Ritssluiting voor Jeans.

Metalen Ritssluiting voor Jeans met vergrendeling.

Fournituren - Ritsen: Zoek je een metalen rits voor je spijkerbroek? Deze stevige ritssluiting is speciaal ontwikkeld voor jeansbroeken. De rits heeft een fijne, goudkleurige vertanding en een stoffen band die mooi past bij de kleur van je spijkerbroek. Omdat de rits voorzien is van een speciale schuiver, kun je de bovenkant van de rits vastzetten: nooit meer zonder dat je het door hebt met je gulp open dus! De speciale metalen jeansrits is verkrijgbaar in 6 tot en met 16cm lengte. Verkoop per stuk.

Maak het jezelf gemakkelijk en bestel WONDERTAPE mee: dit smalle bandje is zelfklevend aan twee kanten. Met Wondertape plak je de rits eenvoudig op de juiste plek en kun je de rits zorgvuldig vastnaaien zonder risico op verschuiven. De eerstvolgende keer dat je je spijkerbroek in de was gooit, zal het wondertape vanzelf oplossen. Handig!

Rits voor je spijkerbroek.

Ritssluitingen zijn er in allerlei soorten en maten. Deze jeansrits valt onder wat we niet-deelbare ritsen noemen. Bij een niet deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten: je kunt de rits dus alleen aan de bovenzijde openschuiven tot aan de eindstop van de ritssluiting. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van bijvoorbeeld een broek of een rok, voor tasjes, etui's, zakken of andere toepassingen, die om een korte en fijne rits vragen. De rits is speciaal gemaakt voor het gebruik in jeans of andere zware stoffen.

Oeps: je gulp staat open!

Deze metalen ritssluiting heeft een vertanding van 4,5 mm breed en is goudkleurig. De stoffen band van de rits is afgestemd op de kleur van een spijkerbroek. De rits is voorzien van een speciale flatlockschuiver. Je kunt met die schuiver de rits vergrendelen, zodat deze niet open kan schieten. Als je de rits wilt openen, ontgrendel je deze heel eenvoudig door de trekker omhoog te halen en schuif je de jeansrits zonder probleem open en dicht.

Specificaties:

Metalen ritssluiting met goudkleurige vertanding. Kleur band: jeansblauw. Leverbaar in 6 t/m 16 cm lengte: kies de juiste maat in het selectiescherm. Verkoop per stuk.

Check onze ritsenhulp!

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ACTIE: Rits A kwaliteit - Broekrits voor jeans goud fijn - Kies een maat

  • Merk: Opti
  • Model:1993
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,50
  • €2,49


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

ACTIE: Rits A kwaliteit - Broekrits voor jeans goud fijn - Kies een maat

ACTIE: Rits A kwaliteit - Broekrits voor jeans goud fijn - Kies een maat

Ritssluiting voor Jeans.Metalen Ritssluiting voor Jeans met vergrendeling.Fournituren - Ritsen: Zoek..

€2,49 €3,50

Rits A kwaliteit - Jasrits antiek goud - Kies een kleur

Rits A kwaliteit - Jasrits antiek goud - Kies een kleur

Rits metaal deelbaar.Rits metaal deelbaar in antiek goud.Rits bestellen? Zoek je een rits voor een j..

€8,25

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Jeansrits, rits voor jeans, spijkerbroek rits, rits voor spijkerbroek, ritssluiting voor jeans, ritssluiting voor spijkerbroek, denim rits, rits voor denim, denim ritssluiting, ritssluiting voor denim, metalen rits, gouden rits, rits metaal, rits goud, rits koper, korte rits, broekrits, rokrits, spijkerrits, messing rits, ijzeren rits, koper rits