• Ouderwetse Nagelborstel - Volledig natuurlijk

Vieze nagels?

Vieze nagels schoonmaken met een ouderwetse nagelborstel.

Nagelborstel van traditioneel natuurlijk materiaal met 2 rijen. Onder jouw nagels verzamelt zich gedurende de dag aardig wat vuil. Het schoonmaken van jouw nagels is zonder een goede nagelborstel valt niet mee. Met deze traditionele nagelborstel met twee rijen behoren vieze nagels direct tot het verleden. Deze nagelborstel is gemaakt van onbewerkt beukenhout en natuurlijke tampico fibers. Voor het vervaardigen van deze nagelborstel worden GEEN dierlijke materialen gebruikt. Afmeting: 95 x 38mm. Verkoop per stuk.

Deze nagelborstel is voorzien van twee borstelrijen. Er bestaat ook een extra harde uitvoering met zeer kort afgesneden, eveneens plantaardige haren van sisal. Voor kinderen hebben wij een speciaal model nagelborsteltje: niet te hard en met een leuk plaatje. Poets jij jouw tanden binnenkort ook met onze ecologische tandenborstel?

Echte nagelborstel.

Na het werken in de tuin of andere klusjes waarbij jouw handen en nagels echt vies zijn geworden, heb jij een goede ouderwetse nagelborstel nodig. Gebruik geen nagelborstels van plastic of nylon: dergelijke modellen doen meestal niet wat zij beloven. Deze nagelborstel is gemaakt van hout en natuurlijke tampico vezels. De nagelborstel is voorzien van een kant met korte en met langere haren. Hierdoor kun jij jouw nagels schoon krijgen zonder de huid daaronder te beschadigen

Wat is tampico fiber?

Tampico Fiber is een vezel van de bladnerven van de dikvlezige bladeren van ananasplanten en agaven uit Mexico. Borstels die gemaakt zijn van tampico kunnen zowel vochtig als nat gebruikt worden. Tijdens het drogen buigen de vezels zich weer terug in hun oude vorm. Zuiver fiber is geschikt voor borstels en bezems die een zachte schrobeigenschap moeten hebben. In dat geval wordt het materiaal met een grotere lengte in de borstel aangebracht. De kort afgesneden bovenkant van de nagelborstel is bedoeld om te schrobben met grotere druk. Deze natuurlijke nagelborstel wordt voor ons gemaakt in Duitsland.

Specificaties>

Samenstelling: Onbewerkt beukenhout met tampico fiber. Afmeting: 95 x 38mm. Verkoop per stuk.

Liever een andere uitvoering?

Jij kunt deze nagelborstel ook bestellen in een extra harde vegan uitvoering. Voor de kleintjes is er onze speciale kindernagelborstel.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Ouderwetse Nagelborstel - Volledig natuurlijk

  • Merk: Wecoline
  • Model:10050945
  • Beschikbaarheid:Op voorraad
  • €5,50


Gerelateerde producten

Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

Badborstel varkenshaar - Zachte rugborstel

Zachte Rugborstel – Badborstel VarkenshaarRugborstel – Badborstel Varkenshaar met afneembare borstel..

€17,95

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

2 stukken schapenmelkzeep Weidegeur

Duurzame Schapenmelk Zeep.Duurzame Schapenmelk Zeep verwent en verzorgt je handen, gezicht en lichaa..

€9,95

GOEDKOPER: Nagelborstel extra hard: Vegan uitvoering

GOEDKOPER: Nagelborstel extra hard: Vegan uitvoering

Vieze nagels schoonmaken?Vieze nagels schoonmaken met vegan nagelborstel.Nagelborstel van natuurlijk..

€10,00 €14,95

Nagelborsteltje voor Kinderen - Met zacht varkenshaar

Nagelborsteltje voor Kinderen - Met zacht varkenshaar

Vieze nageltjes?Vieze nageltjes? Kindernagelborstel.Kindernagelborsteltje van echt haar, extra zacht..

€7,95

Tags: Nagelborstel, handwerkersborstel, werken in de tuin, vieze nagels, nagels schoonmaken, borstels voor nagels, borstel voor tuinieren, schoorsteenvegers borstel