• Rubberen hamer - Voor het verwerken van Prym drukknopen

Rubberen knutselhamer

Rubberen Knutselhamer: voor drukknopen, ringen en jeansknopen

Met de Prym Knutselhamer bevestig je heel eenvoudig drukknopen, jeansknopen en ringen in stof, zeildoek en leer. Deze hamer kan je gebruiken voor het assortiment niet-vernaaibare drukknopen van Prym. Omdat de slagkop van de hamer van rubber is, hoef je bij het inslaan van de knopen niet bang te zijn voor beschadigingen. De Prym drukknopen hamer is geschikt voor alle drukknopen uit het Prym-assortiment die je niet vastnaait maar door de stof slaat. Ook voor jeansknopen is deze rubber hamer ideaal. Bovendien kun je ook alle Prym ringen en schijven met deze hamer gemakkelijk verwerken. Verkoop per stuk.

Niet-vernaaibare knopen

Drukknopen om vast te naaien kent iedereen. Daarnaast voert Prym een uitgebreid assortiment aan zogenaamd niet-vernaaibare drukknopen. Deze drukknopen bevestig je met behulp van de meegeleverde hulpstukjes en een flinke slag van de hamer. Met deze speciale rubber hamer wordt het inslaan van de drukknopen allemaal net iets eenvoudiger. Ook de Jeansknopen van Prym kun je met behulp van de variotang in een oogomdraai bevestigen, net zoals de metalen ringen voor stof en leer.

Wat zijn de voordelen van de Prym knutselhamer?

De knutselhamer voor drukknopen is speciaal voor dit doel ontwikkeld. De lichtgewicht handgreep is gemaakt van glasvezel. De rubberen hamerkop heeft een extra groot oppervlak, zodat de slagkracht goed wordt v erdeeld. Vanwege de kleur van het rubber, hoef je niet bang te zijn dat de hamer sporen achterlaat op de stof waar je de knopen of ringetjes inslaat. Gebruik de hamer in combinatie met het gereedschap, dat standaard wordt meegeleverd in basisverpakkingen drukknopen en ringetjes.

Specificaties:

Samenstelling: Rubberen hamer met glasvezel handvat. Afmeting: cm. De hamer is speciaal ontwikkeld voor het inslaan van (druk)knopen en ringen in stof of leer. Verkoop per stuk.

Vernietbare drukkers - Bekijk het assortiment:

Via DEZE pagina kan jij de niet-vernaaibare drukknopen uitzoeken. Gaatjes in stof of leer maak jij met DEZE gaatjestang.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rubberen hamer - Voor het verwerken van Prym drukknopen

  • Merk: Prym
  • Model:673120
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €16,30


Gerelateerde producten

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Startverpakking 10 stuks - ZILVER

Drukknopen jersey.Drukknopen jersey: inslagdrukknopen voor baby-kleding.Inslag drukknopen nodig? Dez..

€7,90

Drukknopen Jersey Tandring 10mm  - Navulling 20 stuks

Drukknopen Jersey Tandring 10mm - Navulling 20 stuks

Drukknoop Jersey. Weet je nog niet welke drukknopen voor welke stof geschikt zijn? Kijk dan even bij..

€11,20

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Drukknopen tang complete set - OP BESTELLING

Variotang Startset.Variotang Startset: drukknopen tang met materiaal.Met de Prym Variotang bevestig ..

€54,95

Ponsstempels voor Variotang

Ponsstempels voor Variotang

Accessoires Variotang.Accessoires Variotang: extra ponsstempels voor Prym variotang.Met de Prym Vari..

€7,90

Tags: Variotang, tang om drukknopen in te slaan, tang voor drukknopen, tang voor inslagknopen, Prym variotang, kledingreparatie, kleding herstellen, online variotang bestellen, drukknop tang, drukknoop tang, drukknoptang, drukknooptang