• Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

Zachte stoffer.

Zachte stoffer van paardenhaar, dat zo zacht is dat je je harde vloer niet beschadigt bij het opvegen van vuil en stof.

Waarom zou een gebruiksvoorwerp niet mooi kunnen zijn? Het borstelwerk van de Duitse borstelmaker Redecker is niet alleen gemaakt van het beste materiaal, het blinkt ook uit in slim design en ziet er mooi uit. Zo wordt schoonmaken een stuk minder vervelend. Je werkt met mooi, duurzaam en functioneel materiaal in plaats van met gereedschap dat niet doet wat het belooft of heel snel kapot gaat. Zo spaar je het milieu: met dit soort artikelen doe je jaren en jaren en voorkom je dat er steeds meer afval ontstaat van te snel afgedankte artikelen. Neem nu deze prachtige handveger: zo wordt stof en vuil opvegen een fluitje van een cent. Na gebruik hang je de stoffer weg aan de handige leren ophanglus; en waarom zou je dat achter een kastdeur doen als deze handveger er zo prachtig uitziet?

De zachte stoffer is gemaakt van zacht, maar stevig paardenhaar, dat mooi vol is ingezet en heeft een lange houten handgreep. De haren zijn zo in de stoffer geplaatst dat je het vuil er gemakkelijk opveegt. Gebruik de zachte stoffer bij voorkeur in combinatie met een speciaal stofblik met een rubberen rand om beschadigingen aan je vloer te voorkomen. Na de eerste keer opvegen blijft er een fijn stoflijntje achter, direct onder de rubberen rand van het blik. Bij de tweede keer opvegen schuif je ook dit laatste beetje met je veger op het blik en kun je het vuil in de pedaalemmer deponeren. Het voordeel van de gebruikte paardenharen is dat je geen risico loopt op krasjes op je harde vloer niet mee beschadigt bij het opvegen. Zo kun je dit prachtige veegblik dus ook gebruiken op kwetsbare stenen vloeren of tegels, en op laminaat of parket. De houten handgreep is in de juiste houding aan de handveger bevestigd, zodat je het goed kunt vasthouden. De houten handgreep is gemaakt van geolied beukenhout en voorzien van een handige, leren ophanglus. Paardenhaar is zacht maar stevig; zo wordt voorkomen dat het vuil opstuift of wegspringt bij het opvegen, ook wanneer zich bijvoorbeeld fijne zandkorrels of kattegrind tussen het vuil bevinden. Bij een synthetische stoffer van nylon zul je zien dat het vuil alle kanten opspringt, terwijl je daar bij deze zachte stoffer beslist geen last van hebt!

Lengte: 34cm. Deze stofveger is bedoeld voor gebruik binnenshuis.

Bestel ook direct een stofblik mee met een rubberen rand. Zo heb je een complete set om snel en veilig het vuil van je vloer op te vegen.

TIP: Doe af en toe een beetje olijfolie op een stukje keukenrol en vet daar het geoliede houten handvat mee in: zo blijft het hout mooi en bestand tegen vocht. Handig als je de luxe handveger ook in de keuken of badkamer wilt gebruiken!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Zachte handveger - Stoffer van paardenhaar

  • Merk: Redecker
  • Model:110633
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €22,95


Gerelateerde producten

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Handveger Halfhard - Stoffer van arenga

Half harde stoffer.Half harde stoffer van arengavezels, dat hard genoeg is dat je er buiten op straa..

€9,95

Stofblik Edelstaal - Voor binnen

Stofblik Edelstaal - Voor binnen

Stofblik van Edelstaal.Stofblik van Edelstaal- luxe veegblik met rubberen randVan onze Duitse borste..

€19,95

Extra zachte Stoffer Geitenhaar - LET OP LEVERTIJD

Extra zachte Stoffer Geitenhaar - LET OP LEVERTIJD

Zeer zachte stoffer.Zeer zachte stoffer van geitenhaar, dat zo extreem zacht is dat je je zelfs de m..

€23,75

Harde handveger - Union borstel met gelakte houten steel

Harde handveger - Union borstel met gelakte houten steel

Harde stoffer.Harde stoffer voor buitenBorstels met echt haar - Stoffer van unionvezels, die zo stev..

€11,95

Tags: Handveger, stoffer, paardenhaar.