• Parfum Hortensia - Voorbedrukt borduurpakket

Borduren zonder tellen

Borduren zonder tellen: Voorbedrukt borduurpakket Parfum Hortensiat.

Borduurpakket zonder tellen - Voorbedrukt borduurpakket. Borduren wordt veel eenvoudiger, wanneer jij kan borduren zonder kruisjes te tellen vanaf een telpatroon. Bij dit borduurpakket borduur jij de kruisjes rechtstreeks op de voorbedrukte stof, zodat jij precies kunt zien waar je welke kleur moet gebruiken. Dit borduurpakket met een parfumfles met mooie rozen bevat alles, dat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen. Het borduurgaren, de bedrukte borduurstof en de borduurnaald zijn inbegrepen, evenals een duidelijke NL instructie. Het patroon is op de stof gedrukt: gemakkelijker wordt het niet! De kruisjes borduur je met mouline borduurgaren - je borduurt in kruissteek, 5 kr/cm: duidelijk zichtbare kruisjes dus. Afmeting: 14 x 19,6cm. Eenvoudig - vanaf 13 jaar. Verkoop per stuk.

In dit borduurpakket vind je het benodigde garen om deze afbeelding te kunnen maken. Wil jij dezelfde afbeelding nog eens borduren? Bestel dan de juiste kleuren DMC borduurgaren of maak een versie met borduurgaren dat jij nog hebt. Om jouw borduurgaren en jouw borduurspulletjes te bewaren, verkopen wij een handige organizer voor borduurgaren en een houten garenhouder om jouw draadjes te bewaren. Ook handig: een klein, voordelig borduurschaartje om de draadjes op maat en mee af te knippen!

Starten met borduren.

Borduren is een heerlijk ontspannend tijdverdrijf. Veel mensen zien op tegen het telwerk van een borduurpakket met een telpatroon. Speciaal hiervoor heeft Needle Art World deze voorbedrukte borduurpakketten in haar assortiment. De stof is voorbedrukt in heldere, goed te onderscheiden kleuren die corresponderen met de kleurnummers op de kleurenkaart.

Alles dat je nodig hebt.

Een borduurpakket van Needle Art World bevat alles dat je nodig hebt om kennis te maken met borduren. Het borduurgaren, het borduurstramien en een speciale borduurnaald zijn inbegrepen in de verpakking. Daarnaast bevat het voorbedrukte borduurpakket een duidelijk Nederlandstalige instructie. Het borduurpatroon is op de borduurstof voorbedrukt en het patroon is bovendien nogmaals toegevoegd op papier: een handig hulpmiddel om te checken of je foutloos borduurt. En jij kunt dus direct aan de slag! Het borduurgaren is netjes gesorteerd op de garenkaart, zodat jij je niet kunt vergissen. Dat zal mooi staan aan de muur straks! Toch liever een andere afbeelding? HIER kan je kiezen.

Specificaties:

Materiaal: Voorbedrukte borduurstof en borduurgaren: 100% katoen. Stalen borduurnaald. NL instructie inbegrepen - EXTRA: jij ontvangt het borduurpatroon ook op papier. Model:Parfum Hortensia - Hydrangea Bloom. Dit borduurpakket is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar - jij borduurt 5 kruisjes op 1cm (14-count). Afmeting: 14 x 19,6cm.

De smaak te pakken?

Ben jij van plan om vaker te gaan borduren? Voor het bewaren van jouw borduurgarens komt een handige kunststof organizer goed van pas. De draden waar je mee werkt, kun je bewaren met behulp van de houten garenhouder. Een borduurschaartje gebruik je voor het afknippen van het garen. Ook jouw DMC borduurgaren bestel je natuurlijk gewoon bij Bink Fournituren. Veel borduurplezier!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Parfum Hortensia - Voorbedrukt borduurpakket

  • €24,95


Gerelateerde producten

Borduurschaartje -  Ooievaarsschaar 12cm

Borduurschaartje - Ooievaarsschaar 12cm

OoievaarschaartjeOoievaarschaartje voor borduur en naaiwerk – Scherpe, fijne puntFournituren – Handw..

€8,95

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

GOEDKOOP: Organizer voor borduurgaren

Borduurgaren bewaren.Borduurgaren bewaren: opbergdoos wikkelkaartjes.Fournituren – Handwerkaccessoir..

€9,95

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

GOEDKOOP: Borduurgaren sorteren met garenhouder

Borduurgaren sorteren met garenhouderBorduurgaren sorteren met garenhouder van houtBorduurgaren bewa..

€2,50

Parfum Roos - Voorbedrukt borduurpakket

Parfum Roos - Voorbedrukt borduurpakket

Borduren zonder tellenBorduren zonder tellen: Voorbedrukt borduurpakket Parfum Roos.Borduurpakket zo..

€24,95

Tags: voorbedrukt borduurpakket