Universeel gereedschap voor stofknopen

Universeel gereedschap voor stofknopen - zelf stofknopen bekleden

Fournituren – Knopen zoeken valt meestal nog niet mee. Maar wat let je om zelf knopen te maken? En met dit handige hulpmiddel maak jij eenvoudig zelf beklede stofknopen. Bij de aankoop van Prym stofknopen ontvang jij atijd een sjabloon om de stof mee af te meten, die jij nodig hebt. Jij legt de stof bij de juiste maat in het gereedschap, samen met de eerste helft van de knoop. Druk vervolgens de achterkant van de knoop erop - klaar! Vervolgens kan jij de stofknoop aan het steeltje vastnaaien. Makkelijk dus! Verkoop per stuk.

Stofknopen kan jij bij ons in veel verschillende maten bestellen, kijk HIER maar eens. Bestel direct naaigaren mee: Gütermann naaigaren is altijd de beste keus. Capitonneren doe jij met Prym matrasnaalden: lang genoeg voor dikke matraskussens.

Stofknopen – hoe en waarom?

Wij maken het regelmatig mee in onze ‘stenen’ winkel in Haarlem: de eindeloze zoektocht naar de juiste knoop. Mis jij een knoop aan jouw favoriete bloesje, dan is dit meestal nog niet zo gemakkelijk. Dezelfde knoop vind je vrijwel nooit, een ander model is vaak lastig. Wil jij iets anders dan de standaard huis-tuin en keukenknoop, dan is een stofknoop een goed alternatief. De stofknoop bekleed je eenvoudig met een stukje stof, dat jij ergens uit de kleding haalt. Kleine moeite, groot plezier! En met behulp van dit universele gereedschap wordt het nog gemakkelijker.

Stofknopen – hoe werkt het?

Jij ontvangt Prym stofknopen altijd voorzien van een sjabloon om de juiste hoeveelheid stof te meten en te knippen. Gebruik hiervoor stof die je ‘over’ hebt in de kleding, bijvoorbeeld uit een stuk van de zoom of uit een stuk beleg. Leg de stofknoop in het midden op de stof en kies de juiste maat in het hulpmiddel. Druk nu de stof en de knoop in het hulpmiddel. Omdat je aan de achterkant kunt zien hoe de knoop eruit gaat zien, kan jij ook prima werken met gedessineerde stof. Nu sluit je de knoop met de meegeleverde achterkant. Vervolgens kan jij de knoop aan het steeltje vastnaaien.

Stofknopen – extra tips:

Een paar handigheidjes waardoor het maken van stofknopen nog eenvoudiger wordt. Knip eerst een vierkantje uit de stof, waar je de knoop van wilt maken. Leg de sjabloon erop en vouw de stof dubbel: nu kan jij eenvoudig langs de halve cirkel knippen, waardoor je een mooie ronde cirkel krijgt. Werk je met bedrukte stof? Maak dan een sjabloontje uit patroonpapier met de uiteindelijke ronding van de knoop uitlaat – zo kan jij passen, dat jij steeds hetzelfde stukje van het patroon op de knoop krijgt. Vergeet niet om, voordat je de achterkant in de knoop drukt, eerst even te checken of de stof goed zit door het gereedschap even om te draaien! Makkelijk, hè?

Specificaties:

Samenstelling: Kunststof. Universeel gereedschap voor Prym stofknopen van 11-15-19-23 en 29mm Ø. Of kies voor de versie van Milward voor Milward stofknopen van 11-15-19-22 en 29mm ØVerkoop per stuk.

In allerlei maten:

Prym stofknopen zijn leverbaar in verschillende maten of in een grootverpakking voor grootverbruikers. Stofknopen bevestigen in dikke kussens doe jij met een matrasnaald. Vergeet je niet om naaigaren mee te bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Hulpmiddel voor het maken van stofknopen

  • Merk: Prym
  • Model:673170
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,60


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

Extra lange naaldenExtra lange naalden - Voor matras, kussen of capitonneerwerkFournituren - Special..

€3,95

ACTIEPRIJS: Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

ACTIEPRIJS: Gütermann Naaigaren 500 meter - Kies een kleur

AANBIEDING: A-kwaliteit naaigarenA-kwaliteit naaigaren - Gütermann allesnaaigaren 500 meter.Fournitu..

€5,00 €6,85

Stofknopen 22 mm - 5 stuks

Stofknopen 22 mm - 5 stuks

Knopen om zelf te bekledenKnopen om zelf te bekleden – Stofknoop 22mm 5 stuksFournituren – Knopen zo..

€3,95

VOORDEELPAK: Stofknopen 23 mm - 40 stofknopen met universeel gereedschap

VOORDEELPAK: Stofknopen 23 mm - 40 stofknopen met universeel gereedschap

Grootverpakking knopen om zelf te bekledenGrootverpakking knopen om zelf te bekleden – 40 stuks Stof..

€49,95 €59,95

Tags: Stofknopen kopen, stofknopen bestellen, stofknopen online kopen, stofknopen online bestellen, knoop bekleden, zelf knoop bekleden, zelf stofknopen maken, stofknopen maken, stofknoop, knoop voor stof, beklede knoop, knoop van stof, fabric button, prym, zelf knopen maken, zelfgemaakte knopen, stofknopen multipack, stofknopen grootverpakking, stofknopen voordeelset, stofknopen hulpmiddel, stofknopen matrijs, stofknopen sjabloon, stofknopen gereedschap