Vieze nageltjes?

Vieze nageltjes? Kindernagelborstel.

Kindernagelborsteltje van echt haar, extra zacht. Het schoonmaken van kleine kindernageltjes is vaak een hele uitdaging. "Au mamma, dat doet zeer... Ik wil niet... ": Je herkent het wel. Met deze speciale kindernagelborstel vragen de meeste kids zelf om hun nageltjes nog eens een keer extra schoon te boenen. De kindernagelborstel is compact, zacht en voorzien van een leuk plaatje. Afmeting: 5,8 x 2,8cm. Verkoop per stuk.

Deze nagelborstel is gemaakt van zacht varkenshaar. Gebruik jij liever geen dierlijke producten? Bestel dan onze reguliere nagelborstel of de vegan variant van de extra harde nagelborstel. Poets bij jou thuis het hele gezin al met onze ecologische tandenborstels?

Compact nagelborsteltje.

Voorkom strijd in de badkamer: Met deze speciale kindernagelborstel willen jouw kinderen met alle liefde hun nagels schoon laten maken. Of misschien doen ze het zelfs wel helemaal zelf. Het kindernagelborsteltje is gemaakt van geolied beukenhout en zacht varkenshaar. Bovendien is iedere borstel voorzien van een eigen, unieke tekening. Leuk, hè?

Geolied beukenhout.

De zachte en veerkrachtige varkensharen zijn ingezet in een frame van geolied beukenhout. Wrijf het hout zo af en toe even in met een beetje sla- of olijfolie op keukenpapier: dan blijft jouw borstel mooi vocht- en vlekbestendig. Deze natuurlijke nagelborstel wordt voor ons gemaakt door onze Duitse borstelmaker Redecker: in deze werkplaats worden al meer dan 80 jaar borstels op ambachtelijke wijze vervaardigd. Jij kunt dus rekenen op de beste, Duitse kwaliteit en jaren vakmanschap. Iedere borstel is voorzien van een eigen, unieke tekening van een vrolijk beest.

Specificaties>

Samenstelling: Geolied beukenhout met varkenshaar. Afmeting: 5,8 x 2,8cm. Verkoop per stuk. LET OP: de tekeningen op de kindernagelborstel verschillen per zending. Wil jij weten welke dieren beschikbaar zijn? Informeer dan eventjes via de mail of tijdens kantooruren via de handige chatfunctie in de webwinkel.

Vegan Variant?

Gebruik jij liever geen dierlijke materialen? Bestel dan deze een nagelborstel in een vegan variant. Voor écht vieze nagels bestel jij onze extra harde nagelborstel. Bestel direct onze kinderhaarborstel mee. En gebruik jij al een natuurlijke tandenborstel?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Nagelborsteltje voor Kinderen - Met zacht varkenshaar

  • Merk: Redecker
  • Model:071016
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €7,95


Gerelateerde producten

GOEDKOPER: Nagelborstel extra hard: Vegan uitvoering

GOEDKOPER: Nagelborstel extra hard: Vegan uitvoering

Vieze nagels schoonmaken?Vieze nagels schoonmaken met vegan nagelborstel.Nagelborstel van natuurlijk..

€10,00 €14,95

Haarborstel voor kinderen - Zacht varkenshaar

Haarborstel voor kinderen - Zacht varkenshaar

Haarborstel voor kinderen vanaf 1 jaar. Waar geitenhaar beter is voor baby's is zacht varkenshaar be..

€12,95

Nagelborstel extra hard: Varkenshaar

Nagelborstel extra hard: Varkenshaar

Vieze nagels na tuinwerk?Vieze nagels na tuinwerk? Extra harde nagelborstel.Nagelborstel van echt ha..

€15,95

Tags: Nagelborstel, handwerkersborstel, werken in de tuin, vieze nagels, nagels schoonmaken, borstels voor nagels, borstel voor tuinieren, schoorsteenvegers borstel