Staand Stoffer en Blik van Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal.

Staand Stoffer en Blik van Paardenhaar en Beukenhout/Edelstaal. Het stofblik is zo ontworpen dat het de vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof. De veger heeft een lange steel, zodat je niet hoeft te bukken en is gemaakt van paardenhaar, dat zacht genoeg is om ook je kwetsbare vloer niet te beschadigen.

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Zo spaar je het milieu: met dit soort artikelen doe je jaren en jaren en voorkom je dat er steeds meer afval ontstaat van te snel afgedankte artikelen. Neem nu dit prachtige staande stoffer en blik: zo wordt stof en vuil opvegen een fluitje van een cent. Na gebruik zet je de set weg in een hoek van de keuken, eetkamer of woonkamer. Waarom zou je deze mooie veegset achter een kastdeur doen als het geheel er zo prachtig uitziet?

Het stofblik is gemaakt van de beste kwaliteit edelstaal en is roestvrij. De vorm van het stofblik is zo ontwikkeld dat je het vuil er gemakkelijk opveegt. Je kunt dit prachtige veegblik zowel gebruiken op kwetsbare stenen vloeren of tegels, als op laminaat of parket. De houten handgreep is in de juiste houding op het blik bevestigd, zodat je het goed kunt vasthouden. De stoffer met handige lange steel hang je er na het vegen gewoon weer aan, zodat je het geheel in één makkelijke beweging weg kunt zetten of tevoorschijn kunt halen als je snel iets wilt opvegen. De houten handgreep en de steel van de stoffer zijn gemaakt van geolied beukenhout en voorzien van een handige, mooi afgewerkte opening om de stoffer aan de steel van het blik te hangen. De haren van de stoffer zijn van zacht, maar stevig paardenhaar. Paardenhaar is zacht genoeg om krassen te voorkomen, ook bij kwetsbare vloeren van parket, laminaat, marmer en Belgisch hardsteen. doordat de vezels van het paardenhaar mee- en terugveren tijdens en na het gebruik, worden de haren van de handveger niet snel plat of gedeukt. Paardenhaar is een prima materiaal voor een (hand)bezem. Het neemt vuil en stof gemakkelijk mee, zonder dat het vuil wegspringt. Bovendien kun je stofvlokken of resten na het gebruik gemakkelijk uit de paardenharen verwijderen.

Hoogte: 90cm. Dit staande stoffer en blik is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Denk ook eens na over een zachte kamerbezem: zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen.

TIP: Doe af en toe een beetje olijfolie op een stukje keukenrol en vet daar de geoliede houten onderdelen mee in: zo blijft het hout mooi en bestand tegen vocht. Handig als je het luxe veegblik ook in de keuken of badkamer wilt gebruiken!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stoffer en blik staand

  • Merk: Redecker
  • Model: 180690
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €69,95


Gerelateerde producten

Handveger Arenga

Handveger Arenga

Half harde stoffer.Half harde stoffer van arengavezels, dat hard genoeg is dat je er buiten op straa..

€9,43

Tags: Stoffer en blik