Korte ritssluiting deelbaar.

Korte ritssluiting deelbaar: voor kinderjassen en damesjacks.

Een mooi fijn,maar stevig ritsje dat je kunt gebruiken als sluiting voor bijvoorbeeld kinderjassen, damesjacks en gebreide truitjes of vestjes. Ritssluitingen zijn er in allerlei uitvoeringen. Bij dit model is behoorlijk smaller dan bij een standaard spiraalrits. Je gebruikt deze deelbare ritssluiting dan ook voor kleding, waarbij je niet wilt dat de rits teveel opvalt. De fijne deelbare rits is leverbaar in verschillende kleuren. De lengte begint al bij 18cm, dus ook baby- en peuterjasjes kun je voorzien van een nieuwe rits. Verkoop per stuk.

Voorkom onnodig gedoe met spelden en markeerstiften: met Prym Wondertape kun je de rits direct op de goede plek plakken voor het naaien. Naai de rits vervolgens vast met de naaimachine, zonder risico op verschuiven. Als de jas de eerstvolgende keer in de wasmachine gooit, lost het wondertape vanzelf op. Ideaal, toch?

Deelbare rits: wat is dat?

Deelbare ritsen gebruik je voor een kledingstuk, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen bij het openen van de rits, denk bijvoorbeeld aan een jas of een vest. Deze extra fijne profielrits, ook wel bloktandrits of sportrits genoemd, is hoewel fijn van structuur, nog steeds erg sterk. Deze rits gebruik je dan ook voor kleding die veel te verduren heeft, zoals sport-, ski- of regenjasjes. De vertanding van de rits is 4 mm breed en de rits is voorzien van een robuuste Ring-schuiver in dezelfde kleur als de rits.

Zit jouw kleur erbij?

Op de bovenstaande afbeelding kun je de juiste kleur uit zoeken. Door de foto te vergroten met je muis, of door de foto aan te klikken kun je de kleurnummers in detail bekijken. Vervolgens kun je in het eerste selectiescherm het juiste kleurnummer aanklikken. In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze rits is verkrijgbaar in 18 t/m 40 cm lengte. Meet een ritssluiting altijd vanaf het begin van de vertanding tot en met de eindstop: dat is de juiste maat. Meet altijd met een flxibel meetlint, die je precies tegen de ritssluiting aan kunt leggen. DIT is een handig, flexibel meetlint dat je aan je broekriem kunt haken met de sleutelring: handig bij het naai- en verstelwerk!

Alternatieven.

De maximale lengte van de fijne profielrits is 40cm. Een langere bloktandrits is ook beschikbaar, maar dan met een vertanding van 6mm: Rits Deelbaar Grof. Wil je juist een soortgelijke rits met een nog fijner uiterlijk, kies dan voor de deelbare spiraalrits 4 mm: Rits spiraal deelbaar smal. De vertanding van deze rits is net zo breed als deze, maar oogt nog fijner.

 

Specificaties:

Deelbare kunststof ritssluiting. Diverse maten en kleuren leverbaar. Verkoop per stuk.

Bestel-hulp voor Ritsen.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

O ja: weleens van Wondertape gehoord?

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits deelbaar kort - Kies een kleur

  • Merk: Opti
  • Model:5897129
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,25


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits deelbaar grof - Kies een kleur

Rits deelbaar grof - Kies een kleur

Stevige deelbare ritssluiting.Stevige deelbare ritssluiting voor jacks en sportkleding Deze deelbare..

€8,25

Rits spiraal deelbaar breed - Kies een kleur

Rits spiraal deelbaar breed - Kies een kleur

Deelbare ritssluiting.Deelbare ritssluiting voor jassen, jacks en vesten.Nieuwe rits nodig voor een ..

€8,25

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Rits, profielrits, bloktandrits, sportrits, rits voor tas, rits voor slaapzak, profiel, bloktand, sport, rits voor jas, rits voor jack, rits voor vest, jasrits, vestrits, jackrits, deelbare rits, deelbaar, nylon rits, stevige rits, rits stevig, rits zwart, zwarte rits, rits blauw, blauwe rits, donkerblauw, zwart, rode rits, rits rood, groene rits, rits groen, bruine rits, rits bruin, grijze rits, rits grijs, optilon, opti, ykk, opti rits, ykk rits, optilon rits, fijn, extra fijn, fijne rits, extra fijne rits, fijne ritssluiting, extra fijne ritssluiting, korte rits, kleine rits, kort ritsje, klein ritsje, korte deelbare rits, kleine deelbare rits, ritssluiting deelbaar kort, ritssluiting kort, kort