• Borduurpakket met telpatroon - Jaargetijden

Compleet borduurpakket met DMC Borduurgaren

Compleet borduurpakket met DMC Borduurgaren - Seizoenen

Borduurpakket met telpatroon en Nederlandtalige beschrijving. De borduurpakketten van Pako worden in Nederland ontworpen en geproduceerd. Ieder borduurpakket bevat een duidelijke NL-talige omschrijving, borduurstof, DMC borduurgaren, een garenkaart en een borduurnaald. Deze klassieke afbeelding toont de 4 seizoenen van ons land. Jij borduurt 5,5 kruisjes op 1 centimeter - je borduurt met 2 draadjes borduurgaren op zogenaamde Aïda borduurstof: een borduurstof van 100% katoen met een regelmatige ruitstructuur. Afmeting: 48 x 63cm.

Borduurpakketten hebben wij in soorten en maten, zoals: GOEDKOOP, VOORBEDRUKT of KUSSENS. Gebruik altijd een handige draaddoorsteker voor borduurgaren en een borduurring. Ook handig: een magneetbord voor jouw borduurpatroon met een regelteller.

Borduurpakket met telpatroon

Dit borduurpakket van Pako borduur jij op een borduurstof met duidelijke ruitjes, zodat je gemakkelijk kunt tellen en kruisjes kunt borduren. Jij borduurt op basis van een telpatroon. Je telt het aantal kruisjes en borduurt deze in de kleur van het patroon: zo vormt zich de afbeelding.

Borduren met telpatroon - hoe dan?

Wat erg handig is, is een MAGNEETBORD om jouw borduurpakket op te plaatsen. De patroonhouder is voorzien van magnetische regeltellers, die jij op het patroon kunt verschuiven. Zo zie je steeds waar je bent. Door jouw borduurwerk in een BORDUURRING te plaatsen, krijg jij een mooi gelijkmatig borduurwerk en blijft de stof vrij van vlekken en handtast. Je werkt op basis van 2 draadjes mouline borduurgaren, die je splitst uit 6-draads DMC borduurgaren. Makkelijk inrijgen doe je met behulp van een DRAADDOORSTEKER - de borduurnaald is al bij het pakket inbegrepen. Succes met borduren!

Specificaties:

Borduurpakket Jaargetijden: Compleet borduurpakket in kruissteek, inclusief Aïda borduurstof (14ct / 5,5kr-cm); DMC borduurgaren; garenkaart; NL beschrijving en telpatroon; borduurnaald. Afmeting: 48 x 63cm.

Maak het jezelf gemakkelijk met:

  • Een borduurring
  • Een draaddoorsteker
  • Een magnetische patroonhouder met regelteller

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Borduurpakket met telpatroon - Jaargetijden

  • Merk: Pako
  • Model:219243
  • Beschikbaarheid:Op bestelling
  • €49,95


Gerelateerde producten

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Patroonhouder - Magneetbord met 3 regeltellers

Magneetbord voor jouw borduurpatroonMagneetbord voor jouw borduurpatroon met 3 regeltellersBorduren ..

€12,95

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

3 Draaddoorstekers voor borduurgaren - Makkelijk inrijgen van borduurnaalden

Borduurgaren makkelijk inrijgenBorduurgaren makkelijk inrijgen met draaddoorstekerFournituren voor b..

€2,95 €3,95

Borduurring 20 cm

Borduurring 20 cm

De borduurringen van Fix-it/Vervaco zijn gemaakt van beukenhout en 3-voudig verlijmd.Fijn geslepen, ..

€6,95

Tags: Borduurpakket, telpatroon, borduurpakket met telpatroon, compleet borduurpakket, telpatroon borduren, borduurpatroon, borduurstof, borduurgaren, Nederlands borduurpakket, borduurpakket met NL beschrijving, borduurpakket met Nederlandse omschrijving, borduurpakket in het Nederlands