Breinaald Diktemeter.

Breinaald Diktemeter om snel de maat op te meten van brei- en haaknaalden.

Of je nu heel veel breit of af en toe eens een haakwerkje pakt, het gebeurt ons allemaal dat we op zoek moeten naar de juiste haak- of breinaald. Je breit of haakt steeds weer met verschillende garens en een dikteverschil van zelfs een halve millimeter maakt al een behoorlijk verschil in het resultaat van je project. Het is verstandig om zoveel mogelijk de aanbevolen dikte van brei- of haakpen aan te houden als aangegeven op de wikkel van het garen. Op het oog kun je het verschil tussen bepaalde pennen moeilijk bepalen. Daar komt bij dat de aanduiding op de naald zelf vaak na verloop vervaagt en niet meer leesbaar is. Maar steeds maar weer nieuwe naalden kopen... dat is toch ook zonde? Los dit probleem gemakkelijk op met deze Breinaald Diktemeter van Pony.

Deze handige Breinaald Diktemeter is de investering dubbel en dwars waard! Het is super simpel: steek de naald door het gaatje op de breinaalddikte meter waarvan jij denkt dat deze maat in de buurt komt. Duw de naald door tot het punt dat deze niet meer verder wil. Kom je niet diep genoeg: kies dan een groter gaatje. Kun je naald helemaal door het gat schuiven, kies dan een kleiner gaatje. Zo kun je snel en simpel de juiste maat terugvinden en bepalen of je de juiste naald in huis hebt. Dit voorkomt dat je erop uit moet om een nieuwe haaknaald te kopen en zorgt voor een effectiever gebruik van je materiaal. En: het beste resultaat door altijd te werken met de aanbevolen naalddikte!

De Breinaald Diktemeter beschikt over alle meest voorkomende maten brei-en haaknaalden. De maatvoering verspringt steeds per halve millimeter en in de allerdunste maten kun je zelfs tot op een kwart millimeter nauwkeurig meten. Zo kun je snel een inventarisatie maken van de naalden die je hebt en de maten die je wellicht nog mist. De breinaald dikte meter is gemaakt van stevig kunststof en de maatvoering is goed leesbaar. Bewaar deze handige diktemeter bij voorkeur in de tas of koker waarin je ook je brei- en haaknaalden bewaart, dan grijp je nooit mis!

Afmeting: 4 x 15cm.

BONUS: Werk jij veel met Engelse of Amerikaanse patronen? Dan is deze breinaald diktemeter ook een uitkomst: naast de aanduiding in centimeters worden ook de maten in inches weergegeven. Zo kun je ook voor niet-Nederlandse breipatronen gemakkelijk checken of je de juiste naald in huis hebt!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Breinaald Diktemeter

  • Merk: Pony
  • Model:60644
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €2,50


Gerelateerde producten

Verstelbaar Meetlatje - Voor naai en breiwerk

Verstelbaar Meetlatje - Voor naai en breiwerk

Meetlatje voor naai- en breiwerkMeetlatje voor naai- en breiwerk - Verstelbaar meetlatje van PrymFou..

€5,10

Brei-Elastiek - Geeft rek in boorden en manchetten

Brei-Elastiek - Geeft rek in boorden en manchetten

Brei-elastiek.Brei-elastiek gebruik je in boorden en manchetten van gebreid goed: het zorgt ervoor d..

€3,95

Handige Breihulpjes Complete Set

Handige Breihulpjes Complete Set

Brei-accessoires.Brei-accessoires: handige hulpjes voor breiwerk.Fournituren: Handwerkaccessoires. D..

€7,50

Tags: breinaald diktemeter