• Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

Extra lange naalden

Extra lange naalden - Voor matras, kussen of capitonneerwerk

Fournituren - Speciale naalden - Matrasnaalden: Als je op zoek bent naar een handig hulpmiddel om een matras of een kussen op te knappen, dan zijn de matrasnaalden van ons huismerk Restyle een uitstekende keuze. Deze naalden zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een scherpe punt waarmee je gemakkelijk door dikke stoffen kunt steken of meerdere gevoerde lagen kunt naaien. Jij ontvangt 2 matrasnaalden in verschillende maten, zodat je de juiste naald kunt kiezen voor jouw specifieke project.De Matrasnaalden hebben een rechte punt. Set van 2 naalden - Lengte: 15 en 20centimeter.

Ook voor andere specifieke klussen hebben wij de juiste naald voor jou.In DIT setje vind jij een keur van speciale naalden.

Matrasnaalden: Extra lange naalden met groot oog

Met een matrasnaald van Prym kun je eenvoudig nieuwe vulling aanbrengen in een matras of kussen. Ook kan jij eenvoudig losse stiksels repareren of door meerdere lagen stof/vulling heensteken. De scherpe punt van de naald maakt het gemakkelijk om door dikke stoffen te steken, terwijl de hoogwaardige stalen constructie ervoor zorgt dat de naald niet buigt of breekt tijdens het gebruik. Dit betekent dat je snel en efficiënt kunt werken zonder je zorgen te maken over beschadigde naalden.

Matrasnaalden - Ook voor capitonneren

Matrasnaalden gebruik je bij de verwerking van meubelstoffen of bij het capitonneren van kussens. De naalden zijn zeer lang en stevig, waardoor je ook door dikke matraskussens kunt steken. Met hun scherpe punt en sterke constructie zijn deze naalden perfect voor het aanbrengen van nieuwe vullingen, het repareren van losse stiksels en allerlei andere projecten.

Specificaties:

Samenstelling: De verpakking bevat 2 stalen naalden. Lengte: 15 en 20cm lang en 2mm dik. Ons huismerk Restyle staat garant voor A-kwaliteit fournituren.

Vergeet jij het naaigaren niet?

Voor het werken met zware stoffen of dikke lagen voering gebruik jij het beste DIT supersterke naaigaren van Gütermann - Zeer geschikt voor het vastnaaien van stofknopen. Wist jij dat wij een uitgebreid ASSORTIMENT naainaalden kunnen leveren?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

  • Merk: Restyle
  • Model:10824
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,95


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Hulpmiddel voor het maken van stofknopen

Hulpmiddel voor het maken van stofknopen

Universeel gereedschap voor stofknopenUniverseel gereedschap voor stofknopen - zelf stofknopen bekle..

€5,60

Stofknopen 38 mm - 2 stuks

Stofknopen 38 mm - 2 stuks

Extra grote knopen om zelf te bekledenExtra grote knopen om zelf te bekleden – Stofknoop 38mm 2 stuk..

€3,95

Tags: Matrasnaalden, capitonneren, kussens, lange naald, zeer lange naald