Stevige deelbare ritssluiting.

Stevige deelbare ritssluiting voor jacks en sportkleding.

Deze deelbare ritssluiting is zeer sterk en geschikt voor kleding, die veel te verduren heeft. Zoek je een nieuwe rits voor een winterjack, sport- of regenkleding, dan is dit waarschijnlijk de beste keus. De profielrits, ook wel bloktandrits of sportrits genoemd, kan tegen een stootje en is in zeer veel kleuren leverbaar: kijk maar in het selectiescherm! Je kunt een profielrits bestellen in 30 t/m 80 cm lengte. Verkoop per stuk. Zie je er tegenop om de rits in te zetten? Geen zorgen: met Prym Wondertape is, ook als je niet veel naait, het inzetten van een rits niet heel moeilijk meer. Doordat je de rits met het wondertape direct op de juiste plek kunt plakken, hoef je niet bang te zijn dat de rits wegglijdt bij het naaien. Bij de eerstvolgende wasbeurt lost het dubbelzijdige tape op en zie je er niets meer van. Gelijk maar mee bestellen dus, dat WONDERTAPE!

Nieuwe rits in je jas.

We horen het vaak terug van onze klanten: een rits bestellen op internet is best een beetje lastig. Want hoe weet je zeker dat je de juiste rits bestelt? Deze profielrits is een zogenaamde deelbare ritssluiting. Deelbare ritsen gebruik je voor een kledingstuk, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen bij het openen van de rits, denk bijvoorbeeld aan een jas of een vest. Deze profielrits, ook wel bloktandrits of sportrits genoemd, is de sterkste van alle deelbare ritsen. Deze rits gebruik je dan ook voor kleding die veel te verduren heeft, zoals sport-, ski- of regenjassen. Ook voor kinderjassen is deze bloktandrits zeer geschikt: vooral omdat ze in zoveel kleuren leverbaar is! De vertanding van de rits is 6 mm breed en de rits is voorzien van een robuuste Werra-schuiver in dezelfde kleur als de rits. Een deelbare rits maak je aan de onderkant vast, daarna schuif je de rits naar boven toe dicht. Zoek je een rits die je aan beide kanten kunt openen? Kijk dan bij onze dubbel deelbare ritsen: dubbel deelbare ritsen kun je aan zowel de boven- als de onderzijde openen.

Meer dan 30 kleuren!

Iedere kleur is voorzien van een kleurnummer. Dit vind je terug in het selectiescherm. Als je in het eerste selectiescherm het juiste kleurnummer aanklikt, krijg je de juiste afbeelding te zien, zodat je zeker weet dat je de juiste kleur gekozen hebt. Omdat de deelbare profielrits in meer dan 30 kleuren leverbaar is, vind je zeker de kleur waar je naar op zoek bent! In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze rits is verkrijgbaar in 30 t/m 80 cm lengte. Wil je een bestande rits vervangen? Meet dan altijd vanaf het begin van de vertanding tot en met de eindstop van de rits: nu weet je zeker dat je de juiste maat bestelt. Heb je een rits nodig voor een kledingstuk dat je zelf wilt maken, volg dan de instructies van het patroon.

Specificaties:

Kunststof bloktandrits met polyester band, leverbaar in meer dan 30 kleuren. Verkrijgbaar in 30 t/m 80cm lengte. Kleur en maat selecteer je in de selectieschermen. Verkoop per stuk. Voor de kleuren donkerblauw en zwart geldt: bij onvoldoende voorraad ontvang je een ritssluiting van YKK: een vergelijkbare leverancier van kwaliteitsritsen.

Alles over verschillende soorten ritsen.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Supersnel je rits inzetten?

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits deelbaar grof - Kies een kleur

  • Merk: Opti
  • Model:3490
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €7,75


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits spiraal deelbaar breed - Kies een kleur

Rits spiraal deelbaar breed - Kies een kleur

Deelbare ritssluiting.Deelbare ritssluiting voor jassen, jacks en vesten.Nieuwe rits nodig voor een ..

€7,75

Rits deelbaar kort - Kies een kleur

Rits deelbaar kort - Kies een kleur

Korte ritssluiting deelbaar. Korte ritssluiting deelbaar: voor kinderjassen en damesjacks. Een moo..

€7,75

Rits metaal deelbaar Zilver grof - Kies een kleur

Rits metaal deelbaar Zilver grof - Kies een kleur

Deelbare metalen rits. Deelbare metalen rits voor jassen, jacks en vesten. Nieuwe rits nodig voor ..

€7,75

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Rits, profielrits, bloktandrits, sportrits, rits voor tas, rits voor slaapzak, profiel, bloktand, sport, rits voor jas, rits voor jack, rits voor vest, jasrits, vestrits, jackrits, deelbare rits, deelbaar, nylon rits, stevige rits, rits stevig, rits zwart, zwarte rits, rits blauw, blauwe rits, donkerblauw, zwart, rode rits, rits rood, groene rits, rits groen, bruine rits, rits bruin, grijze rits, rits grijs, optilon, opti, ykk, opti rits, ykk rits, optilon rits