Ritssluiting voor Jeans.

Metalen Ritssluiting voor Jeans met vergrendeling.

Zoek je een metalen rits voor je spijkerbroek? Deze stevige ritssluiting is speciaal ontwikkeld voor jeansbroeken. De rits heeft een fijne, goudkleurige vertanding en een stoffen band die mooi past bij de kleur van je spijkerbroek. Omdat de rits voorzien is van een speciale schuiver, kun je de bovenkant van de rits vastzetten: nooit meer zonder dat je het door hebt met je gulp open dus! De speciale metalen jeansrits is verkrijgbaar in 6 tot en met 16cm lengte. Je kunt de jeansrits ook gebruiken in de mouwen van een jeansjack of blouse of als sluiting voor andere broeken, waarbij een stevige metalen rits gewenst is. Verkoop per stuk. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel Wondertape mee: dit smalle bandje is zelfklevend aan twee kanten. Met Wondertape plak je de rits eenvoudig op de juiste plek en kun je de rits zorgvuldig vastnaaien zonder risico op verschuiven. De eerstvolgende keer dat je je spijkerbroek in de was gooit, zal het wondertape vanzelf oplossen. Handig!

Rits voor je spijkerbroek.

Ritssluitingen zijn er in allerlei soorten en maten. Deze jeansrits valt onder wat we niet-deelbare ritsen noemen. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten: je kunt de rits dus alleen aan de bovenzijde openschuiven tot aan de eindstop van de ritssluiting. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van bijvoorbeeld een broek of een rok, voor tasjes, etui's, zakken of andere toepassingen, die om een korte en fijne rits vragen. De rits is speciaal gemaakt voor het gebruik in jeans of andere zware stoffen zoals canvas, twill en keperkatoen. Het is een zeer sterke rits; bovendien is de spijkerbroekrits door de goudkleurige tandjes mooi om te zien.

Oeps: je gulp staat open!

Deze metalen ritssluiting heeft een vertanding van 4,5 mm breed en is goudkleurig. De stoffen band van de rits is afgestemd op de kleur van een spijkerbroek. De rits is voorzien van een speciale flatlockschuiver. Je kunt met die schuiver de rits vergrendelen, zodat deze niet open kan schieten. Als je de rits wilt openen, ontgrendel je deze heel eenvoudig door de trekker omhoog te halen en schuif je de jeansrits zonder probleem open en dicht. Wel een lekker veilig gevoel, dat je niet meer zonder dat je door hebt met je gulp open loopt, toch?

Kies de juiste maat.

In het selectiescherm kun je de juiste maat uitkiezen. Deze rits is verkrijgbaar in 6 t/m 16 cm lengte. Hoe meet je een rits op? Meet de ritssluiting altijd vanaf het begin van de vertanding tot en met de eindstop: zo weet je zeker dat je de juiste rits bestelt. Een rits inzetten is even een klusje, maar bedenk je wel dat als je klaar bent je weer lang plezier kunt hebben van je favo jeans!

Ideetje…

Wist je dat je van een oude spijkerbroek en een paar ritsen hele leuke accessoires kunt maken? Door de spijkerbroek te verknippen in goed bruikbare stukken, heb je voldoende stof voor bijvoorbeeld een handige draagtas, een etui of reistasje of voor een stoere kussen hoes met decoratieve ritsen. Kijk maar eens op internet voor inspiratie!

Specificaties:

Metalen ritssluiting met goudkleurige vertanding. Kleur band: jeansblauw. Leverbaar in 6 t/m 16 cm lengte: kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkoop per stuk.

Check onze ritsenhulp!

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Lekker makkelijk!

Het inzetten van een rits wordt veel gemakkelijker als je Prym Wondertape gebruikt. Je plakt de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits voor jeans goud fijn

  • Merk: Opti
  • Model: 1993
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €2,90


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits voor jeans goud fijn

Rits voor jeans goud fijn

Ritssluiting voor Jeans.Metalen Ritssluiting voor Jeans met vergrendeling.Zoek je een metalen rits v..

€2,90

Rits metaal zilver grof

Rits metaal zilver grof

Metalen Broekrits. Metalen Broekrits: zilverkleurige nieuwe rits voor je broek. Rits stuk? Is je b..

€2,90

Rits metaal deelbaar antiek goud grof

Rits metaal deelbaar antiek goud grof

Rits metaal deelbaar.Rits metaal deelbaar in antiek goud.Rits bestellen? Zoek je een rits voor een j..

€7,10

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Prym Wonder Tape, transparante, 2-zijdige kleefband, om vast te hechten. 6 mm, 9 meter. Dit tape is ..

€7,60

Tags: Jeansrits, rits voor jeans, spijkerbroek rits, rits voor spijkerbroek, ritssluiting voor jeans, ritssluiting voor spijkerbroek, denim rits, rits voor denim, denim ritssluiting, ritssluiting voor denim, metalen rits, gouden rits, rits metaal, rits goud, rits koper, korte rits, broekrits, rokrits, spijkerrits, messing rits, ijzeren rits, koper rits