• Savon Noir: biologische allesreiniger - Tube 250ml

Zwarte Zeep.

Zwarte Zeep: Biologische Allesreiniger.

Ecologisch schoonmaakmiddel nodig? Deze zwarte zeep van Marius Fabre, in Frankrijk bekend als Savon Noir, is niet alleen 100% biologisch afbreekbaar, het maakt ook echt goed schoon! Je kunt er houten en natuurstenen oppervlakken en vloeren mee schoonmaken, maar ook leer, marmer, graniet en sanitair. Wasgoed dat is voor behandeld met zwarte zeep wordt weer lekker schoon, evenals je ramen, koper en zilver en roestvrij staal. Je kunt zwarte zeep gebruiken als allesreiniger, maar je kunt er ook de afwas mee doen of een wasje mee draaien. Zelfs rode wijnvlekken worden door Savon Noir verwijderd als sneeuw voor de zon! De zwarte zeep wordt geleverd in een handige knijptube, zodat je zeer precies kunt doseren. Zo wordt verspilling voorkomen!

Zwarte zeep wordt geleverd met een handige gebruiksinstructie, waarbij je kunt lezen wat je er allemaal mee kunt schoonmaken en in welke verhoudingen. Gebruik je de zwarte zeep om jouw vloer te reinigen? Bestel dan direct zo’n lekker ouderwetse katoenen DWEIL mee voor een mooi resultaat!

Zwarte zeep: de biologische alleskunner!

Als we aan onze klanten iets vertellen over de vele mogelijkheden van onze Franse zwarte zeep, zou je kunnen denken dat je in een aflevering van Tell-Sell bent beland! Maar alle gekheid op een stokje: je kunt met zwarte zeep ook echt bijna alles schoonmaken! Zwarte zeep is een zwarte olijfoliezeep, op exclusieve basis van plantaardige oliën. Zwarte zeep bevat GEEN kleur- en geurstoffen en is bovendien 100% vegan! Alle ingrediënten zeer 100% biologisch afbreekbaar, dus je zult het milieu niet onnodig belasten. En het allerbelangrijkste verkoopargument: zwarte zeep maakt bijna alles écht goed schoon. Niet voor niets bestaat deze Franse zeep al meer dan 100 jaar!

Wat kun je ermee schoonmaken?

Het zou gemakkelijker zijn om op te noemen wat je met Savon Noir NIET schoon kunt maken. Met zwarte zeep kun je schoonmaken: de vloer, de badkamer, de keuken en het aanrecht, daken, BBQ’s en ovens, het glas van een (open) haard, fietsen, auto’s , motoren en boten. Zwarte zeep is geschikt voor vloeren van steen en graniet, hout, marmer, parket en vloeren van sanitaire ruimtes. Je kunt er leer mee schoonmaken, koper, zilver en glas. Ook een afwas krijg je moeiteloos schoon: zwarte zeep laat roestvrijstalen pannen weer glanzen en rekent moeiteloos af met vet, zowel van een koekenpan als van roosters van ovens en barbecue’s. Ook voor wasgoed is zwarte zeep een ideaal middel, als was- of vlekkenmiddel. Bovendien kan je er mee afwassen. Last but not least: mix 5 eetlepels zwarte zeep met een liter water in een sprayflacon. Nu heb je een biologische plantenspray die afrekent met bladluis, wolluis en spint!

Specificaties:

Samenstelling: zwarte olijfoliezeep op exclusieve basis van plantaardige oliën. Geen geur- of kleurstoffen, geen aardolieproducten en geen dierlijke vetten. 100% biologisch afbreekbaar. Bij een tube Marius Fabre Zwarte Zeep sturen we de handige Nederlandstalige folder mee, voor alle verhoudingen en aanwijzingen voor alle genoemde schoonmaakfuncties. Inhoud: 250 ml.

Meer van de natuur:

Onze OLIJFZEEP is geschikt voor je handen en voor je lichaam. Ook puur natuur zijn onze ouderwetse dweilen: 100% katoen, lekker groot en goed wasbaar!

Check YouTube:

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Savon Noir: biologische allesreiniger - Tube 250ml

  • Merk: MariusFabre
  • Model:898584
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €11,50


Gerelateerde producten

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Zelf biologisch wasmiddel maken - Duurzaam wasmiddel

Biologisch wasmiddel.h3>Biologisch wasmiddel: nog geen 60 cent per wasbeurt!Biologisch wasmiddel maa..

€19,95

Tegelwas - Voor marmer en natuursteen - Wit of Zwart

Tegelwas - Voor marmer en natuursteen - Wit of Zwart

MarmerwasMarmerwas - Tegelwas voor natuursteen, vensters en drempelsFournituren - Meubelverzorging: ..

€11,95

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse Dweil van katoen

Ouderwetse dweil.Ouderwetse dweil van katoen.Dweil van katoen: Dit extra grote model neemt goed op e..

€5,95

VOORDELIGE KEUS: Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

VOORDELIGE KEUS: Biologische Handzeep - Olijfzeep 100 gram

Marseille HandzeepMarseille Handzeep – plantaardige olijfzeepDuurzame verzorging met ecologische pr..

€3,95

Tags: Schoonmaakmiddel, zwarte zeep, olijfoliezeep, biologische zeep, biologisch schoonmaken, duurzaam schoonmaken, duurzaam schoonmaakmiddel, afbreekbaar, biologisch afbreekbaar, 100% biologisch afbreekbaar, vegan, allesreiniger, biologische allesreiniger, ecologische allesreiniger, ecologisch schoonmaakmiddel, biologisch afwasmiddel, biologisch wasmiddel, savon noir, marius fabre, franse zeep, zeep uit frankrijk, frans schoonmaakmiddel, groene zeep, goudzeep, lederreiniger