Bolbeschermer

Bolbeschermer – Kunststof Opberghuls voor een bol wol

Fournituren – Handige breihulpjes. Deze transparante kunststof kluwenhouder gebruik jij bij het breien. Plaats de bol wol eenvoudig in de bolbeschermer en haal de draad door het oog. Nu kan jij beginnen met breien. Trek steeds de draad iets verder uit de huls tijdens het breien. Jouw bol wol blijft stofvrij, de wol raakt niet door elkaar en ligt mooi stabiel op de grond of naast je op de bank. Een bolbeschermer voor een bol wol, met de officiële naam kluwenhouder, is ideaal voor het breien onderweg. Maar ook prima thuis te gebruiken en een uitkomst als jij wilt breien met kleine kinderen of huisdieren in de buurt. De kluwenhouder is geschikt voor bollen wol of katoen tot en met 50 gram. Afmeting: Ø9,6 x 12,5 centimeter.

Bij Bink Fournituren hebben we veel meer handige breihulpjes voor jou. Bestel een complete set met handige hulpjes of bestel de artikelen die jou handid lijken. Ook leuk als cadeau voor brei- en haakfans

Bol wol beschermer

Als jij lekker aan het breien bent, houd je graag goed zicht op jouw bol wol. Jij zal de eerste niet zijn, waarmee de kat er met jou bol wol vandoor gaat. Leuk om te zien in een YouTube video, maar een stuk minder wanneer het jou dure bol wol betreft! Deze kunststof bolbeschermer zorgt ervoor dat de bol wol stabiel ligt, houdt de wol stofvrij en schoon en biedt optimale bescherming.

Kluwenhouder – Ook handig voor onderweg

Voor mensen die graag breien of haken in de trein is de kluwenhouder voor een bol wol of katoen een uitkomst. Neem de bolbeschermer eenvoudig mee in jouw tas – door steeds zachtjes aan de draad te trekken kan jij breien of haken, terwijl de bol goed beschermd in jouw tas zit. Jij opent de kluwenhouder door de bovenkant licht in te drukken.

Specificaties:

Samenstelling: 100% kunststof. De bolhouder is voorzien van een goed afgewerkte opening voor draadtoevoer. Paarse onderkant met transparant deksel. Afmeting: 9,6 x 12cm. Verkoop per stuk.

Handige breihulpjes:

Bekijk al onze handige hulpjes voor breien en haken via DEZE pagina’s. Wij stellen jou alvast aan een paar handige brei-accessoires voor:

  • Complete set met breihulpjes
  • Markeeringen voor breien en haken
  • Breinaald diktemeter
  • Breigaren snijder

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Kluwenhouder - Beschermhuls voor bol wol

  • Merk: Prym
  • Model:611862
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €9,95


Gerelateerde producten

Diktemeter voor brei- en haaknaalden - Met vergrootglas en rijenteller

Diktemeter voor brei- en haaknaalden - Met vergrootglas en rijenteller

Naald DiktemeterNaald Diktemeter - Om snel de maat op te meten van brei- en haaknaalden.Fournituren ..

€4,95

GOEDKOOP: Breigaren snijder hanger

GOEDKOOP: Breigaren snijder hanger

Breigaren snijderBreigaren snijder om wollen of katoenen draden gemakkelijk door te snijdenFournitur..

€5,00

GOEDKOOP: Markeerringen voor Breiwerk - 24 stuks

GOEDKOOP: Markeerringen voor Breiwerk - 24 stuks

LAAGGEPRIJSD: Steekmarkeerders.LAAGGEPRIJSD: Steekmarkeerders om in breiwerk te haken - breien op pa..

€2,50

Handige Breihulpjes Complete Set

Handige Breihulpjes Complete Set

Brei-accessoires.Brei-accessoires: handige hulpjes voor breiwerk.Fournituren: Handwerkaccessoires. D..

€7,50

Tags: Kluwenhouder, bolbeschermer, garenhouder, bol wol box, box voor bol wol, breien onderweg, haken onderweg, breien in de trein, haken in de trein, breihulpjes, breiaccessoires, handwerkaccesoires, yarn holder wolknauelhalter, ball of wool holder