• D-Ringen Zilver per stuk

D-ring Zilverkleurig.

D-ring Zilverkleurig metaal - voor tassen en riemen.

Fournituren: Metalen D-ringen in verschillende maten. Een D-ring is een halfronde ring in de vorm van de letter D. Een D-ring wordt gebruikt als uiteinde van een riem en vormt samen met bijvoorbeeld een karabijnhaak of een musketonhaak een stevige sluiting. De D-ring is van stevig metaal en leverbaar vanaf 12mm. De genoemde breedte betreft in alle gevallen de binnenmaat van de ring. In het selectiescherm maak jij jouw keus uit alle verschillende maten. Meet eerst het band of lint op, waarmee jij de D-ring wilt combineren. Vervolgens kun jij jouw breedte hierop afstemmen. Een breed tassenband van 4cm breed bijvoorbeeld, combineer jij met een D-ring van 40mm breed. Verkoop per stuk.

D-ringen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Gebruik jij de D-ringen voor het verwerken in een tas, dan bestel jij bij ons ook de overige fournituren in een bijpassende kleur. Bestel jij direct naaigaren mee? Dan kun jij meteen aan de slag!

Waarvoor gebruik je een D-ring?

D-ringen worden gebruikt voor allerlei toepassingen, zoals bij het maken of repareren van tassen, riemen of ceintuurs. Deze Restyle D-ringen zijn van metaal en zilverkleurig. In het selectiescherm kun je de juiste maat selecteren. Ze zijn beschikbaar in 12, 16, 20, 25, 30 en 40 mm dus de juiste maat zit er altijd tussen. Omdat wij de D-ringen per stuk leveren, kun jij precies het aantal bestellen dat jij nodig hebt. LET OP: in deze kleur zijn sommige maten niet of beperkt leverbaar, zoals je in het selectiescherm kunt zien. Misschien is DEZE variant een alternatief?

Binnenmaat.

De maatvoering bij sluitingen en gespen wordt altijd bepaald op basis van de binnenmaat van de ring. Een breedtemaat van 30mm bijvoorbeeld, betekent dat de binnenmaat van de ring 30mm is en dus geschikt voor een band of riem van 3 centimeter of daaronder.

Specificaties:

Materiaal: Metaal. Kies de juiste breedtemaat in het selectiescherm. De prijs is per stuk, dus jij kunt precies het aantal bestellen, dat jij nodig hebt. Zo koop jij nooit teveel. Kleur: Zilver.

Alternatieven en extra’s:

Kies jouw overige tasfournituren in dezelfde kleur. De meeste tasfournituren, dus ook de D-ringen, zijn tevens leverbaar in oudzilver en brons. Gebruik voor het verwerken van metalen fournituren altijd Gütermann Supersterk Naaigaren.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

D-Ringen Zilver per stuk

  • Merk: Restyle
  • Model:10788-010
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €0,25


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

D-Ringen Oud Zilver per stuk

D-Ringen Oud Zilver per stuk

D-ring Oudzilver.D-ring Oudzilver metaal - voor tassen en riemen.Fournituren: Metalen D-ringen in ve..

€0,25

D-Ringen Oud Messing per stuk

D-Ringen Oud Messing per stuk

D-ring Bronskleurig.D-ring Bronskleurig metaal - voor tassen en riemen.Fournituren: Metalen D-ringen..

€0,25

Bodemnagels voor tassen - Zilverkleurig, 4 stuks

Bodemnagels voor tassen - Zilverkleurig, 4 stuks

Repareer je eigen tasRepareer je eigen tas - Bodemnagels voor tassen, zilverkleurigFournituren voor ..

€3,70

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Gütermann Naaigaren Supersterk100 mtr - Kies een kleur

Weet je niet precies welk naaigaren geschikt is voor welke stof, kijk dan bij de tips van Bink daar ..

€4,25

Tags: D-ringen, ring, ring metaal, dring, d ring, d-ring, ringetjes