Broekrits metaal.

Broekrits metaal: voor broeken, rokken en zakken.

Fournituren - Rits vervangen in je broek of rok? Dit is een mooi fijn, zilverkleurig metalen broekritsje. Deze metalen broekrits is al verkrijgbaar vanaf 6cm lengte. Je gebruikt deze niet-deelbare metalen rits onder andere als sluiting voor broeken, rokken, zakken en mouwen. Maar je kunt de metalen rits natuurlijk ook gebruiken voor etuis, tasjes of… wat je maar wilt. Leverbaar in diverse kleuren en maten. Verkoop per stuk.

Ook voor een deelbare JASRITS kan jij bij ons terecht. In een pantalon of damesrok kan jij DEZE spiraalrits gebruiken.

Fijne zilveren rits

Rits bestellen? Deze stevige metalen ritssluiting in uitgevoerd in een fijne, zilverkleurige uitvoering. Bij een niet-deelbare ritssluiting blijft de onderkant van de rits altijd gesloten. De rits opent zich aan de bovenkant en je kunt deze tot aan de eindstop openschuiven. Je gebruikt deze rits voor de sluiting van een broek of een rok, voor tasjes, etuis, zakken of andere toepassingen, die om een korte en fijne rits vragen. De rits heeft een vertanding van 4 mm breed en is zilverkleurig, net als de stevige Werra-schuiver. De stoffen band van de rits is in diverse kleuren leverbaar.

Zo kan iedereen een rits inzetten:

Heel eenvoudig een broekrits inzetten? Met WONDERTAPE van Prym plak je de rits precies daar waar ze hoort. Stik daarna de band van de rits door met de naaimachine. Bij het wassen zal het tape oplossen. Nu kan iedereen zelf een rits vervangen!

Rits uitkiezen.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Specificaties:

Niet deelbare Rits. Metaal, zilverkleurig op polyester band. Kies kleur en maat in het selectiescherm. De metalen broekrits is verkrijgbaar van 6cm tot en met 20cm lengte, tenzij anders vermeld bij het kleurnummer. Verkoop per stuk.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

ACTIE: Rits A kwaliteit - Broekrits metaal zilver fijn - Kies een kleur

  • Merk: Opti
  • Model:8053
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €3,50
  • €2,49


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

ACTIE: Rits A kwaliteit - Broekrits voor jeans goud fijn - Kies een maat

ACTIE: Rits A kwaliteit - Broekrits voor jeans goud fijn - Kies een maat

Ritssluiting voor Jeans.Metalen Ritssluiting voor Jeans met vergrendeling.Fournituren - Ritsen: Zoek..

€2,49 €3,50

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Jeansrits, rits voor jeans, spijkerbroek rits, rits voor spijkerbroek, ritssluiting voor jeans, ritssluiting voor spijkerbroek, denim rits, rits voor denim, denim ritssluiting, ritssluiting voor denim, metalen rits, fijne rits, rits metaal, rits fijn, korte rits, broekrits, rokrits, spijkerrits, ijzeren rits, ijzer rits