Stevige deelbare ritssluiting.

Stevige deelbare ritssluiting voor jacks en sportkleding

Deze deelbare ritssluiting is zeer sterk en geschikt voor kleding, die veel te verduren heeft. Zoek je een nieuwe rits voor een winterjack, sport- of regenkleding, dan is dit waarschijnlijk de beste keus. De profielrits, ook wel bloktandrits of sportrits genoemd, kan tegen een stootje en is in zeer veel kleuren leverbaar: kijk maar in het selectiescherm! Je kunt een profielrits bestellen in 30 t/m 80 cm lengte. De vertanding is 6mm breed. Verkoop per stuk.

Zie je er tegenop om de rits in te zetten? Geen zorgen: met Prym WONDERTAPE is, ook als je niet veel naait, het inzetten van een rits niet heel moeilijk meer. Bij de eerstvolgende wasbeurt lost het dubbelzijdige tape op en zie je er niets meer van.

Nieuwe rits in je jas.

Deze profielrits is een zogenaamde deelbare ritssluiting. Deelbare ritsen gebruik je voor een kledingstuk, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen bij het openen van de rits, denk bijvoorbeeld aan een jas of een vest. Deze profielrits, ook wel bloktandrits of sportrits genoemd, is de sterkste van alle deelbare ritsen. Zoek je een rits die je aan beide kanten kunt openen? Kijk dan bij onze DUBBEL deelbare ritsen: dubbel deelbare ritsen kun je aan zowel de boven- als de onderzijde openen.

Deelbare ritssluiting - In meer dan 30 kleuren!

Iedere kleur is voorzien van een kleurnummer. Dit vind je terug in het selectiescherm. Als je in het eerste selectiescherm het juiste kleurnummer aanklikt, krijg je de juiste afbeelding te zien, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur gekozen hebt. Omdat de deelbare profielrits in meer dan 30 kleuren leverbaar is, vind je zeker de kleur waar je naar op zoek bent! In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze rits is verkrijgbaar in 30 t/m 80 cm lengte. Wil je een bestande rits vervangen? Meet dan altijd vanaf het begin van de vertanding tot en met de eindstop van de rits: nu weet je zeker dat je de juiste maat bestelt.

Specificaties:

Kunststof bloktandrits met polyester band, leverbaar in meer dan 30 kleuren. Vertanding: 6mm. Verkrijgbaar in 30 t/m 80cm lengte. Kleur en maat selecteer je in de selectieschermen. Verkoop per stuk.

Voor de kleuren donkerblauw en zwart geldt: bij onvoldoende voorraad ontvang je een ritssluiting van YKK: een vergelijkbare leverancier van kwaliteitsritsen.

Alles over verschillende soorten ritsen.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ritssluiting A kwaliteit - Deelbare ritssluiting - Kies een kleur

  • Merk: Prym
  • Model:3490
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €8,25


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits A kwaliteit - Spiraalrits deelbaar - Kies een kleur

Rits A kwaliteit - Spiraalrits deelbaar - Kies een kleur

Deelbare ritssluiting.Deelbare ritssluiting voor jassen, jacks en vesten.Nieuwe rits nodig voor een ..

€8,25

ACTIE: Rits A kwaliteit - Korte deelbare rits v.a. 18cm - Kies een kleur

ACTIE: Rits A kwaliteit - Korte deelbare rits v.a. 18cm - Kies een kleur

AANBIEDING: Korte ritssluiting deelbaar.AANBIEDING: Korte ritssluiting deelbaar: voor baby- en kinde..

€5,95 €8,25

Rits A kwaliteit - Jasrits zilverkleurig - Kies een kleur

Rits A kwaliteit - Jasrits zilverkleurig - Kies een kleur

Deelbare metalen rits. Deelbare metalen rits voor jassen, jacks en vesten. Nieuwe rits nodig voor ..

€8,25

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Rits, profielrits, bloktandrits, sportrits, rits voor tas, rits voor slaapzak, profiel, bloktand, sport, rits voor jas, rits voor jack, rits voor vest, jasrits, vestrits, jackrits, deelbare rits, deelbaar, nylon rits, stevige rits, rits stevig, rits zwart, zwarte rits, rits blauw, blauwe rits, donkerblauw, zwart, rode rits, rits rood, groene rits, rits groen, bruine rits, rits bruin, grijze rits, rits grijs, optilon, opti, ykk, opti rits, ykk rits, optilon rits