemaakt van de beste kwaliteit edelstaal en is roestvrij. De vorm van het stofblik is zo ontwikkeld dat je het vuil er gemakkelijk opveegt. Je kunt dit prachtige veegblik zowel gebruiken op kwetsbare stenen vloeren of tegels, als op laminaat of parket. De houten handgreep is in de juiste houding op het blik bevestigd, zodat je het goed kunt vasthouden. De stoffer met handige lange steel hang je er na het vegen gewoon weer aan, zodat je het geheel in één makkelijke beweging weg kunt zetten of tevoorschijn kunt halen als je snel iets wilt opvegen. De houten handgreep en de steel van de stoffer zijn gemaakt van geolied beukenhout en voorzien van een handige, mooi afgewerkte opening om de stoffer aan de steel van het blik te hangen. De haren van de stoffer zijn van zacht, maar stevig paardenhaar: zacht genoeg om krassen te voorkomen, ook bij kwetsbare vloeren van parket, laminaat, marmer en Belgisch hardsteen.

Specificaties

Samenstelling: Beukenhout, edelstaal en paardenhaar. Hoogte: 90cm. Dit staande stoffer en blik is bedoeld voor gebruik binnenshuis. Verkoop per set.

Alles lekker schoon met het beste materiaal

Denk ook eens na over een zachte kamerBEZEM: zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen. Ook voor een los stofblik of handveger kan jij bij ons terecht.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hotelveger - Staand stoffer en blik

  • Merk: Redecker
  • Model:180690
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €89,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stofferHalf harde stoffer van arengavezelsBorstelswerk van natuurlijk materiaal: het aren..

€9,95

Kamerveger paardenhaar - Voor alle harde vloeren

Kamerveger paardenhaar - Voor alle harde vloeren

Zachte Kamerbezem van PaardenhaarZachte Kamerbezem van Paardenhaar- Voorkomt krassenBorstelwerk van ..

€29,95

Tags: Stoffer en blik, hotelveger, stoffer, blik, stofblik, mariaset