Extra grote knopen om zelf te bekleden

Grote knopen om zelf te bekleden – Stofknoop 38mm 2 stuks

Fournituren – Grote knopen zoeken valt meestal nog niet mee. Maar wat let je om zelf knopen te maken? Deze extra grote stofknoop van 38mm Ø kan jij zelf bekleden - jij ontvangt er 2 stuks van. Bij de stofknopen ontvang jij een sjabloon om de stof mee af te meten, die jij nodig hebt. Vouw de stof om de knoop heen en sluit deze. Vervolgens kan jij de stofknoop aan het steeltje vastnaaien. Makkelijk dus! Verkoop per 2 stuks.

Behalve in deze maat zijn de stofknopen ook in kleinere maten leverbaar. Met ons Gütermann allesnaaigaren kan jij de knoop vastnaaien. Ga jij de knopen gebruiken om te capitonneren? Met de extra lange matrasnaalden van Prym steek jij moeiteloos door dikke matraskussens. Toch liever een kant-en-klare knoop? Kijk dan HIER maar eens: knopen genoeg.

Stofknopen – hoe en waarom?

Wij maken het regelmatig mee in onze ‘stenen’ winkel in Haarlem: de eindeloze zoektocht naar de juiste knoop. Mis jij een knoop aan jouw favoriete bloesje, dan is dit meestal nog niet zo gemakkelijk. Dezelfde knoop vind je vrijwel nooit, een ander model is vaak lastig. Wil jij iets anders dan de standaard huis-tuin en keukenknoop, dan is een stofknoop een goed alternatief. De stofknoop bekleed je eenvoudig met een stukje stof, dat jij ergens uit de kleding haalt. Kleine moeite, groot plezier!

Stofknopen – hoe werkt het?

Jij ontvangt de stofknopen voorzien van een sjabloon om de juiste hoeveelheid stof te meten en te knippen. Gebruik hiervoor stof die je ‘over’ hebt in de kleding, bijvoorbeeld uit een stuk van de zoom of uit een stuk beleg. Leg de stofknoop in het midden op de stof en vouw de stof er voorzichtig om heen. Nu sluit je de knoop met de meegeleverde achterkant. Vervolgens kan jij de knoop aan het steeltje vastnaaien.

Stofknopen – extra tips:

Een paar handigheidjes waardoor het maken van stofknopen nog eenvoudiger wordt. Knip eerst een vierkantje uit de stof, waar je de knoop van wilt maken. Leg de sjabloon erop en vouw de stof dubbel: nu kan jij eenvoudig langs de halve cirkel knippen, waardoor je een mooie ronde cirkel krijgt. Werk je met bedrukte stof? Maak dan een sjabloontje uit patroonpapier met de uiteindelijke ronding van de knoop uitlaat – zo kan jij passen, dat jij steeds hetzelfde stukje van het patroon op de knoop krijgt.

Specificaties:

Samenstelling: Messing, roestvrij, zilverkleurig. Doorsnede: 38mm. Afhankelijk van de gekozen stof wasbaar tot 60°. Verkoop per 2 stuks.

Meer opties:

De stofknopen zijn ook leverbaar in kleinere maten, zelfs al in 11mm. HIER vind jij ons assortiment stofknopen. Vergeet je niet om naaigaren mee te bestellen?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Stofknopen 38 mm - 2 stuks met sjabloon

  • Merk: Prym
  • Model:323164
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €6,20


Gerelateerde producten

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren 200 meter - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren.Gütermann Naaigaren: De beste keus in naaigarenFournituren: Naaigaren bestellen?..

€4,15

Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

Matrasnaalden 15 + 20cm - 2 extra lange naalden prima kwaliteit

Extra lange naaldenExtra lange naalden - Voor matras, kussen of capitonneerwerkFournituren - Special..

€3,95

Stofknopen 29 mm - 3 stuks met sjabloon

Stofknopen 29 mm - 3 stuks met sjabloon

Grote knopen om zelf te bekledenGrote knopen om zelf te bekleden – Stofknopen 29mmFournituren – Grot..

€6,20

VOORDEELPAK: Stofknopen 23 mm - 50 stofknopen met universeel gereedschap

VOORDEELPAK: Stofknopen 23 mm - 50 stofknopen met universeel gereedschap

Grootverpakking knopen om zelf te bekledenGrootverpakking knopen om zelf te bekleden – 50 stuks Stof..

€54,95

Tags: Stofknopen kopen, stofknopen bestellen, stofknopen online kopen, stofknopen online bestellen, knoop bekleden, zelf knoop bekleden, zelf stofknopen maken, stofknopen maken, stofknoop, knoop voor stof, beklede knoop, knoop van stof, fabric button, prym, zelf knopen maken, zelfgemaakte knopen