• Holnieten voor 6-9 mm dikte

Holnieten.

Holnieten gebruik je om leer op leer te bevestigen, bijvoorbeeld bij een riem of een schouderband van een tas.

Holnieten zijn, de naam zegt het al, hol van binnen waardoor ze licht van gewicht zijn maar beslist niet minder effectief. Je kunt holnieten gebruiken als je 2 lagen leer aan elkaar wilt bevestigen. Dit doe je voor verschillende doeleinden. Denk aan het repareren of zelf maken van een broekriem, een schouderband van een tas of een riempje aan je fietstas. Behalve voor leer kun je de holnieten ook gebruiken voor zwaar zeildoek, jeans of canvas.

Moeilijk is het gebruik van holnieten niet. Met behulp van het gereedschap dat je bij de holnieten krijgt meegeleverd en een flinke klap van een HAMER sla je de holniet eenvoudig door de lagen materiaal heen, die je met elkaar wilt verbinden. Kijk van te voren hoe dik het materiaal is dat je aan elkaar wilt bevestigen. Nu kun je de juiste lengte van de holnieten bepalen: ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende diktematen. Moet je bijvoorbeeld 2 lagen leer verwerken van elk 2,5 mm dik, dan gebruik je hiervoor holnieten voor 4-6 mm dik materiaal.

Samenstelling: Roestvrij messing. Kleur: Zilver.

Inhoud: 8 holnieten voor een dikte van 6-9 mm. Doorsnede 9 mm.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Holnieten voor 6-9 mm dikte

  • Merk: Prym
  • Model:403152
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,90


Gerelateerde producten

Ringen en Schijven 8 mm  Zilverkleurig - 24 ringen

Ringen en Schijven 8 mm Zilverkleurig - 24 ringen

NestelringenNestelringen - Ringen om door stof of leer te slaanFournituren - Nestelringen gebruik je..

€11,20

D-Ringen Zilver per stuk

D-Ringen Zilver per stuk

D-ring Zilverkleurig.D-ring Zilverkleurig metaal - voor tassen en riemen.Fournituren: Metalen D-ring..

€0,25

Tags: Leren riem repareren, leren riem groter maken, leren riem kleiner maken, gaatjes in je riem maken, extra gaatjes riem, extra gaatjes leren riem, priem, gaatjestang, revolvertang, tang voor leer, leertang, holnieten, siernieten, geweerknoop, gesp, gesp voor riem, gesp vervangen, riem herstellen, ceintuur maken, riem, maken