Rits metaal deelbaar.

Rits metaal deelbaar in antiek goud.

Rits bestellen? Zoek je een rits voor een jas, vest of jack? Deze deelbare metalen rits is uitgevoerd in antiek goud en voorzien van een stevige, metalen schuiver. De deelbare rits heeft een metalen vertanding van 6mm breed. De band van de rits is in diverse kleuren bestelbaar. De kleur en de maat selecteer je in het selectiescherm. Deze deelbare metalen rits wordt geleverd vanaf 30cm tot en met 80cm lengte. Een metalen rits is prima geschikt voor het gebruik in zware jassen en gebreide vesten. Verkoop per stuk. Selecteer maat en kleur in de selectieschermen. Ga je de rits zelf inzetten? Maak dan gebruik van het handige Wondertape: daarmee zet je de rits snel en vakkundig in!

Deelbare rits metaal.

Het zoeken van de juiste rits is niet altijd even eenvoudig. Er zijn veel verschillende soorten en uitvoeringen. Dit is een deelbare metalen ritssluiting met een vertanding in antiek goud. Deelbare ritsen gebruik je voor kledingstukken, waarbij de verschillende onderdelen van het kledingstuk los van elkaar komen bij het openen van de rits, denk bijvoorbeeld aan een jas of een vest. Zoek je een metalen rits, maar dan voorzien van 2 schuivers die je beide kanten op kunt schuiven? Kijk dan bij dubbel deelbare ritsen.

Diverse varianten leverbaar.

Wil je een rits vervangen in een jas of vest? Of zoek je een rits voor een kledingstuk dat je zelf gaat maken? Een metalen rits is stevig en geeft daarnaast een extra uitstraling aan je jas of vest. Deze metalen rits is uitgevoerd in antiek goud. De band van de rits is verkrijgbaar in diverse kleuren. De vertanding van de rits is 6 mm breed en de rits is voorzien van een klassieke Mosel-schuiver in dezelfde kleur metaal. Voor de mouwen en de zakken kun je uiteraard bij ons terecht voor de bijpassende rits. Ritsen voor in mouwen en zakken vind je onder de niet-deelbare ritsen. Deze deelbare rits is geschikt voor gebruik in leren en stoffen jassen en in gebreide vesten. Zoek je een metalen rits in dezelfde kleur maar met een fijnere vertanding dan 6mm? Deze metalen rits is ook in een fijne uitvoering verkrijgbaar.

Kleur en maat selecteren.

Op de bovenstaande afbeeldingen kun je de juiste kleur uit zoeken. Vervolgens kun je in het selectiescherm het juiste kleurnummer aanklikken. Als je een kleur aanklikt, zul je zien dat de bijbehorende foto zichtbaar wordt. Zo weet je zeker dat je de juiste kleur bestelt. Deze rits is in een beperkt aantal kleuren verkrijgbaar. Zit de juiste kleur voor jou er niet bij, kijk dan bij de Rits Deelbaar Grof: deze rits heeft meer keus in het aantal beschikbare kleuren. In het tweede selectiescherm kies je de juiste maat in centimeters. Deze metalen ritssluiting is verkrijgbaar in 30 t/m 80 cm lengte.

Specificaties:

Deelbare metalen rits op polyester band. Vertanding: antiek goud, 6mm. Kies de juiste kleur en maat in de 2 selectieschermen. Verkoop per stuk.

Bestelhulp voor Ritssluitingen.

Ben je er niet zeker van of je de juiste rits bestelt? Kijk dan even hier bij onze tips van Bink. Daar vind je uitgebreide informatie over ritsen. Of maak gebruik van de chatfunctie in onze webshop; we helpen je graag op weg.

Kende je deze al?

Het inzetten van een rits is heel gemakkelijk als je Prym Wondertape gebruikt. Je zet de rits met de tape vast op de stof en naait de rits door de tape heen vast. De tape lost later vanzelf op bij het wassen.

Bekijk het filmpje hoe je met behulp van wondertape eenvoudig een rits inzet.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Rits A kwaliteit - Jasrits antiek goud - Kies een kleur

  • Merk: Opti
  • Model:8881
  • Beschikbaarheid:2-3 Dagen levertijd
  • €8,25


Beschikbare opties:


Gerelateerde producten

Rits A kwaliteit - Jasrits antiek goud - Kies een kleur

Rits A kwaliteit - Jasrits antiek goud - Kies een kleur

Rits metaal deelbaar.Rits metaal deelbaar in antiek goud.Rits bestellen? Zoek je een rits voor een j..

€8,25

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Wondertape 6mm - Makkelijk een Rits Inzetten

Gemakkelijk een rits inzettenGemakkelijk een rits inzetten met Prym WondertapeFournituren – Reparere..

€9,00

Tags: Metalen rits, metalen rits kopen, metalen rits bestellen, metalen rits online kopen, metalen rits online bestellen, metalen rits Haarlem, metalen rits kopen Haarlem, metalen rits Amsterdam, metalen rits kopen Amsterdam, rits kopen Zaandam, rits kopen alkmaar, rits kopen den Helder, rits kopen den Haag, rits kopen Leiden, rits kopen gouda, rits kopen rotterdam, rits kopen Middelburg, rits kopen Vlissingen, rits kopen Terneuzen, rits kopen Den Bosch, rits kopen Breda, rits kopen Tilburg, rits kopen Eindhoven, rits kopen Helmond, rits kopen Maastricht, rits kopen Heerlen, rits kopen Roermond, rits kopen Venlo, rits kopen Sittard, rits kopen Nijmegen, rits kopen Arnhem, rits kopen Apeldoorn, rits kopen amersfoort, rits kopen Utrecht, rits kopen Hilversum, rits kopen almere, rits kopen Lelystad, rits kopen emmeloord, rits kopen Zwolle, rits kopen deventer, rits kopen hardenberg, rits kopen enschede, rits kopen Hengelo, rits kopen Emmen, rits kopen hoogeveen, rits kopen assen, rits kopen Groningen, rits kopen Winschoten, rits kopen Heerenveen, rits kopen drachten, rits kopen Leeuwarden, jeansrits, rits voor jeans, spijkerbroek rits, rits voor spijkerbroek, ritssluiting voor jeans, ritssluiting voor spijkerbroek, denim rits, rits voor denim, denim ritssluiting, ritssluiting voor denim, metalen rits, gouden rits, rits metaal, rits goud, rits koper, korte rits, broekrits, rokrits, spijkerrits, messing rits, ijzeren rits, koper rits